Ben haklı değil miyim?

Sevgilimle 2020 den beri ayrıl barış bi ilişkimiz var. Ama sorun onda yani oda bunu kabule tti. En küçük olayda ayrılıyordu. İşte biz barıştık onun da yaşı 32 olduğu için bir an önce evlenmek istiyor hatta yazda düğün yapmayı düşünüyorduk. aileler tanışacakti. Bende seviyordum güveniyordum. Vazgeçemiyordum işte. Son baristifimiz da aramızda ozel fotolar oldu. Yani fotolar olmadan önce de sonra da çok sevdiğinden bahsediyordu. Ben de öyle yani düğün yapacaktık diye ben de nolcak canım dedim gonserdim. Neyse aramızda ağız kavgası oldu yine ama küçük tartışma konuşmayla çözülecek kadar. Sonra ben buna aramızı düzeltmek için mesaj attım bana olmuyor ısınamıyorum artık falan dedi. Ama zaten her kavga ettiğimiz de soğudum diyordu en küçük olayda. Ben de bu kez nasıl isinamassin ya daha dün sevdiğini söylüyordun şimdi ısınamamak ne demek aileler tanışacak dalga mı geçiyorsun diye buna küfür ettim adam mısın sen falan dedim sizce ben haksız mıyım küfürü haketmedi mi? Hem cok seviyorum diyro sonra da soğudum ısınamıyorum ne demek seven insan soğur mu onca şeyden sonra?
Ben haklı değil miyim?