Tipim, boyum vs de yerinde
1 ay
26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı büyük kayıp mı?

Tipim, boyum vs de yerinde
Elbette olur zamanı gelince. Belkide olmaması senin için daha hayırlıdır birde bu tarafından düşün. Ya da olsaydı belki şu an hayatında biri bu kadar mutlu olamayacaktın. En azından kafan rahat. Sanki hayatında biri varken insan çok mu mutlu sanıyorsun. Hiçte öyle değil. Yalnız olmak bazen daha iyi. Bekle ve sabret derim.
Şikayet yok çok da öyle takılıyoruz işte
Görüş
9Görüş
bence kayıp ya. ben de 19 yaşına gircem hiç olmadı. şu an bile kayıp gibi geliyor. ama yapcak bi şey yok şimdilik
Sen gayet sevimlisin kardeşim. Sen mi yapmadın yoksa red mi ettin?
@Legolas3434 red yedim 1 kere. bi de asosyal biriyim ondan :)
Hayırlısı, daha yaşın genç takma kafana.
Hayır değil zaten sevgi diye bişey de yok herkes herkesi kullanıp bırakma derdinde
Sen daha gençsin ben 33 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı seven olmadı gençliğim hep yalnız geçti bu benim için bir kayıp eksiklik
Benim de hiç sevgilim olmadı kız eli bile tutmadım. kayıp mı evet ama dünyanın sonu mu hayır. çünkü zaten gerçekten seven bir kız yok. yani sevgili olsa da seni paran için dışın için sever yine
Aynı muhabbet bende de var. 25 yaşındayım nabıcaz biz kardeş böyle ya?
Kesinlikle kayıp değil. Duygularını muhafaza et. Umarım karşına düzgün biri çıkar ve duygularının en saf ve temiz haliyle onu seversin.
Bende 26 yaşındayım, 26 yıldır hiçbir erkeğe gönlümü açmamıştım. Ama son aylarda birine gönlümü açtım ve nasibimi aldım. Pişman oldum. Doğru kişi çıkmadı. Ve çok üzüldüm.
Çünkü ben gönlümü açtığım ilk adamla, evlenmeyi hayal etmiştim. Ama maalesef duygularım boşa gitti. Fazlasıyla acı verici oluyor.
Sen sen ol kimseye kanma. İnce ele sık doku. Karşındaki insan eğer düzgün biriyse ona yavaş yavaş duygularını aç.
Sakın Bi anda kapılmayasın. Tecrübeyle sabit.
Bu yaşına kadar be yaptığına bağlı. Zamanını kendini geliştirmekle geçirdiysen kârlısın.
Hayır mis gibi tam evlenmelik
Bu kadar üstüne düşme bu işlerin
Valla değil, emin olabilirsin
@sinan7372 atamam
Maaş alınca bı esc ye git ve oğlum
hiç yapma dostum. Dertsiz başına dert alma.
Derdin büyükmüş 😅
Değil ya
Değil
Degil
En İyi Görüş