Sevgilim bipolar hastası olduğunu benimle paylaşmıştı, ben tabii ki onu sevdiğim için bunu dert etmedim ve devam ettim, bunun aramızda bir engel oluşturamayacağını ona defalarca anlattım. Ama stabil olduğunu söylese de sürekli gel gitleri var, bazen ben onun düşmanıymışım gibi davranıyor. Benim en ufak verdiğim tepkiler, ağlamam onun çin çok büyük bir problem. Ben ilk başta rahatsız olduğunu bilmediğim için sürekli ayrılıp barıştım bu dengesizlikleri yüzünden ve aşırı zorlandım. Şimdi de benim hasta olduğumu söyleyip beni kendi hakkımda süpheye sürüklemeye çalışıyor. Ben çok seviyorum ama bunlar bana çok ağır gelmeye başladı, beraber uyuyamıyoruz--o istemiyor, beraberken uyuyamıyor çünkü. Segilinizin bipolar olduğunu bilseniz ondan ayrılır mısınız?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben bipolar biriyle çıkmıştım nispeten uzun bir süre. Kalsın. Bipolar mı bundan sonra? Kalsın.
yani çok seviyorum ama hep benim isteklerim karşılanmıyor, hep ortada bırakılan ben oluyorum. Ne gibi problemler yaşadın? Geçen gün bana hakaretler ederek benden ayrıldı
Çekilmez ya. Anlatsam burada kitabını yazsam okunmaz, filmini çeksem izlenmez. Sal gitsin.
ya paylaşabilirsen çok memnun olurum, en azından üstünkörü. Benim sevgilim hasta mı yoksa hastalığı mı kullanıyor emin olamıyorum çünkü
Hasta olan herkes hastalığını kullanır zaten. Direkt sal çocuğu. Sana tavsiye.
ya senin tecrübende de mesela durup dururken söylenmeye başladığı oluyor muydu? Bana mesela en son hakaretler etti, beni bir yere çağırdı kendisi gelmedi, ve benden ayrıldı
Evet dengesiz son derece. Ben yine ehlileştirmiştim ama seninki erkek, böyle de bir durum var...
yani mesela, 1 yıldır beraberdik ve ben beraber uyumak istiyordum bunu hep erteledi. Sürekli mesafeli davranıyor, bazen ben onun düşmanı ve hastalıklıymışım gibi şeyler söylüyor. Bana sen patolojiksin diyor
ksksjjss Bu çocuk seni delirtir, ben sana diyim. Gaslighting yapıyor ve sen de zayıfsın. Acil ayrıl, gerekiyorsa psikolog desteği al.
seninkinde de benzer şeyler var mıydı
Olsa ben tutar mıydım onu sence?
seni de bilmiyorum onu da, sadece özellikle son ayrılırken yaptığı çok değişikti ben onunla normal ayrılmak için çağırdım, o ayrılmak istemiyordu. İlk başta bana baya bir hakaret etti, sonrasında da gel konuşalım diyip dediği yere gelmedi
Evet, ruh hastalarına tahammülüm yok
yani çok seviyorum ama hep benim isteklerim karşılanmıyor, hep ortada bırakılan ben oluyorum
Ayrılırım onunla mi ugrascam
yani çok seviyorum ama hep benim isteklerim karşılanmıyor, hep ortada bırakılan ben oluyorum ve bok gibi hissediyorum
Bende bipolarim 🥲
anlatır mısın nasıl çalışıyor beyniniz? Yani beni yanlış anlama ben sadece anlamaya çalışıyorum gerçekten. Uyku problemi yaygın bir şey mi gerçekten
Bende Şu an zayiflamis olmali ama uyku duzenim cok garip saatle geliyo sanki. Bide kafamizi sorgulama yani o bile kendi istedigi gibi calisiyo
peki sana karşı hiç yumuşamıcağını, benim sürekli ayrıldığımı ve dengesiz olduğumu söyleyerek ve kesin olarak ayrıldığını söyleyerek ayrıldı. Bir de bana baya hakaret etti, hatta beni bir yere çağırıp kendisi gelmedi. dalga geçti. Sence tekrar yazar mı
Valla inanirim yani tamam. Dengesizimde boyle ahlaksiz degilim hayir yazmaz bu arada gururlu * e benziyor ve evet bir bipolar iliski icin hic iyi degil bide bakmissin seni 2 cocukla bosamis
gururlu?
Evet
ne açıdan gururlu, hakaret ettiği için mi
Biliyorum ben erkekleri
Şu an pismanliktan yansa bile asla sucunu itiraf etmez Şu an belkide kendini avutuyordur hatta sana (ka/hpe bile diyordur.
daha önce de hakaret etmiş ve özür dilemişti, o aşam ama bu sefer bana diyor ki sen dengesizsin. Çünkü ben de onun dengesiz davranışlarına dengesiz cevaplar vermeye başlamıştım.
Unut gitsin inan bana zararliyiz evet arkadas olarak iyiyiz ama iliski bizlik degil ben kendim bile sevgililik teklifini kabul etmiyorum zira butun kiz tanidillarim friendzone da
bir gün önce bana öldüğünü söylüyordu, 1 hafta önce de ayrılmayalım diye ağladı
Alooo kime diyorum kizim uzak durr bak sl-k olma sirasi degil gerceklige uyan bahaneler uydurma kendine uzaklas ondan ya da psikolojik yardim almasini sagla
zaten beni her yerden engelledi ve sorunun benden kaynaklandığını düşünüyor. o her şeyi konuşarak çözmeye çalışıyormuş ama beni kendi fikrine ikna etmeye çalışıyor konuştuğumuzda. benim istediğim olmadığı ve onun için çabalamadığı için de ben sinir krizi falan geçirdim. istediğim şey: beraber daha çok vakit geçirmek, çalışmak ve uyumak
sen neden peki duygusal ilişkilerin bu insanlar için zor olduğunu düşünüyorsun
Çünki bende oyleyim bide ben daha az gelismis bipolarim ve iliskilerden uzak duruyorum cunki dengesizim. ve cok cabuk pisman oluyorum
neyden pişman oluyorsun? o da bu yaptığından pişman olur mu sence? daha önce de bana bağırmış, hakaret etmiş ve özür dilemişti
Valla aniden gaz gelir duygusal olursun kontrolu kaybedersin bide bakmissin aklin yerinde ve pismansin. en kucuk ornek tam 20+ defa belkide daha cok Instagrami silip indirmisimdir
buna da aynısı oluyor, özellikle öfkelendiğinde. Sence yazma ihtimali hiç mi yok cumartesi olmuştu bunlar
Duygusal oldugu zaman yalniz birak ya da ilgi ver ya da hic bisi yapma
sence yazacak mı
Yazmaz
Eğlenceli 🤩 ayrılma
Ayrılmazdım
Ayrılırdım
yani çok seviyorum ama hep benim isteklerim karşılanmıyor, hep ortada bırakılan ben oluyorum
sarılırım