Güncellemeler
+1 yıl
İki ay öncesine kadar ara ara yokladım iki aydır hiç bir irtibatımız olmadı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 yıllık bir ilişkim vardı kız bana aşıktı tüm ilklerini benimle yaşadı defalarca kavga ettik barıştık bensiz asla duramazdı. En son 4 ay önce bi kavgamız oldu barışacak gibi olduk ama ben çok darladığım için kız uzaklaştı ve barışmak istemediğini söyledi daha sonrasında bir kaç kez farklı yollarla ulaşmaya çalıştım ama nafile. Her yerden de engelledi beni. Acaba pişman olmuş mudur beni unutabilir mi?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Pişman olmaz
Neden
Kendimden biliyorum istemiyo ki engelliyo iletişimi bitiriyo e niye pişman olsun pişman olcaksa neden bunları yapsın
Engelleme olayı en başında oldu ben ağır konuşuyorum diye biraz da ailesinin arkadaşlarının gazına geldi barışacak olduk yine tartışma koptu sonra ben biraz fazla darladım diye kaçtı
He işte darlama kızı sal abi relaax kaçar tabi
O dönemde öyle oldu işte normalde huyum değildir araya başkaları girdiği için telaşlandım bekaretini de bana verdi bu arada ve taktığı bi olaydı
Bu kadar şey yaşayıp nasıl kendini geri çekiyo anlamadım sus ve bekle bence
Yani şöyle arkadaşına yazmıştım 3 ay önce oturup konuşalım bi kahve içelim ayrılacaksak o şekilde bitirelim seni görmek istemiyor vs dedi sonra da 2 ay önce başka bir hesaptan yazdım senin hakkında kötü şeyler düşünmüyorum böyle olsun istemezdim ben artık daha farklı bakıyorum olaylara kendine iyi bak beni güzel hatırla karşılaşırsak düşman gibi bakma vs o da amacın ne dedi ara istersen dedim engelledi başka konuşmadık. Başka kızlarla yakınlaşmadım yakınlaşırsam onu artık istemeyebilirim ama boşa beklemekten de yoruldum artık. Beni unutamayacak onu biliyorum ama döner mi hiç bilmiyorum
Hayatına bak bence isterse gelir ve o zamanda yerinde olsam ben kabul etmem
Doğru diyorsun ben sadece o sevgiyi samimiyeti özel hayatımızı özlüyorum ama artıkbaşka denixlere yelken açma vakti geldi sanırım
Aynen biliyorum zor ama bunu en başında başarman lazım çünkü sonrasında daha çok üzülüyosun
Yok film başlıyor artık hazırda çok var napıyosa yapaın o da 😀
Yukardaki evde kalmış patlağa çok güzel cevap yazdım da engellemiş bizi bir şey bilmeyen kültürsüz çevresi sıfır fakir fukara sanıyor heralde kuyruk acısı olan nasıl da havlıyor 😀 o kızı benim isteme sebebim o güzel yüzünü ve tazecik vücudunu tekrar becermekti aşk maşk yok 3 yıl tasmasız köpekten farksızdı alışkanlık sadece zaten evlenmeyeceğimi farklı dünyaların insanı olduğumuzu söylüyodum açık açık
Yoo beni engellemedi
Pişman olmz
Nasıl bu kadar eminsin
Pişman olacak bir durum yok ortada o o zamandı seninle olması gerektiği dönemde öyleydi o dönemi unut artık şimdi sana artık öyle bakmıyor duyguları bitti aşkta mantık girdiğinde aşk bitmiş olur.
Unutabileceğini sanmıyorum bekarete çok önem verirdi ve bana verdi
Kızlık zarı diye bir şey yok hem bekaretini aldım beni unutmaz diyorsan avcunu yalarsın gider senin üstüne 5 erkekle birlikte olur sen şimdi sabunla 31 çek
Bana bağlandığı gibi hiç birine bağlanamaz ve 5 erkekle yatan kadın duygusuzlaşır folloş olur. Beni tanımıyorsun istesem 10 kişiyi altıma alırdım şimdi sen git önüne gelene ver sonra buralarda zırvala
Nefret ediyorsun demi bakirelerden ve bekaretini alan adamdan 😂😂😂😂
Kaç kişi kullanıp attı lan hahahaha
Yoo ne alaka sen kalpsiz duygusuz şerefsizin tekisin kızla birlikte oldun diye senden vazgeçemez zannediyorsun :D yazık yazık çok yazık kuyruk acın mı var ne oldu vazgeçildin ama :D artık devir o devir değil koçum artık isteyen kadın istediği erkekle sevdiği beğendiği erkekle yatıyor istediği gibi :D sen de folloş de ama o kız beğendiği için gönlü olduğu için yatıyor :D sen de 10 kızı istesem altıma alırım diye kendini avut yavru kuş bir kız terk etti diye ağlıyorsun burada tabi istesen sen dünyayı da kurtarırsın dimi :D
Kızlık zarı diye de bir şey yok olm kültürlü kızlara denk gelirsen böyle ortada bırakırlar seni :D senin kimse yüzüne bakmaz anca cahil aile kültürü almayan kız çocukları senin gibi pisliklerin peşinde dolanır :*
Sende kendini bir kardeşim zannedersin :*
Sende kendini bir ya**rağım zannedersin :*
Ağlamaya devam et o kızı bırak rüyanda göremezsin gelmeyecek sana işte ağla ağla kudur kudur :D