En sevdiğim kankam sevdiğim kıza aşık ne yapmalıyım?

Buna benzer bir durumu karşı taraf olarak yaşadım. Ben sınıf arkadaşımdan hoşlanıyordum o da benden hoşlanıyordu ama onun en yakın arkadaşı da benden hoşlanıyormuş hatta bana yardım ettiğinde uzun uzun baktığında arkadaşı için bakıyor sanıyordum. Hoşlandığım çocuk arkadaş olmamıza rağmen bana düşman kesildi ben de çok sonradan başkasından öğrendim arkadaşı için böyle yaptığını. Sonradan öğrendim ki konuşmayı kesmişler zaten birisi şımarık ukala diğeri de çok efendiydi yani zıt tiplerdi. Şimdi keşke hoşlandığım çocuk hiç olmasaydı da diğer arkadaşını tanısaydım. O kadar naif ki yıllar geçse de tek kötü söz söylemedi hep yardımcı oldu çok düzgün birisiydi. Olmayınca olmuyor ki iyi ki diğer çocukla olmamış diyorum daha beter karaktersiz kendini beğenmiş olmuş. Yani zamana bırak ne arkadaşına bir şey de ne de kıza ama asla kızla da arkadaşlığın varsa kesme aklında iyi kal güler yüzlü ol. Belli mi olur belki bir gün arkadaşınla aranız kötü olur kız sana gelir.
Görüş
4Görüş
Sevdiğini bildiği halde aşıksa bir sorun var demektir.
Bundan sonrasını kıza bırakmalısın artık, hanginizi seçerse
Öyle biriyle konuşmayı bırakacaksın. Sevdiğin kıza da açılmayı deneme derim açılmadan önce bir dene kızı acaba oda onu seviyor mu diye baktın birseyler hissediyor gibi bırak onu da kızı da. Üç günlük dünya zaten değmez bırak.
Elraen in böyle bir anısı var onu izle
hiçbir şey asıksa yaşasinlar asklarini
Yakışıklı olan yarışı kazanır
Sıkıntılı bir durum
Kız kimi isterse
Ya yarışıp elinden alcan ya da kenara cekilcen
En İyi Görüş