Huy anlamında eski sevgilinize çok benzettiğiniz biriyle tanıştınız. Onunla arkadaşlık etmek sizi nasıl etkiler?
2 ay
Eski sevgilinize benzeyen biriyle arkadaş olur musunuz?

Huy anlamında eski sevgilinize çok benzettiğiniz biriyle tanıştınız. Onunla arkadaşlık etmek sizi nasıl etkiler?
Son sevgilim dediğim kişi de eski konuştuğu ve kendisini bırakan çocuğun sesine çok benzetiyormuş benim sesimi. Kendimi dolandırılmış gibi hissediyorum çünkü çocuğu halen düşünüyordu ve bunu belli etmemeye çalışıyordu. Cinsel bişiler de yaşadı ve sonra sessiz sedasız bırakıp gitti. Mal gibi kaldım. Aptal gibi hissediyorum
Görüş
14Görüş
benimki insan sevmiyordu büyük ihtimalle arkadaş olamazdık :D
oda eskilere karışır zaten eski olduysa bişey yüzünden eski olmuştur ne gereği var boşa zaman kaybetmeye
Arkadaş olsan bile ne kadar arkadaş kalabilirsin ki öyle biri ile
Yol ben huy ve dış görüntü olarak, kişinin kendisine benzemesini isterim! Eski geçmişte kalmalı!
Ya o arkadaşlığın sende ileri bir boyutu getirirse?
Evet arkadaş olurdum.
Bu kadar olmam ya 😊😊😊 aman diyim
Ne arkadaşı sevgili oluruz
Korkutucu skshshssjsj
Çok aşırı yıprattı tekrar yaşamak istemem aynılarını
Senin de sütten ağzın yanmamış bence iyice bı yak 😂😂😂
Pek öyle durmuyor gibi bir yandan sende istiyor gibisin ama yaşadıkların senin içinde biraz sıkıntılı olmuş sanırım öncekiyle yaşadıkların yani
Aman aman düşman başına skshsjsjs o zaman boş ver ya 😂😂😂😂
AHSSJJDSHSHSJSJSJSHS sesli güldüm aynen öyle ne çektiğimizi anlasınlar ya benim derdim başka da olsun 😂😂😂
Sevgilim olmadı ki
Yatağa bile atarım mk.
Yaaaaaa
🙈🙈
Yani zor bir soru muhtemelen olmazdım
Ne alaka
Evet olurum
Dejavu gibi
Yok olmaz kesinlikle
Gerek yoh hayattan bezdirdi zaten görünce kedi gibi tüylerimi kabartıyorum her han kavga edecekmiş gibi
Kopyası ile de istemsizce kavga ederim ben
Peki sen
Çok iyi anlıyorum seni
Olurum
Gerek yok ya
En İyi Görüş