Parayi birlikte kazanirsin ikinizde ise girersiniz belki zorlanirsiniz ama sevgi saygi güven olduktan sonra o evin icinde huzur olunca herseye deger o yüzden ask diyorum
aşk dedigin şey sadece çıkar ilişkisi gerçek aşk sadece yeradanadir gerisi imanlı çıkar ilişkisi uzun mutlu evliliklerde sadece sadakat ve minnet duyguları güçlü insanlarda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
11Görüş
Karşılıklı ise tamam, ben uğraşırken o heyecan arayıp sürekli stres yaşayacaksam ve uyumsuzsa Hayır
Tabiki karşılıksız olan hicbirsey zevk vermez. Pişmanlıktan baska
Bu birazda kişiyle alakalı, Bazen o kadar saçma sapan tripler geliyor ki, insanı aşktan bile soğutuyor hatta verilmiş sadakam varmış dedirtiyor.
Kesinlikle ben bir kere karşılaştım öyle tiple en sonki tecrübem hala uyutmuyor iste
Aynı durumdayız 😊
Hadi beee benim 5 gün oldu. 2 saat haber alamayınca deli olan 5 gündür ölü gibi ses seda yok
Parayi birlikte kazanirsin ikinizde ise girersiniz belki zorlanirsiniz ama sevgi saygi güven olduktan sonra o evin icinde huzur olunca herseye deger o yüzden ask diyorum
Aynen katılıyorum. para kazanılır. Ama sevgi zor bulunan bisey
Eskiden olsaydı aşk derdim. Ama artık para diyorum.
Yapma ya😂
Öyle.
önceden evet ama artık hayir
Neden. Sende mi rusuzlastin bro
aşk dedigin şey sadece çıkar ilişkisi gerçek aşk sadece yeradanadir gerisi imanlı çıkar ilişkisi uzun mutlu evliliklerde sadece sadakat ve minnet duyguları güçlü insanlarda
Aşk tabikide o para işi gelir gider
Bendensin
Aynen bro bide şu sevdiğim bir gelse
Giden gelmiyor bro sen yinede benim gibi bekle
Aynen bro bir ümüt be
Aşk olsun para halledilir.
Aynı fikirdeyim👏
Ne kadar aşık olduğuma bağlı :D
Benim kadar olsan 😝
Ne bileyim sen ne kadar aşıksın :D
paranın miktarına göre değişir
Fiyatını söyle diyorsun...😂😂
hiç affetmem bebeğim :)
Tehlikeli 😂😂😂
Hişşş yaşam şartları diyelim enflasyon diyelim bir şey diyelim işte hayatım birde artık miktari söyleyim 🤭😁😘
Yaşanılan ülke şartlarına bakarsak evet işler nanayyyy
Nanay mı nanay olsa yine iyi neyse onu bunu boş ver de sen fiyatı söyle ben hazırım 😂
Türkiye şartlarına göre söylersem pek bişey tutmaz. İnasanin pek değeri yok biliyorsun
Ama dalılım bebeğim alıcı gözüyle ne ederim 😂
1.000.000
Onure oldum vuhu seninim bebeğim istediğini yapabilrisin 😂
Ama ben AŞK tan yanayım. Parayı herzaman kazanabilirim. O zaten bir insanın kalbine biçilen değer tatlım
Hayatım ben sana en iyi aşkı yaşatırım
Aşk mı tövbe artık ben kalbimi o yare naklettim kapandı o defter
Üf be sende şurda azıcık ironi yaptık bu saatten sonra ne aşkı
Para 💸💸💰💰
Bülent Ersoy gibi 😂 param olsun aşk köpeğim diyorsun
Aşk istediğime emin değilim
Benim gibi hissizlestirilenlerdensin 👼
Hem öyleyim hem de yoruldum artık. Uğraşmak istemiyorum.
Bende bu son yaşadığından sonra bıraktım. Biri için cabalamayi oluruna salicaksin bazen
Çaba minimum düzeyde artık. Birkaç adımdan ibaret. Baktım karşımdaki uzaktan öyle bakıyor, 👋👋👋
Helal sana ben yeni yeni ayikiyorum
Takip atsana konuşalım. Sevdim kafayi
Attım
Tamam bende alicam takibe
Aşk tabi ki
Aşk.
Kral para ihtiyaçtır. Aşk ruhun gidasi
Paraya ihtiyacım yok o yüzden aşk
Para
Para tabiki
Ne yaşadın be
Neler neler