Benim 3 tane önerim var;
1-Evlenmeyin
2-Evlenmeyin
3-Evlenmeyin
Benim 3 tane önerim var;
1-Evlenmeyin
2-Evlenmeyin
3-Evlenmeyin
Evlilik bir Gayedir. Nuh Tufanına çıkmış ve sonrada sahile sukunet ile varmış bir gemi gibidir Evlilik Yolcuğu. Sadece Heğ Güneşi görmek ümidiyle yola çıkmak isteyenler bu yola çıkmasın. Bu yolun Baharı da var. Kışı da var.
Sevmek bir Lûtuftur. Her gönülde çiçek açmaz. Herkes te o çiçeğe gözü gibi bakamaz. Sevmek bir Gönülde çüçek açmak gibidir. Değerini bilmeyen de bu yola çıkmasın. Sevmek sadece iyi günde olmaz. Cefaya da razı gelmek gerekir. En kötü anın da bile " ben her zaman senin yanındayım " demeyen insanla yola çıkmak ne kadar mantıklıdır.
Bunları yapamıyorsanız EVLENMEYİM arkadaşlar. Evlilik demek KONFOR yaşamak değildir. KONFOR arayan da Evlenmesin.
Unutmayın ki Ölüm Hak ve hepimizi başıma gelecek. Sevdiklerimiz bir bir gittiğinde ve gitmez dediklerinizde gittiğinde yapaytalnız kalacaksınız. İstersen Sarayda yaşa ama o soğuk ve karanlık duvarlar senin arkadaşın olacak. O zaman demeyin şunu ben gençlğimi ve ömrümü Sevgisiz yaşayarak heba etmişim.
Mutluluğu ertlemek, ömrü ve gençliğini çöpe atar sadece. Geriye sadece boş çerçeve kalır. O da senin resmin. Çünkü o çerçevede yanında hiç bir zaman başka kişnin fotoğrafı olmayacak.
Bunlar benim düşüncelerim arkadaşlar. Herkesin hayatı kendine. Saygı duyarız ve kimseyede karışamayız. Mutluluk sizin elinizde. Dâahi kalbinizde dâhi elinizde...
Aşk kıymetli bir nesnedir, herkese emanet edilmez...
Cevap
7Cevap
Benim tek önerim var evlenmeyin
Eminim sen eski üyelerdensindir ve eminim taa eski yıllarda sana evlenme hayatını yaşa demisindir ve yine eminim ki beni kesin linclemiş ve küfür edip benimle tartışmışsındır .
Mantık krizine girdim 😀
1. 👍
2. 👍
3. 👍
Sen evlimisin?
Neden 🤣
Bir an önce evlenin
Evli misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?