Evet dün barışma konusu oldu dedim sen barışmazsn ne olursa olsn diye diyor ben geleyim bir görüştüğümüzde diyip durdu gerçi Instagram şifresini yanlış verdi çıktığımızda bile yedekteydim belki
Ünili öğrenci olabilir ama ben memleketinde değilm. Çocuk şu an memlakatinde değil olduysa sanal olmuştur. Zaten zırt pırt çevrimiçi sinirimi bozuyor. Sorsam işten mesaj atıyor derler
:D Sen cinsellik için biraz zaman geçsin de öyle konuşayım diyen bir kızsın desene. Erkekler sapık değilse zaten sen istemedikçe konuşmazlar ya, Ben buradan sevgili yaptığım sıralar öyleydim :D
Yok ya önce oturup konuşacakmışız bir konuşalm. Benimki bastırmak değil aslnda ben evlilik dışı yaşamak istemiyorum. Sonuçta yaşasam gene saçma canım bahaneyle bırakıp gidecek beni
Benim maksadım ilişkiyi devam ettirmek değil aslında. Cidden aldatılıyor muyum diye öğrenmek için. Çünkü sosyal medya şifresini isteyerek verdi ama yanlış verdi bende işkillenme oluştu tamam şu an ara mı oluyor ayrılık mı oluyor bilmiyorum ama en azından bunu öğrenebilirsem çok iyi olacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Demek ki bazı şeyleri kafasında netleştirmeyi beklemiş
Bekliyor diyelim
Çok fazla düşünmüştür
Daha düşünüyor 80 günü var😅
Ahqhsjsjsnd
Komedi ya affedeceksen şimdi affet 80 gün ne bekliyor
Saçmalık ve komik kdkemddlx belki 80 günde başkalarıyla eğlenir sonra sana döner kim bilir 😃
De 80 güne kadar benim ona sevgim mi kalır. Gerçi yüz yüze görüşeceğiz olumsuz olsa niye görüşsün ki ama cinsellik yaşama durumu varsa görüşür o ayrı
alakası yok cinsellik olsada olmasada erkekler görüşür. Güvenmeyin bence 80 gün konusunda kararlıysa
Sizi yedeğe atar.
Evet dün barışma konusu oldu dedim sen barışmazsn ne olursa olsn diye diyor ben geleyim bir görüştüğümüzde diyip durdu gerçi Instagram şifresini yanlış verdi çıktığımızda bile yedekteydim belki
Büyük ihtimal öyledir boşverin onu zaman kaybı yaşayıp üstüne üzülmeyin kimseye güven olmaz
Yok alıştım zaten yokluğuna da 80 gün sonra görüştüğümüzde barışırsak eskisi gibi olamam ki ben ona karşı
Ya hiç barışma işte kendine yazık edersin oldu canım 80 gün beklet üstüne teklif et yüzsüzlük
Dimi haklısın
80 günde devri alem yapmak istiyordur
Çok mantıklı
başkası ile olmuştur o sırada ondan
80 günde ayrılır mı ondan
Seninle yapamadiysa ayrılır knka
Ne yapamadı
Seninle yapamadıklarını knks
Çocuk yapamadı kanks
Demek ki o çocuk çalışmasını baskasin da denemeye gitti😁
Ama deneyemez ki uzakta memlekete gelemiyor nasıl olacak o
Belki kendi memleketin de bulmuştur yapacağı kişiyi
Ünili öğrenci olabilir ama ben memleketinde değilm. Çocuk şu an memlakatinde değil olduysa sanal olmuştur. Zaten zırt pırt çevrimiçi sinirimi bozuyor. Sorsam işten mesaj atıyor derler
boş ver neyini soracan ya. Sanal yaptığın kesmiyor demek ki knka. Gerçekte ellemek istiyorsa artık
Beni istiyor yalan yok
Her erkek ister :D Sen istiyor musun asıl önemli olan o. Sexting yaptığınız da hoşuna gidiyor muydu öyle düşün
Yapmadık ki
O zaman boş ver bırak başkasıyla yapsın. Sende başkasıyla yap. Bir erkeği vurmanın en güzel yolu budur
Ama başkasının olup olmadığını varsa gözümle görmek istiyorum ben bilmiyorum ki neyse zaten sevgim yok da başkasıyla olamıyorum artık sıkıldım artık
Sıkılma öyle hemen başkasıya konuşmaya olmaya :D İstekli bir hatun olduğunu düşünüyorum açıkcası. Kendini birisine bağlayıp da heder etme
Ya sıkıyor erkekler beni tanımadan hemen bağlıyorlar cinselliğe. En azından bu höst dediğimde duruyordu
:D Sen cinsellik için biraz zaman geçsin de öyle konuşayım diyen bir kızsın desene. Erkekler sapık değilse zaten sen istemedikçe konuşmazlar ya, Ben buradan sevgili yaptığım sıralar öyleydim :D
Evet öyle ama erkeklern çoğu ilk dkdan işi pişirelm derdinde. Peki madem biri varsa Mart 1 de benimle niye görüşür sence
Ki onun memleketle benm bulunduğum yer 3.5 saat var
Sen işi yavaş pişirmek isteyince :D :D Erkekler elde ki bulgurdan olmak istemez hiç bir zaman
Pişirmek istemiyorm ama o biliyor
Her kadın isteklidir bu kadar bastırma bence. Eğer ilişki yaşamak istiyorsan da geldiğin de iyice konuşup kararını ver der
Yok ya önce oturup konuşacakmışız bir konuşalm. Benimki bastırmak değil aslnda ben evlilik dışı yaşamak istemiyorum. Sonuçta yaşasam gene saçma canım bahaneyle bırakıp gidecek beni
Sanalda da olsa yaşardın knka bence yaşamak istesen. Bu çocuğun ayağına da gitmezdim ben ya da gelse de görmezdim
Ben ayağına gitmeyeceğim o gelecek görüyorsa bir ışık var mı
Uzak ilişki ara verildi mi eski tadı olmuyor yine başa sarıyor her şey eğer olursa aranızda ki tek bağ cinsellik olacak emin ol yaşadım
Aramızda cinsellik olmadı ki hiç zaten 1 kere gördüm sonrası bahaneler girdi.
En son buluşmadan sonra olabilecekleri kast ettim knka öncesini değil
En son buluşmada oturup konuşacağız kalma durumum yok yanında
Ben olsam devam ettirmezdim bu ilişkiyi senin yerinde.
Benim maksadım ilişkiyi devam ettirmek değil aslında. Cidden aldatılıyor muyum diye öğrenmek için. Çünkü sosyal medya şifresini isteyerek verdi ama yanlış verdi bende işkillenme oluştu tamam şu an ara mı oluyor ayrılık mı oluyor bilmiyorum ama en azından bunu öğrenebilirsem çok iyi olacak
Netleştirirsin gittiğin de her şeyi merak etme. Ama iyi hoş bir kızsın öğrendikten sonra doğru karar verirsin umarımmm
Aynen öyle öğrendikten sonra enine boyuna otururm düşünürüm
Gerçi aldatıldığımı öğrendigimde ona yapacağım tek şey olacak
Tokat atıp kaç oradan :D Seni burada bekliyorum
Ben malum organına tekme düşünmüştüm tokat hafif kalır
İlerde affedip görmek istersen sıkıntı olur ama :D :D
bende böyle ayrılık durumu olmaz ya kavga olur 2 3 saat sonra barışılır ya da ayrılınırsa tam olur yalama ilişki istemem
Gitmişken duygularına yenik düşüp öpüşme çok gördüm bunu :D
o öpmeye çalışır ben çakarım çünkü öpcem dedi
Bak nasıl bildim 🤣🤣 öpücük gelir ise gerisi de gelir zaten knka
gerçi bu ne biçim ayrılık işidir adam gelince şöyle böyle hayal kuruyor anlamadım istemem yan cebime koy mu diyor napıyor
Seni yan cebinde tutuyor işte zor zamanlar da
ben onu tutacam cebimde
İşte benim kankam bu ya
istese bile çıkamaz o cepten
Sen ne zaman istersen çıkartır kullanırsın 🤣🤣
sildimmi beklmem
O bekletiyor ama
sen yok say
Evet sayecağım
akıllıca
İki defa yas tutmuştur belki
2 defa?
Ölünün kırkı çıkana kadar beklenir ya
Haaa😅
Şükür bebeğim 😂
knk 80 gün hayatını yaşamış gelmiş bence
Kendisine sor :D
Sordum cevaplamıyor
O zaman salla gitsin :D
Haklısın
Eyvallah :D
😃😃
Güleç yüzlü hatun seni :D
80 gün bekleyen güleç kız diyilm😅
Beklemen hata olmuş
Zaman geçiyor da olumsuz bişey olsa görüşür mü ki
Belliki yoklukta kalmış.
Utanmış
Kimden
Senden
Niye utansn ki
Bilmem bende bi kıza 1 ay yazmadım hemen sevgili yapmıştı
Karaktersizse yapar
Yani ama o hiç takmiyodu beni belliydi belki bu adamda manitasi vardi ondan ayrildi senle barisim dedi