Anneye bağımlı erkek sorunu çözülür mü?

Exim vardı çok az süre ilişki yaşadık ama ciddiydi ilk günden evlenmek istiyordu. Daha birkaç hafta çıktık sonra başladı seni seviyorum evlenmek istiyorum annemle ailemle tanıştırıcam diye. Ben de tamam bi deneyelim bakalım dedim. Tüm sülalesi ile tanıştırdı. İyi insanlardı bi kötülükleri zararları yoktu ama sevmedim öyle açıkçası hiçbirini alakasız ve soğuk yüzeysel geldiler. Hiç kendimi oraya ait hissetmedim vakit geçirirken çok sıkılıp bunalıyordum. Zaten exime de diyordum çok katılmak istemiyorum etkinliklere diye. O çok hevesliydi. Annesi ile birlikte yaşıyordu normalde annesi de beni sevdi bi ara o evde kaldık ama rahat edemedik tabii hep kadık dibimizde bi de hep oğluna bir şeyler diyor şunu yap bunu git buraya git filan. Oğlu da üç yaşında çocuk gibi tüm gün ne yaptıysa annesine rapor veriyordu. Annecim buraya gittik bunu yedik filan. Annesi de baş öğretmen gibi dinleyip onay veriyor ya da kızıyordu. Bu herif 37 yaşında bu arada!!! Neyse ben de dedim ben rahatsız oluyorum bu düzenden işte kadın her şeye karışıyor ben böyle birlikte de yaşamak istemiyorum dedim. Tamam canım dedi ayır ufak bir ev vardı oraya geçtik. Ama bu hep annesini savunuyordu. Yok işte o seni bizi çok seviyor iyiliğimizi istediği için yapıyor karışıyor filan diye ben şikayet edince gülüp geçiştirdi beni. Ben de direk ayrıldım. Git dedim annenle sevgili ol o zaman. Ben çekemem başında anneni ilişki yaşarken ayrıca hergün de görmek istemiyorum ben senin anneni. İyi anlaşmış olabilir de ben kendi annemi hergün görmüyorum çok boğuldım daha ikinci aydan tüm sülalenden ayrıca seninle evlenmeyi de düşünmüyorum daha temizlik düzen bilmiyorsun annen topluyor kıçını o 37 yıl düzeltememiş ben ne diye bozuk mal alayım dedim. Tabii ayrılırken böyle demedim de yok ya anlaşamıyoruz ben mutlu değilim bitsin dedim. Bu da popo gibi kaldı sonra bağırdı çağırdı isyan etti ben seni çok sevdim de filan diye. Mal.
Güncellemeler
+1 yıl
Cidden böyle anne bağımlı insanlar çok ezik ya.
Güncellemeler
+1 yıl
Balla benim Max ilişkilerim 1 ay sürüyor çünkü kimsenin huyu değişmez hele de gelmiş 25 i geçmişse. Kimse için de başımı ağrıtmam direk terk ederim. Genel yaşadığım sorunlar: aile yalakası, pis , kültürsüz , odun, cimri, cinsel sorunlu abaza, sevgililik bilmeyen, sıkıcı, bağımlı erkekler.
Anneye bağımlı erkek sorunu çözülür mü?