Erkeğin mi kadının mı dominant olması gerekir diye taraf tutan bir düşünceye karşıyım. Kadın ve erkek içinde keyif veren taraflar ve davranışlar farklıdır. Bayrak teslimi gibi bir şey bu... Atletizm de bayrak koşuları olur, partnerler belli bir metre sonrası sırayla bayrağa koşar, diğer partnerine dinlenme payı bırakır. Ancak mühim olan bayrağa en güzel şekilde ulaşmaktır.
Partnerler dönüşümlü olarak partnerini dinlendirerek dominantlığını sergileyebilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Erkeğe yakışıyor ya.. Gücü temsil eden taraf erkek çünkü..
Erkeğin mi kadının mı dominant olması gerekir diye taraf tutan bir düşünceye karşıyım. Kadın ve erkek içinde keyif veren taraflar ve davranışlar farklıdır. Bayrak teslimi gibi bir şey bu... Atletizm de bayrak koşuları olur, partnerler belli bir metre sonrası sırayla bayrağa koşar, diğer partnerine dinlenme payı bırakır. Ancak mühim olan bayrağa en güzel şekilde ulaşmaktır.
Partnerler dönüşümlü olarak partnerini dinlendirerek dominantlığını sergileyebilir.
cinsiyet olarak değil de, iri ve şüşğo olan dominant olsun. zayıf çelimsiz olan resesif...
Her konuda değil ama bazılarında erkek önde olmalıdır.
Erkeğin domaninat olmasını sadece yatakta doğru buluyorum..
Eşitlikten yanayım. Bazı durumlarda kadın, bazı durumlarda erkek dominant olsun.
Bazen kadın bazen erkeğin dominant olması gerekiyor. Sürekli tek bir tarafın değil
Erkek aksi olamaz benim için en dominantı kedi yaparım
Ben kadının dominant olmasını isterdim
Hicbirinin.
Dominant kadın fav
Kadının