Kendisinin tehlikeli bir mesleği var ölümle burun buruna. Bu yüzden istemiyor olabilir mi?
2 ay
Hoşlandığım çocuk senden hoşlanıyorum ama mantığım bu iş olmaz diyor dedi. Sizce ne yapmalıyım?

Kendisinin tehlikeli bir mesleği var ölümle burun buruna. Bu yüzden istemiyor olabilir mi?
Yol ver hayatım
Ben de pek umutlu değilim ama direkt istemiyorum demek yerine neden böyle söyledi? Benden bir beklentisi mi var
Cepte kal diye çünkü
olabilir doğru. sürekli peşinde koşayım istiyor gibi.
Artık yormayan insanlarla devam edelim ya lütfen. Net olan ne istediği belli olan yani salalim şu çoluk çocuğu
o kadar haklısın ki belirsizlik değersizliktir demiştir. biraz daha beklerim olmadı devam. şımarıklık çekemem artık
Görüş
5Görüş
cocugun tehlikeli meslegi varsa bunu senin demen lazim normalde
Adam dürüstmüş ki açık açık söylemiş. Bence uzak dur ve saygı duy.
Hayat senin ne yapmak istiyorsan onu yap
Hayır mantığım bu olmaz başka sebeple demiştir
ne gibi
bilmem ki. dengesiz zaten valla yıldım salıcam artık.
Asker mi çocuk
evet
ne yapmam lazım onu ikna etmek için
zaten şu an o moddayım hoşlandığımı belli ettim fazlaca ama bir taraftan ilgi arsızı da olabilir öyle tipler de gördüm. top onda sanırım benlik bir şey kalmadı artık.
bir keresinde ben ölümle sevgiliyim diye bir şey paylaştı. şimdi de bunu söyledi. hep böyle ıssız adam triplerinde yoruldum artık
Oysa ben her şeyi göze almıştım. yapacak bir şey yok nasipte yokmuş. cevap için teşekkür ederim.
Aminn. Umarım senin hayatındaki insanlar da kıymetini bilen insanlar olur inşallah.
bende durum aynı valla. ne yapalım her şeyde bir hayır vardır
😂 çıkar merak etme. sadece doğru insanlarla bir arada olmak gerek sanırım. ben de doğru olanlarla karşılaşamadım bir türlü. efendi erkekler benden kaçıyor hep böyle ıssız adamlar.
sen kesinlikle yanlış kişilerlesin. benim arkadaşlarım falan asla böyle değil bir arkadaşımın ciddi ilişkisi var diğerinin hiç sevgilisi olmadı benim de aynı şekilde. şaşırdım cidden dediğin kadar varmış
gençlik çok kötü durumda. kızlar da böyle olduysa artık halimiz kötü. sen onları dinleme seni etkilemelerine izin verme. senin mutlu bir ailen olabilir ama onların samimiyetsiz ve sahte ilişkileri olacak.
özgürlük adı altında yaşanan esaret. özgürlük böyle bir şey olamaz. ben de hep dediğin gibi hayal ediyorum.
ben de bunu anlamıyorum madem çok doğru yaşam şekilleri o zaman neden temiz insan isterler. kendileri de içten içe biliyor çünkü doğru olanı.
hiç böyle düşünmemiştim. aslında hatanı fark ettikten sonra kendini düzeltmek daha mantıklı değil mi? böylece vicdanın da rahat eder. ama demek ki olmuyor.
orası da doğru. umarım artık şu özenti düzenin ne kadar yanlış olduğu fark ederler de eskisi gibi gerçek sevdalar yaşanır
doğru söylüyorsun. az kaldık cidden
Teşekkür ederim zaman ayırdığın için. Benim gibi insanların olması mutlu etti beni. İlgin için sağol.
En İyi Görüşler