Aşk İlişkileri 2 ay Hasret kaldığınız neler, kimler var? s Acid_QeennFenomen Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Hasretini çektiğiniz neler, kimler var...✔☕🚬#Acid_Qeenn.🌺 Hasret kaldığınız neler, kimler var? Görüş Yaz 16 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
AşkıÖldürmekFenomen Takip Et Master Yaş: 28 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,4b görüş paylaştı. Sevgilim en başta en çok hasret kaldığım hemen ardından kardeşim geliyor o da il dışında 3 0 Yorumla
u вуηαяcσѕFenomen Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 8b görüş paylaştı. Huzur ve medeniyet 1 0 Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 38 , eig 99% 2 ay Aile bağları, saygı, sevgi, hoşgörü, vs vs hasret kaldık tüm bunlara.. Herkes bi gergin, saygısız, sammiyetsiz iki yüzlü.. 2 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Yoda Yaş: 53 , eig 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 689 görüş paylaştı. Almanya'da yaşamını sürdüren oğlum, gerçi 40 gün ziyaretime gelip1 ay önce gitti ama yinede özleniyor, ah birde rahmetli babam 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Guru Yaş: 38 , eig 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4b görüş paylaştı. Nelere hasret kalmıyoruzki bakışlara gülüşlere dostluklara… 2 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 44 , eig 61% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,4b görüş paylaştı. Zümrüt bakışlı bir dilberin akıl sömüren, denizler gibi drrin gözleri var. 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Guru Yaş: 41 , eig 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı. Hiç kimse ve hiçbir şey yok, böyle her şey çok güzel 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 32 , eig 97% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 8,1b görüş paylaştı. Hayatımdaki iki özel kişi 1 0 Yorumla
dery63 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 2 ay Sevgilim ya onu çok özledim bende napim😂üç yıllık ilişkim var bi defa tek sarilabildim oda aksilik oldu 😂 2 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Guru Yaş: 32 , eig 96% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,9b görüş paylaştı. Hersey saymakla bitmez benim hayatim. 1 0 Yorumla
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 36 , eig 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 928 görüş paylaştı. Kimse yok çok şükür... 🥂 1 1 Yorumla AntibakTeriyel 2 ay Sadakat , güven, tutku , samimiyet , o içtenlik , o fesatlıgın içten pazarlıgın olmadıgı o masumiyet , dogruluk hasret kaldık işte,.. 🥂 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 50,8b görüş paylaştı. Sevgi var sadece 1 0 Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 65% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 732 görüş paylaştı. Gençliğim :D 1 0 Yorumla
LasTRomaNces Takip Et Bilge Yaş: 18 , eig 79% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 386 görüş paylaştı. Çocukluğum gençliğim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Sevgilim en başta en çok hasret kaldığım hemen ardından kardeşim geliyor o da il dışında
Huzur ve medeniyet
Aile bağları, saygı, sevgi, hoşgörü, vs vs hasret kaldık tüm bunlara.. Herkes bi gergin, saygısız, sammiyetsiz iki yüzlü..
Almanya'da yaşamını sürdüren oğlum, gerçi 40 gün ziyaretime gelip1 ay önce gitti ama yinede özleniyor, ah birde rahmetli babam
Nelere hasret kalmıyoruzki bakışlara gülüşlere dostluklara…
Zümrüt bakışlı bir dilberin akıl sömüren, denizler gibi drrin gözleri var.
Hiç kimse ve hiçbir şey yok, böyle her şey çok güzel
Hayatımdaki iki özel kişi
Sevgilim ya onu çok özledim bende napim😂üç yıllık ilişkim var bi defa tek sarilabildim oda aksilik oldu 😂
Hersey saymakla bitmez benim hayatim.
Kimse yok çok şükür... 🥂
Sadakat , güven, tutku , samimiyet , o içtenlik , o fesatlıgın içten pazarlıgın olmadıgı o masumiyet , dogruluk hasret kaldık işte,.. 🥂
Sevgi var sadece
Sevdiceğim var.
Galiba huzur
Gençliğim :D
Çocukluğum gençliğim