İlgisizlik yüzünden bunu yapar mıydınız?
1 ay
Evlisiniz 3 tane de çocuğunuz var, ilgisizlik yüzünden eşinizi aldatır mıydınız?

Millet artık genişliğe o kadar alıştı ki özgürlüğü saldım çayıra mevlam gayira zannediyor. Tam tersi özgürlük sorumluluk gerektirir. Aile kurmak zor olduğu kadar yönetmekte zordur. Kurmayı göze alan yönetmeyi de bilmelidir. Aldatmanın bahanesi olmaz. Yok öyle böyle şöyle oldu diyorsan ayrıl yani. Karaktersiz durumlara gerek yok.
Ben sevgililerimin birini bile aldatmamis, aldatmaya çok karşı olan bir insandim. Karim bir gün bile hoş geldin kelimesini bile kullanmamisti, yemek yapmıyordu. O kadar ilgisiz di ki. Ölsem umurunda olmayacak bir kisiydi. Cok mücadele ettim ama anlamadi umursamadi. Sonunda aldattim, ama sadece duygusal olarak, sevmeye sevilmeye ihtiyacim vardı. O kızla 8 ay sevgili oldum. Hic opusmedim bile, çünkü derdim sevgiydi. Bu şekilde aldattim. Şimdi aldatan kisilere kızamıyorum. Haklilar. Onlari aldatmaya iten eslerinde sorun var.
Görüş
26Görüş
İlgisizlik yüzünden 2 çocuk sahibi evli bir kadınla olmuştum hemde ona bunu ben teklif etmedim sadece ilgi göstermemi ona saygı duymamı sevdi ama sen yapmamaya çalış sorunlarınız ne anlatmak istermisin
Konustuğum coğu bayanın tek sorunu ilgisizlik ama aldatmayı değil ayrılmayı öneririm tabi ilk başta konuşmayı
Yapacak olan karaktersizler var, bazı ilişkileri kurtarmak çok kolaydır aslında. İlgisizliğin sebebi tek taraflı olamaz.
Zaten ilgisizlik o dönemlerde oluyor, çocuklar, seks biterr...
ilgisizlik her şeyi yaptırır, bunu çok iyi anlarım.
hiç çocuk olmasa yine aldatmam eşimden nefret etsem bile kendime saygımdan yapmam
Aldatmanın bahanesi olmaz... Ya aldanırsın ya aldatmazsin o kadar
yani seks hayatı bitti ise aldatır insan
Aldatmayan var mı ki
Hiçbir şey aldatmanın bahanesi olamaz.
İlgisizlik kötü ama aldatmazdım
Çoğu kadın aldatıyor çok örneğiyle karşılaştım
Oluyor. Babam yapmıştı.
Karşıma çıkan kişiye bağlı bu önüme gelenlede aldatacak değilim.
evlı mısın kı sende
ewet haklısın kadın aldatıyosa sorun buyuktur ama
İlgili olsada yaparım :D
Katil olurum daha keyifli
Hayir
evet yani her insan aldatır
kadın ısterse hersey olur
Valla olabilir
En İyi Görüş