Sevgilimin arkadas dedigi erkeklerle fotoğraf atması?

1.5 yıllık bir ilişkimiz var cok iyi gunlerimizde oldu kötü gunlerimizde Şu an askerdeyim ve bu zamana kadar ben ne zaman instagrama fotoğraf atalim dedigimde hep yuzuk takmadik olmaz vs gibi seyler soyleyip durdu ve hiç atmadık.

Beni aileside cok iyi biliyor hatta çokta sevdiklerini hissediyorum. Aynı sekilde askere gelmeden önce onu annemlede tanistirdim evlerine misafir olduk annemle kendi aileside tanıştı.

Fakat son 40 gündür çok kötüyüm askerlikte zar zor bi telefon aldim ve gizli gizli sekilde erkekler bilir. İnstagrama girdigimde ne goreyim baska biriyle fotograf atmis calistigi yerden basimdan assagi kaynar sular dokuldu ve ayni sekilde telefon elimdeyken 2 3 defa daha attı. En son artik büyük bir tartisma gecirdik ve artik istemedigimi fotoğraf atmasini çok kotu hissettigimi soyledim sakin bir dille. Fakat dun ne olsun doğum günü kutlanmis fotoğraf atcam haberin olsun diye mesaj atmis.

Ne yapılmalı bu durumda daha farkli seylerde var instagraminda facesinde tanimadigim alakasiz bir suru ickici, canım, aptal mal erkek dolu bin bir turlu psikolojiye girdim bu yuzden. Ben ise tam tersi seyleri yapmaya çalışan bir erkegim ilk iliskimiz basladiginda parmagini alip telefonun parmak izi kilidine okutmus insanim Instagram'da bir kere bir kızı takip etmemis gelen istekleri aninda geri cevirmisim sirf onu dusundugum icin.

Askerlikteki arkadaslarima anlattim bu durumu tabi hepsi erkek bana hak veriyorlar kesinlikle. Birde kızlardan yorum almak istiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Yotumlarinizi bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Hala yaptığı seyin normal oldugunu dusunmedi normal mi acaba 🤔
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılalı 9 ay oldu :) şuanda mutluyum neşeliyim zor vakit geçirdiğim zamanlar oldu ama geçti hepsi. Kendi değerimi anladım arkadaşlar siz siz olun önceliğinizi kendinize verin. Zaten gerisi gelecektir. Ağladı boynuma sarıldı kendisi ayrıldı 3 ay sonra ağladı beni yok saymana dayanamıyorum geri dön dedi ama bazı şeyler geriye gelmiyor bunu anladım duygularım bitti. Ama çokta pozitifim böyle bir durumda var girmişken yazayım dedim.
Sevgilimin arkadas dedigi erkeklerle fotoğraf atması?