Yani böyle bişey var da genelde o yüzden soruyorum.
1 ay
Erkekler kalın bacaklı kız mı seviyor?

Yani böyle bişey var da genelde o yüzden soruyorum.
Şöyle soyleyim bir erkek olarak.
Bir kızda önce fiziğe bakarım yani zayıf mı şişman mı, yüzü saçı gibi.
Öncelik her zaman fit zayıf kadınların bacakları daha güzel olur.. ama çok ince bacaklar da pek hoş durmuyor.
Örnek olarak bu kız. Hem fit hem sportif hem güzel. Bacakları da tam istediğim gibi..
Görüş
72Görüş
Genel olarak bacak seviyorlar kalın ya da ince diye bir filtre yok
Hahaaa doğru
soru basligi ve aciklamasi birbirine celiskili :) seviyorlar mi diye sormussun ama bir yandanda var böyle bisey demissin. Cevap: Bu kisiye göre degisir genelleme yapilamaz bütün erkekler kalin bacakli seviyor diyeyemeyiz ama var öyle bisey.
Bu kızın boyuna kilosuna göre değişen bir paremetre hani uzun birine kalın bacak güzel gözükür ama kısa birinde kötü görünür misal benim için burdaki ince çizgi boy ve kilosu
tabi böyle kadın sever erkekler 😂😂
deiğerlerini bilemem ama ben zeki akıllı ve güvenilir kadın seviyorum
Genel olarak öyle bişi var mı bilmiyorum ancak benim açımdan hayır.
Alakası bile yok. Aksine ince ya da orta karar daha güzel geliyor bana.
Tam tersine incecik bacaklı kadın seviyorum ben
Bende ince kalın bacak takıntım yok. Kalbi temiz ruh ikizim olsun yeterli.
Vücuduna yakışıyorsa kilolu bile güzel görünebilir bu sorun diil
Hayır aksine çok itici kalın bacak, öyle olsa roberto carlos la çıkardım fknghbn
yok güzel bir kalçaya sahip olacak göğüsleri güzel olacak vajinası dar olacak
Yok be aslında biz güzel kalp seviyoruzda oda ucuzladı artık kimsenin umrumda değil alıcısı yok
Gönül bazinda gönül gözüyle bakiliyorsa fark etmez bu lakin cinsel durtuler ile baza alirsak buda kisiden kisiye degismekte yani sabit fikir bulamazsin tum erkek veya kadinlarda cinsiyet fark etmeksizin dış görünüş beğenisi değişir
severiz. bide esnek olmalı bacaklar, iyice geriye esnemeli
Yoo öyle bi ayrımım yok ama hafif balık etkililer 1-0 önde oldular hep ilişkilerimde hem hissettiğim hemde hissettirdiğim duygular açısından
Valla yanlış anlamayın ama sınıfta öyle bir kız var ve kızı aklımdan çıkaramıyorum..
zevkler değişir... önemli olan bakımlı olmak
evet dolgun olmasi (her bolge icin) cogu kisiyi daha cok cezbeder
erkelere kiz olasu. yeter ki , hic farketmez
En İyi Görüş