Kendi kulağıyla senin ağzından duymadığı sürece tınlamaz neymiş öyle öğrenince falan belki yalan nerden bilsin her duyduğuna inanmak zorunda değil açıkçası
Ama kız zaten hoşlanıyor ve bunu biliyor gidip reddedilme durumu yok ki buna da utanan da erkek demesin kendine ya. Neyse vazgeçerek ve çocuktan uzaklaşark doğru olanı yaptım sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
utanıyordur az özgüvenini toplayıp cesaretlensin kanka yok beni beğenmeyecek yok şöyle diye düşünüyordur az zaman ver akışına bırak
Sonradan hoşlanmıyorum dedim ama baksam böyle sürekli gelir mi
kanka hoşlanmıyorum niye dedin mq herşeyin anasını skmişsin öyle dediysen niye gelsin
gündelik ilişki ne gerek var demiştir
Gündelik ilişki ne ya
Ama ilk ben hoşlandığımı demiştim her neyse tırsak bişey
kanka hoşlanmıyorum diyon yüz yüze konuşmasını bekliyon adamı buga sokmuşsun zekanla mq oturup bu avel ne diyo diye düşünüyodur sal adamı
Ne küfür ediyon mk gelmezse gelmesin düşünmüyor ki bu neden böyle yaptı merak bile etmiyor hoşlanmıyor gvat nsjxhhshsshxjs
bende olsam bende düşünmezdim kanka kafayı yedirirsin sen adama demiştir ona zaman harcayacağıma başka birşeye kafamı yoram
hoslanan kiz neden gidip acilmiyor diye sormuyor, erkek hoslanan kizin ayagina niye gitmiyor diye soruyor
O da doğru 😏
Sanki çocuk hoşlanıyor niye konuşmaya gelsin dimi
Hoşlanıyorsa kendisi gelsin, bir de ayağına mı gidelim yani
Ondan gelmemiştir diyosun yani
Ben öyle düşünüyorum, ya da hoşlanmıyordur senden ben hoşlanmadığımla konuşmam bile de belki onun amaç farklıdır
Olabilir 🙂
Akıllı ol sen yinede, fazla kaptırma üzülme sonrasın da
Artık çok geçç keşke daha önce deseydin 🤦♀️😄
Ya zaten tanımadan çocuğu aşık olamam da hoşlantı var baya
Hoşlantı 5 dakika da gider konuştukça görüştükçe soğursun zaten
Yani tanıdıkça 5 dk da mı gider
Yoksa 6 aylık hoşlantı 5 dk da gider mi tanımadan 🙁
Benim 2 sene aşık olduğum kişiyi reelde görünce 10 saniyede bitti o da bşter yani 😂😂
Özgüveni yoktur. Yeni nesilin hastalığı onlineda akıyo ediyo realde çıtı pıtı premses 😅
Kızı artık görmeyince aklı başına gelir mi peki 🫠
Bilemezsin insanoğlu garip her an her şey olabilir 😄
Kendi kulağıyla senin ağzından duymadığı sürece tınlamaz neymiş öyle öğrenince falan belki yalan nerden bilsin her duyduğuna inanmak zorunda değil açıkçası
Ben ve benim gibiler yüz yüze utanıyoruz mesajda daha rahat duygularımızı ifade ediyoruz
Offf neden abii kızın hoşlandığını biliyon zaten reddedilme durumu da olmaz
Sosyal gibi görünüp asosyal biri olabilir mi acaba
Asosyal gibi görünüyor ve öyle hdkfhsh
Kendi sorunun cevabını kendin veriyorsun gibi görünüyor
Ama kız zaten hoşlanıyor ve bunu biliyor gidip reddedilme durumu yok ki buna da utanan da erkek demesin kendine ya. Neyse vazgeçerek ve çocuktan uzaklaşark doğru olanı yaptım sanırım
Çekiniyor olabilir.
Kendine güvenmiyordur
Mesajda dağa rahat şeyler yazdığı için