Merhabalaar~😅
İyi Akşamlar KS😌💛
Merhabalaar~😅
İyi Akşamlar KS😌💛
Merhaba,
15 yıldır sevdiğim bir kız var evet yanlış duymadın 15 yıl, aynı meslek lisesi döneminde aynı okulda okuduk lise 1 sınıftan itibaren kendisine karşı ilgim oldu sevgilileri oldu görüştüğü insanlar oldu hepsini gördüm, defalarca duygularımı ifade etmeme rağmen istemedi beni arkadaş olarak görmeyi tercih etti neyse ki evlendi 2013 yılında, evlilik yaptıktan sonra bir 5 yıl kadar görüşmedik o bu süreçte mutlu olduğunu sanıyordum meğerse ki mutlu değilmiş evlendiği adamdan kötü muamele görüyormuş, aynı zamanda ikimiz de bedensel engelli olmamıza rağmen onun kas hastalığı olması hasebiyle ister istemez belli bir süre sonra eşi kendisini istememeye başlamış, aslında onunki hiç olmayacak bir evlilikte neyse ki neticede anlaşamadı eşinden boşandı tabii bundan 2018 yılından Instagram hesabı ile karşılaştım ve konuşmaya başladık beni gittiği tedavi merkezine davet etti Ben de 17 senelik gittiğim tedavi merkezine onun için bıraktım onun gittiği yere gittim, ama beni her zaman için dostu ve arkadaş olarak görmeyi tercih etti aramızda özel konular konuştuk en son ona karşı ilgim ve sevgim olduğu için hiç değilse sanal da olsa bir şeyler yaşamak istedim kabul etmedi ama öncesinde düşünmem için bana izin ver bana zaman ver kendime izin vereyim dedi, öyle olduktan sonra ben de kabul edeceğine dair kendi kendime Ümit ettim.
Ama en sonunda böyle bir şey yapamam senin yüzüne bakamam dedi ondan sonra kendisinden uzaklaşmayı tercih ettim çünkü bana iyi gelmiyor şu anda aynı tedavi merkezine gidiyoruz ama günlerimiz ve saatlerimiz çoğu zaman aynı olmuyor eskisi kadar sosyal medya hesabından da cevap yazmıyorum ya da ne hiç mesaj atmıyorum sadece merhaba merhaba belki bu bir aşk değildir belki bir takıntı bilemiyorum ama onun olmasını çok isterdim ama onu da hak veriyorum çünkü onunla ilgili kas hastası Ben de engelliyim birbirimizi yetemezdik belki de kaderimiz böyleymiş yapacak bir şey yok.
Görüş
10Görüş
Var niye olmasın ki insanın ruh ikizi tabi aşka inancim yok fakat kızı dusunmesemde sevgi var yani ruyalarima giriyor 4 ay önce girdi şimdi son 1 haftadır 5-6 gündür girdi
Şimdide sevgilim olmasını istiyorum fakat manitasi olduğu için salladım yani onun en yakın arklariyla çıkarım kızın sorun yok o yüzden hiç yazismadk sadece takiplesiorz
Yok.. 😅
hangi birini sayayım ki
Hoşlandığım birisi yok
Beni mutlu eden biri var
İyi akşamlar. Seviyorsun da soğutuyorlar.
hayır yok
İkisi de yok.
yok.
Yokk
İllakş oluyo
Var evet
Hayır yok
Maalesef yok
En İyi Görüş