Beş sene oldu evleneli o çalışıyor. Ama hiç mert değil çarşıda olsak ne canın bişey çekti mi der ne bişeye ihtiyaçn var mı der devlet eş yardımı veriyor 700 TL memur olduğu için ben her kuaför için para istediğimde dünya laf ediyor. 400 ise 350 veriyor. Ve ben madem öyle ver eş yardımı için bana verilen parayı diyorum bu ne ya paragöz birisn aç gözlüsün neyin eksim bilmem ne diyor. Az evvel çarşıda yürüdük neden bana hiç çiçek almadn dedim oda yemek desen anlarım da çiçek ne alaka dedi tamam neden bana yemek ismarlamadn dedim neden evde yemek vardı aç olsan ismarlardim dedi. Bilmiyorum ne olacak senin bu dışarı bağımlılığın dedi ne alaka dedim hem diyorsun sizin için çalışıyorum hemde yaptığın aldığın herseydeac gözlüsün diyorsunuz dedim oda benim imkanım bu kadar hoşuna gitmiyorsa çalışırsın dedi.(, Atanmadim nere çalışayım ki,) kimisi var eşi çalışmasın diye varını yoğunu eline veriyor benim eşim neden böyle. Sonra açın kizi değildim ki aç gözlü olayım dedim o da ozaman aç gözlü gibi davranma dedi. Şu an içimden aglamak geliyor eşim neden mert değil:(O bebeği babasınin evinden almaya gitti bende eve geldim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eee siz böyle öküzleri sevip evlenuyorsunuz biz ne yapabiliriz
Herkes tercihlerinin bedelini öder.
Görücü usulü
😔bu kötü. Basını yakmış o aracı olanlar. Peki çalışma imkanın yok mu? Hoş çalışsan da böyle biri sana aldigin harcadığın paranın hesabını kuruş kuruş sorar
100 TL verse sorar ne yalti. Ettin
Çalışma imkanın yok mu
Öküz sevmişsin be canoo elden gelen olurda yuvana yazık olur
:(
Asma suratını ağlama da ne yapacan dua et başka çare var mı
Beddua ediyorum
Bende ediyim o zaman benim bedduam tutar😅
Biraz cimri sanırım ama belki de cidden yetişmiyordur kazandığı anlayışlı olmak gerek öyleyse
Hayır memur öğretmen
Ayda parası artıyor 1,2 çeyrek Alio
demek ki tasarruf ediyor işte gelecekte lazım olacak onlar bir ev araba vs bir şey alırsınız çiçek yerine
Ev aldı arabaya da senin bilexikkeir ver dedi vermedim
Verme her şeyi ileride sana da kalsın bir şeyler iyi yapmışsın
Bilmiyorum çok canım sknn
Yani böyle hayat geçirmek biraz zor anlıyorum seni ama maalesef böyle bazı insanlar
İşin kolay değil ama boşanmak çare de değil ne yaparsan yap hep bir çıkmaz da olacaksın
Ya o kadar doğru yorum yaptın mı inan farkındayım öyle ağır ki yazmak istedim çözüm değil ama ne yapayım bilmiyorum
Şimdi sana akıl vermek gibi olmasın ama hayatı biraz daha sekillendir farklılaştir
Ne gibi mesela
Birçok konu var sonuçta evli birisisin... yazabilir misin
seks hayatınız nasıl acaba
Ne alak
şundan dolayı eşine ilgisi olmayan bir erkek ile seks hayatı da kötü olur evde iki yabancı gibi olur insanlarda odan dedim
Öyle zaten
o zaman sekste ve ilgi de seni mutlu edemeyen bir erkek ile neden halen evlisin
Ne yapayım
boşan yani yoksa bu şekilde hayat çekilmez ki ya kendisine çeki düzen verecek kocan ya da aldatırsn
Yontulmamış ince düşünmeyen bir tomruk daha :D
her zaman mı böyle hiç inceliği yok mu?
Evet oyke
hmmmm ne zamandan beri evlisiniz hiç yontamadın mı? Gevşek zamanlarından yararlansan?
Eşin sadece sana cimri sanki.
Herkese böyle
O zaman geçmiş olsun ölene dek varlık içinde yokluk yaşıyacaksınız.
Valla karakter sahibi değil. Üzücü
Çok afedersin ama tam bir öküz
Daha fazla bişey demeyim 😔
Nasıl eş bu ya
Boşan bence