Esimlw ilgili bakar mısınız ?

Beş sene oldu evleneli o çalışıyor. Ama hiç mert değil çarşıda olsak ne canın bişey çekti mi der ne bişeye ihtiyaçn var mı der devlet eş yardımı veriyor 700 TL memur olduğu için ben her kuaför için para istediğimde dünya laf ediyor. 400 ise 350 veriyor. Ve ben madem öyle ver eş yardımı için bana verilen parayı diyorum bu ne ya paragöz birisn aç gözlüsün neyin eksim bilmem ne diyor. Az evvel çarşıda yürüdük neden bana hiç çiçek almadn dedim oda yemek desen anlarım da çiçek ne alaka dedi tamam neden bana yemek ismarlamadn dedim neden evde yemek vardı aç olsan ismarlardim dedi. Bilmiyorum ne olacak senin bu dışarı bağımlılığın dedi ne alaka dedim hem diyorsun sizin için çalışıyorum hemde yaptığın aldığın herseydeac gözlüsün diyorsunuz dedim oda benim imkanım bu kadar hoşuna gitmiyorsa çalışırsın dedi.(, Atanmadim nere çalışayım ki,) kimisi var eşi çalışmasın diye varını yoğunu eline veriyor benim eşim neden böyle. Sonra açın kizi değildim ki aç gözlü olayım dedim o da ozaman aç gözlü gibi davranma dedi. Şu an içimden aglamak geliyor eşim neden mert değil:(O bebeği babasınin evinden almaya gitti bende eve geldim

Esimlw ilgili bakar mısınız ?