Ciddi düşündüğüm çocuğun annesiyle buluşacağım, sizce o gün ne giysem daha güzel olur?

Sarışınım bu arada
benim annem hanımhanımcık uzun giyinen birini isterdi herhalde toplumun büyük bi kesimide böyle istiyordur en azından o güne özel onun beğeneceği tarzda giyinmen daha hoş olur tabi bu konuda çocuktan fikir alman daha mantıklı umarım çok güzel geçer her şey gönlünce olur
Genelde aile buluşmaları olduğunda çok dekolteli giyinmemek uygundur. Dizde bir etek güzel bir kazak tercih edilebilir. Dozunda ve sade şık olmak mühim. Hafif bir makyaj ve açık saç olabilir
Görüş
6Görüş
Ay nasıl heyecanlııı. Bence açık saçık giyinmektense kapalı ama şık giyin. Havalar soğudu hem üşütürsün dfkdk. Umarım güzel bir buluşma olur 🥹🥰
Allah razı olsun canım benim yaa bir akıllı yorum geldi ❤
Sarışına siyah yakışıyor beyaz tenliysen çanta ve ayakkabı ile renklendirebilirsin.
Teşekkür ederim canım ❤
Güzel geçmesini diliyorum görüşmenizin mutluluklar 💐
Allah razı olsun 🌼
yorumları okudum sarışın olduğunu yazmışsın. koyu renkler giyebilirsin bu yüz güzelliğini daha çok ortaya çıkarır. fazla abartıya kaçmadan kapalı ve şık giyin.
Şimdiden başarılar 💪🥳
İlk bulusmada klasik ve kapali tarz, yani pantolon, kazak gibi. Öyle sade ol
Bir kandırılan kız daha. o senin annenle tanıştımı?
annesiyle tanıştırıp güven verip sevişeceksiniz değilmi.
Ya ne alakası var ya saçma sapan yorumlarını kendine sakla
Senin yaptığın saçma. Ailesinden gizli bir erkeğin annesiyle tanışmak saçma. Normali o gelir ailesiyle evinize tanışırsınız. Kandırıyor seni. Annesi böyle gizli saklı iş çeviren erkekle gezen görüşeni almaz oğluna. bak gör biraz sevişince annem seni istemiyor ddiyecek.
Gizli olduğunu kim söylüyor ya benim hayatımı bilmeden boş yorumlar yapma
Annesi beğenmezse seni ayrılacakmısınız ? koca meraklısı kendini beğendirmeye çalışan kız modunda görüneceksin farkındamısın. madem ailen biliyor hepsini evinize davet edin
Pantolon üzerine güzel bi kazak çok hafif makyaj
Teşekkürler canım ama külotlu çorap etek giysem çizme giysem nasıl olur
Bi kaç kıyafet dene üzerinde hangisini beğenirsen onu giy
kahverengi ağırlıklı giy
Mini etek, crop giy
Hanım hanimcik
Hangi renk giysem daha iyi olur sence sarışınım
Cırtlak renkler olmasın tamam
Kapalı ve şık giyin.
Normal giyin
En İyi Görüş