Güncellemeler
+1 yıl
Cidden böyle anne bağımlı insanlar çok ezik ya.
Güncellemeler
+1 yıl
Balla benim Max ilişkilerim 1 ay sürüyor çünkü kimsenin huyu değişmez hele de gelmiş 25 i geçmişse. Kimse için de başımı ağrıtmam direk terk ederim. Genel yaşadığım sorunlar: aile yalakası, pis , kültürsüz , odun, cimri, cinsel sorunlu abaza, sevgililik bilmeyen, sıkıcı, bağımlı erkekler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ana kuzusu erkekten erkek olarak ben nefret ediyom
Ben öyle kızlardan da nefret ederim ama erkek çok daha beter ezik duruyor yaaa
Baba kuzusu olan da var. Babasından acayip tırsan her şeyini babasına anlatan izin alan o ne derse onu tapan. Böyle eziklere sinir oluyorum ya. Babası annesi ne derse ona göre senle ilişki yaşıyor. Mesela kendi çok aşık ama babası sevmezse direk senle ayrılma moduna giriyor. Ya da senle normal ama annesi sevgi diye direk evlenelim moduna giriyor. Mallar kişiliksizler.
Ana kuzusu erkek kendi kendine hiçbir sorunu çözemez öz güven diye bir şey olmaz
Sanki anası babası evlenecek kendi düşüncesi yok anaya babaya bağımlı insan tipi hayır gelmez
Aynen ya bence de. Zaten 37 yaşına gelmiş bi erkek niye annesiyle yaşar ki bence hiç normal değil. Hani kadın tamam da erkek bence aynı evde yaşamamalı. Çok saçma.
Anası da sevmiyor oğlunu zaten illalah etmiş. Bi kız bulsa da gitse modunda ama yine de yabancının yanında o bok oğlu kıymete biniyordu. Çok komik. Herif zaten bi yerini yırtıyor hiç kadın bulamıyor zar zor beni tavlamış annesi de aman çok para yedirme modunda korkuyordu. Ulan tamtersi demesi lazım ki git altın pırlanta al da bu kızı kaçırma zaten zor bulmuşsun. Kadın hala cimrilik derdinde. popo gibi bıraktım valla kendileri otursunlar. Hiç uğraşamam.
Hayır bi de iki kardeşi var ikisi de ondan küçük evli çocuklu bu 40 olacak hala ezik gibi yalnız. Gittikçe de tipsizleşir çöker zaten. 35 ten sonra geçmiş olsun.
Ben anlamıyorum zaten böyle erkekleri bence bi erkek 30 ve üstü bekarsa kesinlikle sorunlu oluyor. Ben tanıdığım tüm erkeklerde bunu gördüm. Net işte bi kusuru şeyi oluyor ki öyle evde kalmış oluyor. Çünkü hepsi zaten o saatte ciddi evlenmek istiyor. E bulamıyorsa da nedeni sorunlu olmasıdır. Sonuçta işi tipi sağlığı ailesi düzgün olsa niye bulamasın ki. Zorlansın.
Ezik demek doğru değilde sana göre değilse konuşma bencede sıkıntı var yani
Yok yok zaten bitti gitti geçen sene ayırıldık sadece bir ay birlikte oldum.
Bu arada benim kuzenim de onun kadın versiyonu
Anladım iyi bakalım önüne bak hayırlısı olsun
Resmen annesiyle evli gibi sadece çocuk yapmak için adamı kullandı resmen. Hep annesiyle ilişki yaşıyor çocuğa bakıyor. Adam eve uğramıyor bile. Takmıyor hiçbir şeyi.
Sen kaç yaşındasın
Niye ki
Merak ettim
Çözülmez test edip onayland
Arkadaşlar zaten bence insanların huyları karakterleri asla değişmiyor benim ondan Max ilişkim bir ay. Çünkü değişmez kusurları ve ben çekmem hiçbirini. Senin deneyimin nasıldı
Anasının ablasının ağzıyla hareket wdiodu evlenmeden önce öyle dgldi tbi. Ailesinin gerçek yüzünü gosterdm artk onlara inanmıyor güvenmiyor. Ama anası ne ki danası farklı olsun demisler
Evlenmeden önce aynı ortamda bulundun mu ailesiyle. Çünkü aynı ortamda olunca önemli ben çoğu flört ettiğim erkeğim ailesiyle tanışmadık ondan sorun olmadı. İkisininkiylr tanıştım mesela ve ikisi de çok yalakaydı. Direk zaten ikisi de ilk gündem anne babaya benim gösterme onay alma derdindeydi o bile çok iğrenç. Sanki amasına babasına kız seçiyor mallar
Biz ailemizden onlar yüzünden herşeyden vazgeçiyorz ama o analarının kuzuları bunlari yapamio
Aynen ya ben anneme babama karşı çıkıyorum ilişkim için mesela bunlar ama yalaka direk ilişkiyi seni satıyor anne babaları için öyle erkekle asla evlenilmez. Ezikler. Kimse evlenmez onlarla zaten. İyi işte ana babaları uğraşsın abi turşusunu kurarlar hahaha
Olelerini anaları sevsin biz e musallat oasnlar
Aynen ben de öyle dedim git de ananla seviş madem derdin onun mutluluğu benden çok dedim.
Çocuğu da birlikte yaparlar haha
Ana kuzuları yaa
Düzelmez boşa muhattap olma.
Zaten 3 haftada ayrıldım hiç uğraşamam çok çürük biriydi. Niyeti ciddi diye bi şans verdim işte. Baktım malın teki evde kalmış yalnız ölür o kimse almaz zaten. Hem mal hem öküz hem pis hem eğitimsiz hem de ana kuzusu.
Çok zor. Ama çözülür.
Bizim toplumdaki böyle ensestimsi şeyler var
Oha
Oha değil iyi ki erkek olmuşum