sebebi neydi?
1 ay
İlk defa buluştuğunuz kişiyle bir daha buluşmadığınız oldu mu?

sebebi neydi?
Oldu. Sebebi benim buluşma sebebimdi zaten. Yeni insanlar tanıtayım aklımdakini unutayım düşüncesiyle bu yola çıkmıştım. Sonra bunun mümkün olmayacağını fark ettim. Karşı tarafın bana buluşmada ki flörtöz yaklaşımı aklımda başka biri olduğu için beni rahatsız etti ve durumu anlatıp bir daha buluşmadım.
Evet oldu çünkü ilk buluşmadan abaza gibi davranışlar sergiledi bunun yani sıra sohbet kalitesi sıfırdı soru sormak veya birbirimizi tanımaya dair hiçbir yaklaşımı yoktu. İlk buluşmadan mal mülk para konuşuyordu. Bidaha yanina gidip buluşmayı geç yüzünü dahi o günden sonra görmedim.
Görüş
13Görüş
Evet oldu bazlar beni görmeye hak etmiyor karar verdim😃
Evet oldu ne yazık ki. Karşımıza her zaman bizimle aynı klasmanda ya da aynı sınıfta insanlar çıkmıyor. Sanaldayken birinin kendi hakkında yanlış bilgiler daha kolay. Bir çocukla buluşmuştum. İlk başta çok tatlı ve kibardı. Ama sonradan insanlara karşı olan davranışları ve düşüncelerinden tam bir dağ ayısı olduğunu anladım. Bilirsiniz parasıyla sanki hizmeti değil de insanları satın alıyormuş gibi davranan aptalları. Kendisi de bu sınıfa dahildi ve üstelik çok saçma düşünceleri vardı. İlk buluşmada verilen izlenim çok önemli ama işte bazen kandırılabiliyoruz. Ve sandığımız gibi çıkmıyorlar.
kısa surelı seyler sana gore degıl mı?
Ne anlamda? Ben daha çok vakit geçirebileceğim ve anlaşabileceğim insanlarla güçlü bir bağ kurmak isterim.
bu anlamda degıldı :)
Ne anlamda olduğunu anlamadım ne yazık ki :c
tek gecelık
Hayır benlik değil
teklıf aldınmı
Almıştım ama dediğim gibi benlik bir şey değil
tamam neden terslıyorsun
Terslememiştim üzgünüm öyle anlamana neden olduysam. Sadece duygusal bağa önem veren biriyim o yüzden kısa süreli şeyler benlik değil ama amacım gerçekten terslemek değildi
Oldu. Kimisi yazılı iletişimde iyi ama yüz yüze gelince kaba hareketleri, nezaketsizligi, güler yüzlü olmamasi.. vb. gibi nedenlerle bir daha görüşmedim.
Evet olmuştu. Kızla buluşmuştum. Çok beğenmemiştim. Zaten ilk buluşmada da olmayacağımızı söyleyip tüm bağı kesmiştim.
Bir kez bile buluşamadım ki kimseyle. Neyden bahsediyorsun? Kimseyle bulunmayan da kalmadı mı ne? Batsın ilişki.
2 kere buluştum daha sonra bişeyler duydum ve kimliğini istediğim için bir daha benle konuşmadı selam versem alır ama konuya girmez 😊
evli olduğundan mı şüphelendin
Kimlikte evli bekar mi yazio mk
eski kimlik aklımda kalmış sakin ol reis
Yaş konusuydu
Olmadı öyle bir şey galiba
secıcımısın
Sorun sadece karşı cins için mi
evett
O zaman cevabım hayır yani hiç buluşmadım bir dahakinide düşüneyim
anladım
Evet
Son zamanlarda çok oldu
Buluşmadan kaçarak uzaklaştığım bile oldu. :D
Hiç buluşmadım ben
Oldu evet. Kan uyuşmazlığı diyelim.
Oldu, muhabbet sarmadı
Çok yılışık cıvık bir tipti
Yalan soylemis kendini kandirdi zawalli
çok oldu
sebep
biriyle tartıştık öyle bitti başka biri eve atmaya çalıştı diğerlerini hatırlamıyorum
tek gecelıge karsısın yanı
değilim ama aynı gün tanıştığım biriyle yatmam
Oldu bahaneleriyle
nasıl yanı
Bir gün evini bok bastı bir gün nöbeti oldu bir gün izne cıkamadı vs vs
demekkş begenmemıs senı
E o zaman niye konuşmaya devam etti mesela 3 ay sonra gelecek görüşeveğiz
Evet oldu
sebep
Uyuşmadık yani
anladımmm
Klasman farkı diyelim