Aldatmanın geçerli gerekçesi olabilir mi?

Aldatmanın gerekçesi olmaz.
Bir ilişkideyseniz ve aranızdaki uyum güven tek taraflı olsa bile bitmişse bunu partnerinizle paylaşmalısınız aldatma bir seçenek olmamalı. Aynı şekilde ilgi eksikliğinden aldatmaya gözünüz kayıyorsa konunun muhatabı yine partnerinizdir. Başkasına gönlünüz mü kaydı yine gidin partnerinizle konuşun. Yani diyeceğim şu ki aldatmayın anlatın ve ayrılın.
Kadın vermiyorsa erkek aldatır kadın aldatiyorsa erkek ilgisizdir
Yinede olmamasi gerekir. Empati yapmak cok onemli
Görüş
53Görüş
Aldatmanın hiçbir gerekçesi olamaz, yapan da kendine yapar
Olamaz
Olamaz bence
Aldatmak ihanet etmekle aynı şeydir. Hıyanetin bahanesi olmadığı gibi aldatmanında olmaz. Bu kafayla düşünecek olursak Örneğin Hırsızlık yapan birini Ama geçinemiyordum o yüzden çaldım dediği için He öyle mi tamam o zaman deyip Aklamamıza benzer. Bunun ne gerekcesi nede bahanesi olabilr
Tabi olur neden olmasın , sen tatildeydin aldattım , trip yaptın aldattım , beni salonda yatırdın aldattım , sözümü dinlemedin aldattım, eve gelmiyorsun aldattım bence geçerli sebepler.
Bir erkek bir kadından ilgi alaka görmüyorsa gözü dışarıya kayabilir. Aynı sebepten bir kadının da kocasına karsı ilgi ve alakası kalmadıysa gayette doğaldır yapılabilir.
🤣🤣🤣 bunun bir ironi olduğunu belirtmeniz iyi olmuş 🤣 çünkü asla anlayamazdik 🤣🤣
@r_engarenkyollar ciddiye alıp linçleyecek o kadar ergen düşünceli cehalet sahibi kullanıcalar varken açıklama yapmak benim görevim. Ben açıklamamı yapayım anlayan veya anlamayan her kim varsa cevabını ona göre yazar veya düşünür. size de geçmiş olsun.
Kimsenin linclemeye hakkı yok çünkü herkes kendi düşüncesini belirtmek en doğal hakkı hepimiz aynı şeyi düşünmek zorunda değiliz ki
Bana niye geçmiş olsun dediniz onu anlamadim 🤣🤣 buda mı İroni yoksa 🤣
@r_engarenkyollar maalesef ki muhalefet olacak '' cıkar telefonu '' diyen dayı gibi bir sürü kız erkek var burada kendi düşüncene uymuyorsa eksi ver geç illa ki girecek o sohbetin içine zıt düşüncesini linçleye linçleye yazacak. Hani normal tartışsa can feda oturup saatlerce konusurum tartışırım.
Geçmiş olsun derken '' Esprinize karşılık dedim '' hemen altına birileri gelip yazar ciddiye alıp jkhandkas
Tm peki ben linçlemem merak etmeyin sadece latife olsun diye yorumu nuza atladım herkesin görüşüne saygı duyarım ama. Sizinle aynı fikirde de olmadığımı belirtmek isterim. Çünkü aldatmanın bir bahanesi olmaz olmamalıdır çünkü aldatmak bir çözüm değildir geciçi bir kaçıştır sorun her neyse çözüm yolları aranmalı konuşulmalı eğer bir sonuca varılmamışsa ilişki sonlandırılmalıdır.. buda benim nacizane görüşüm
@r_engarenkyollar '' çünkü aldatmak bir çözüm değildir geciçi bir kaçıştır sorun her neyse çözüm yolları aranmalı konuşulmalı eğer bir sonuca varılmamışsa ilişki sonlandırılmalıdır. '' bu sizin söylediğinizle aynı düşünüyoruz aslında. İroni olarak belirttiğim yerde bunu anlattım. Tabiki bahanesi olmaz ilişkinin bitme sebebidir. 😊
Aynen öyle
@r_engarenkyollar Latifenizden hoşnut oldum. Enerjisi yüksek , espri ve şaka anlayışı olsa herkesin sizin gibi ama maalesef olmuyor. özellikle mantıklı 3 kez düşünüp yazan insan sayısı cok az.
Bende anlayışınız için teşekkür ederim 🙏🙏
Burada binbir çeşit insan var yaşadığı şehir , kültür, örf adet vss herkesin de haliyle bakış açısı da farklı oluyor sadece sizin değil bu tarz insanlar bizimde karşımıza çıkıyor oyuzden herkes bir olmuyor maalesef en güzeli o tür insanlarla muhatap olnamak ve seviyesine inmemek en güzeli oluyor
Aklıma şu sahne geldi şimdi djkdndjdjdk
Sebeb her ne olursa olsun haklı ya da haksız cinsiyet farketmeksizin aldatmanın bahanesi olmaz olmamalıdır çözümler aranmalı bulunmuyorsa şayet ilişki bitirilmelidir çünkü yanlış kollarda doğru aranmaz
olabiliir beni hak etmeyen değerimi bilemeyen biri beni aldatabilir bende yoluma bakarım :p
Koşullar oluştuğunda aldatma gerçekleşir.
Koşullar gerekçe olabilir ama bahane olamaz.
Olamaz partnerine saygızlik etmiş olur evlilik yürümüyor ise boşanma diye kavram vardır kimse kimseye aşağılamak hakkı yok
Aldatmanın geçerli derecesi olamaz, aldatmanın küçüğü büyüğü de olamaz. Aldatmak karaktersizliktir. Teşekkürler
aldatmanın tek nedeni egodur. geçerli sebebi olmaz.
Ego, Latinceden gelen bir kelime. Anlam olarak 'benlik', 'bencillik' ve 'ben' gibi ifadeleri karşılıyor. Ego, Sigmund Freud'la özdeşleşen bir psikanaliz terimi.
Bilemiyorum yaa, aldatanı da aldatılanı da dinliyorsun ikisi de haklı görünüyor. Karmaşık biraz
Evet, yani suç tek taraflı olmaz derler
@suderogl o iş olmuyor güzelim belki sadece aldatmayacaklar yorum yapmıştır bilemezsin aldatmamanın neyi kolay değil sen gerçekten bunu savunuyorsun bi bağın varken başkasına bakamazsın aldatacak raddeye geldiysen ilişkinin devam etmesinin hiç bir gerekcesi olamaz herkes bunu akıl edemiyor aldatan kesimlerin bi gram akılları bile yok hem herkes aynı düşüncede değil şu an görüşüne yorum yaptığımız karaktersize bak mesela iki tarafta haklı diyor hatta başkasını kullanıp intikam al diyor demekki herkes olamaz hayır aldatmak kötüdür filan demiyor dimi tamamen karakter meselesi bu şartlar ne olursa olsun haklı sebebi olamaz
Kesinlikle olamaz. Hem pastam dursun hem karnım doysun. Oh ne ala. Ayrıl, sonra ne yaparsan yap.
olamaz ya memnun olmadığın bi durum varsa ayrılırsın sonra ne yaparsan yaparsın. hiç bir gerekçe geçerli değildir bence
Kesinlikle olamaz. Kimse bunu hak etmiyor karşı taraf nekadar kötü olsada.
Boşanmak varken oturup konuşmak varken bu hainliği kimse hak etmez..
Ne olursa olsun aldatmanın herhangi gibi bir gerekçesi olamaz. Sevmiyordur ya da ilgilenmiyordur. Direk ayrılırsın. Kimse böyle bir şey i haketmiyor.
bence olmaz. sevmiyorsan ayrılırsın , anlaşamıyorsan ayrılırsın
ama ihanetin bir gerekçesi olamaz diye düşünüyorum.
tabiki de olmaz. aldatmanın hiçbir haklı gerekçesi yoktur. eğer rahatsız olunan bir şey varsa ayrılırsın sonra ne yaparsan yaparsın
Aldatmak yerine ayrılmak her zaman en iyisidir. Aldatmanın bahanesi olamaz.
En İyi Görüşler