Sert değil olması gerektiği gibi, geçmiş duygu sizinde söylediğiniz gibi geçmiş ve bitmiş artık bir anlam ifade etmiyor. Kadın kalbi duygu dolu sevgi dolu olmalı ama erkeklerin kalbi olmamalı her şeyi mahvetmeliler umursamalılar ama kadın kalbi geçmişi düşünerek acı çeksin dursun nerde adalet?
İnsan kavramının aslında hayali bir kavram olduğunu, hepimizin düşündüğünü ya da akıllı yerseniz bir hayvan olduğunu, bende ve sonuç itibariyle. Hayatında o kadar bir halt olmayıp saçma bir kısır döngü olduğunu anladığımda. Tadı leş gibi ki sonumuzun da leş olacağı gerçeği gibi.
Şimdi düşünüyorum diğer sorularınıza ve yorumlarınıza bakmakmayı isterim. Girerken zaten sitenin rastgele takip ettirdiği insanlar var. Atıyorum takibi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kalp tek kişiliktir doğal olarak bir kişi.
Kimsenin değil
Saymadım.. Gömülen gömülene, unutulan unutulana.. Keyifli geceler..
😂😂
Hiç kimsenin. İçimde öldürdüğümün kalbimde işi yok mezar bile olsa.
Beni çok şaşırtan bir cevap oldu bu. Özellikle de bir kızdan bunu beklemezdim.
Neden?
Bu kadar sert olmamalı. Duygudan bu kadar arınmamalı bir kadın kalbi. Kendi geçmiş duygusuna bile bir nevi saygısızlık bu.
Sert değil olması gerektiği gibi, geçmiş duygu sizinde söylediğiniz gibi geçmiş ve bitmiş artık bir anlam ifade etmiyor. Kadın kalbi duygu dolu sevgi dolu olmalı ama erkeklerin kalbi olmamalı her şeyi mahvetmeliler umursamalılar ama kadın kalbi geçmişi düşünerek acı çeksin dursun nerde adalet?
Bu erkek içinde geçerli zaten de hele kadından daha fazla hassaslık bekliyor insan. Kim bilir ya çok büyük yara aldın. Ya da hiç gerçekten sevmedin.
Çok iyiyim teşekkür ederim.
Peki iyi ol ne deyim
Nick çok şey söylüyor gibi 😅
🤷🏻♀️🤣
Demi bak 🤣🤣🤣
Ne anlıyorsan, her şeye açık :dD
O kadar da kötü değilsin gibi 😂
Düşündüğün kadar iyi de değilim dikkatli ol 😂
Onu anlıyorum 😂 ne iş yapıyorsun
Anonim kalmayı tercih ediyorum teşekkür ederim, iyi günler :))
?
Özelden yaz bari
Çok fazlaymış, hic fark etmemistim. Cok can yakmisim.
😞😞😞😞
Kalbim bir ölü onun için ölen bir ötede kendi leşini gömebilir kimin umrunda bir de onun yasını tutamam. Özellikle insanların.
Neler yaşadın bunu düşündürecek
İnsan kavramının aslında hayali bir kavram olduğunu, hepimizin düşündüğünü ya da akıllı yerseniz bir hayvan olduğunu, bende ve sonuç itibariyle. Hayatında o kadar bir halt olmayıp saçma bir kısır döngü olduğunu anladığımda. Tadı leş gibi ki sonumuzun da leş olacağı gerçeği gibi.
Neden işte bunu düşündüren ne oldu
Yaşamak ve var olmak bence yeterli bir cevap. Çünkü Hayat toz pembiş bir şey değil kısaca.
Felsefemsi konuşmakla harbi edebi dil kullanmak çok farklı şeyler 😂
Felsefe ya da edebi konuşmuyorum ben benim içimden geçenler bu.
Karmaşık ama
Doğru Dünya'nın ve yaşamanın karmaşık olması gibi yabancı şeyler değil bunlar insan için.
Takip 😉
Sizi takip etmem için mantıklı bir nedenim yok. Neden böyle bir şey yazdınız?
Belki benim var demi
Şimdi düşünüyorum diğer sorularınıza ve yorumlarınıza bakmakmayı isterim. Girerken zaten sitenin rastgele takip ettirdiği insanlar var. Atıyorum takibi.
Tamamdır
Benim kalbimin içi hurdalık
Ooo 😞😞😞😞
😞😞😞
Birkaç kişinin
Yine iyi 😊
0 sanırım
Süper yaş kaç
21
Sevdiğin var mı
O da yok :D
Takip etmek var mı beni 😂