- Şöyle 185 bir herif 🤧🐣🙏
2 ay
Sevgilinizin boyunun kaç olmasını istersiniz?

Boyum 1.60 olduğu için gözlerinin içine rahatlıkla bakabileceğim bir insan boyu kadar olmasını tercih ederim. 😌
Görüş
48Görüş
1.83😃
82 kafi😄
Boy falan hiç önemli değil. Devede de boy var ne işe yarıyor. Bence huyu ve karakteri güzel olsun yeter. Ben şahsen öyle şeylere dikkat etmiyorum. Sonuçta kendi elimizde değil boyumuzu biz seçemiyoruz o yüzden böyle bir isteğim yok benim. Benim için boydan daha önemli olan karakterinin ve huyunuz güzel olması.
Benim için gerçekten boy önemli değil. Bana olan sevgisi ve sadakatinden emin olayım. Bunun bir önemi yok.
Sanki birisi çıkıp sevgili dedi ne işe yarıyor bu acaba?
İstiyorsan 1.90 iste bari. Benim boyum 1.81 kendimi kısa hissediyorum.
Kızların çok uzun olması çok batıyor. Ortalama 1.60-1.70 idealdir
Bende uzun olsun mümkünse topuklu yiyebileyim 🫣 177-
Ben 164
Böyle çiftlerde baya boy farkı olanları hiç çekici iyi bulmuyorum ya. Boyunları ağrır yani
Uzun olsa iyi olur ama kısa ise bile bu kişi tam olarak beğendiğim gibi yakışıklı olsa iyi olur
Hersey iyi olacak
1.85 adam vardı korkaktı bana biri laf atsa bir şey yapamazdı 1.78 adam var şu an hayatımca cesur romantik tutkulu zeki güçlü tam bir akrep erkeği
Siz kızlar zaten böyle erkeklerden hoşlanırsınız o erkek neden laf atana karışsın bıçağı vardır silahı vardır neden senin için hayatını tehlikeye atsın sen kimsin ki
Aynen kanka tamam uza şimdi
En yakın zamanda antidepresan ilaçları kullanmalısın
Bak öyle bir şeyi ben asla istemem kendini tehlikeye atmasını asla istemem onu canımdan çok seviyorum çünkü benim burada demek istediğim o cesaretini bana göstermesi bunu sadece kavga ederek değil başka şekilde de gösterebilir. Diğeri laf bile söyleyemiyordu bu sevgilim öyle değil koruyor kolluyor sen yanında güvende hissedeceğin birini mi istersin yoksa dünya yansa kılını kıpırdatmayacak birini mi
Peki madem bana korkak dedin ya ben de sana bir şey anlatayım benim için sevgilimi a101 de çalışıyordu haftanın bir günü mutlaka erken çıkıyordu tabii ben orada çalışan değilim normal bir müşteri neyse çıkmadan 10 dakika önce yanına gittim ve oradaki mağaza müdürü kıskançlık krizlerine mi girdi inanın bilmiyorum bunun erken çıkma saatini iptal etti ben orada sinir krizi geçirdim güvenlik kamerası var diye orada bir şey yapamadım ama iş çıkışı bir yerde sıkıştırıp onu öyle bir dövmüştüm ki ertesi günü köpek gibi gelip kızdan özür dilemişti
@Thexploit011 helal kral adamsın.
@Tslisanne eyvallah
Güzel olsunda yeter benim için.
180 ve üzeri olabilir
Benimki 1.80 ben 1.55 im.🤭
Senin kaç onu söyle bide
Kısa boylu olsun Bünyan tip
175 kız iyidir
190dan kısa olanlarla ilgilenmiyorum fghj
Benden en az 10 cm uzun olmalı. 1,82 civarı ideal.
Nokta atışı
Boyu önemli değil benim için
En İyi Görüş