Konuştuğum cocuk ben mesaj attıkça wpye giriyor ya da bana yazdığı süre zarfında çevrim içi oluyor. Son görülme bilgisinden çevrim içi bilgisinden okundu bilgisine kadar hepsi açık evden işe , işten eve bir hayatı var ağzımın içine bakıyor ben bir şey isteyim ondan die. Neyi sevmiyorum dediysem lafımı tekrarlamadan hayatından çıkardı. Neyi seviyorum dediysem misli misli önüme koydu. Ama şöyle bir şey var ki ben bi türlü sevemiyorum kendisini geçmişimde birisini çok sevdiğimden ötürü. Sizce herşeyi bi kenara bırakıp sevdiğimin peşinden gitmek yerine beni sevenin sevgisiylemi mutlu olmalıyım?
Oda seni eski sevgilin gibi halden anlamaz arsız yüzsüz olsaydı her şeyi yapsaydı kötü davranıp ağlatsaydı Kısacası hayatının içine s*çsaudı eski sevgilinin adını bile anmazdın. Bu daha iyi gelirdi en iyisi bu olurdu bundan eminim. Madem bu düşüncedesin çocuğun niye ahını alıyorsun yakın yoldan söyle sonra ne yapıyorsan yap. Mutlu olmak istiyorum diye gezersiniz ama mutluluk verene değil haram edene taparsınız. Seveni s*krler, s*keni severler sözünün anlam bulmuş hali resmen. Çovuğun daha fazla ahını alma o bunu haketmiyor sen bu düşünceyle onu hiç haketmiyorsun onunla boşu boşuna konuşmuyorsun umut veriyorsun ki dediğini yapıyor mutlu etmeye çalışıyor verme umut kandırma çocuğu aklında olanın peşinden git. Bu kafa yapısıyla bugün iyi olursun yarın yine dar edersin çocuğa dünyayı canını yakarsın sen onun. Yol yakınken yapman gerekeni yap.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben kötü bir düşünce içinde değilim kendisine karşı. Evet mutluluk istiyorum dedim ama önüme gelince de gelen mutluluk ile mutlu olamadım. Çünkü mutluluğumun ortasında ondan gelen ilgiyi başkasından beklediğim düşüncesi ile kalıyorum çaresizce. Ben onunla konuşuyorum ama hep mesafemi koruyarak konuştum umut verecek şeyler yapmadım kullanmak asla istemem zaten kimsenin ahi ile yaşamak istemem o kendisi benim yüzümde gülümseme eksik olmasin die çabalıyor umut verdiğimden değil. Söylediklerin icin teşekkür ederim sözlerinde haklısın ama kimseye kullanmak amacı ile yaklaşmadım sadece ne yapacagimi bilemedim. Sevdiğim adamın ihaneti , Sevmedigim adamın merhametinde boğuluyorum sadece.
Sen Umut vermiyorum sansan da senin onunla konuşmaya devam etmen de umut aslında. Ya abi kendine gel seni bu duruma düşüren mi yoksa mutlu eden mi? Bu kadar basit ya çile çekmektnenmi hoşlanıyorsun hiç sanmıyorum o yüzden aklını başına al