Uzak ilişki yürütebilir misiniz?

Sizce her Uzak ilişki bitmek zorunda mkdir
Elbette yürütürüm. İnsan sevdikten sonra dünyanın en uzak yerinde olsa bile sever bence. Uzaklık dert olmamalı. Bence her şekilde yürütülebilir. Eninde sonunda zaten buluşup yan yana olursunuz. Uzak ilişki hem kişileri birbirine daha çok bağlar. Yan yanayken mesela daha iyi tanıyamazsın. Ama konuşarak uzun bir süre daha iyi tanımış olursun.
Görüş
11Görüş
Uzak ilişki yaşayıp gerçekten çok mutlu olan sonunda evlenen kişiler de var Bana göre uzak ilişkinin sonu hüsran değil En azından her zaman
Şu an ben de uzak bir ilişki yaşıyorum maddi manevi kendimizi iyi hissettiğimizde buluşmalarımız oluyor arada, uzaktan da olsa ilişkimizi gayet güzel idare kontrol edebiliyoruz diye düşünüyorum ikimizin arasında gerçek bir sevgi olduğunu da düşünüyorum o zaman neden bitsin veya neden yürümesin ki
Herkesin harcı değildir tabi ama ben yürütürüm 😁
Uzaktan ilişki olmayacağını bilecek kadar olgunum
Evet
Ama nedenini açıklicam
Biliyorum ki herkes hayatın bi dönemimde uzak bi yere gitmek zorunda kalıyo
Okumaya, bi süreliğine yurt dışına, askere vb yani herkes bi süreliğine illa ki uzak ilişki yaşıyo, bazen bi öğretmen bile toplantıya gidebilir bşka şehre
Gerçekten birbirini seven iki insan için böyle şeyler sorun olmaz bağlar kopmaz
Ben görüyorum insanları gidiyolar ve döndüklerinde evleniyolar yani yapan yapıyo
Çok yakından da gördüm kuzenim yurt dışında okudu bayramdan bayrama görüşüyolar en son evlendiler, yani kimse kimseyi unutmak zorunda değilmiş
Kendi ilişkilerim de uzak sebebiyle bitmedi askerlik, iş vb.. bunlar hayatın parçası
Ben uzaktan ilişki yürütebiliyorum. Uzak mesafeden ilişkilerim oldu. Maalesef karşıma çıkan insanlar emek vermediği için karşılıklı olarak bitirmiştik.
Sevgilin yanında yokken bile var gibi davranırsan yürür. Bu iki tataf içinde geçerli.
Görüşemedikten sonra bitmeye mahkumdur. Araya özlem giriyor, dokunma hissi giriyor falan arada gerginlikler çıkabiliyor.
2 defa denedim olmadı. Gereksiz şeyler uğruna birbirini kırıyorsun bitmeye mahkum kalıyor. Özlemin çok olduğu her ilişki bitmek zorundadır aslında
Uzaktan ilişkiyi başaran kişilere ben plaket veririm ztn sevdiğin adamı ve kadını göremedikten sonra ne anlamı var diyorum kendime ama yürüten var
Ben ilişki yürütemem uzak ya da yakın olması fark etmiyor boş işler.
Bir taraf hep daha az değer veriyor karşısındakini üzmekten yıpratmaktan başka yaptığı bir şey yok, haliyle sonu da hüsranla bitiyor. Sonra kendini toparlamakla uğraş dur boşuna yorucu bir süreç yaşamış oluyorsun elde var sıfır 😀
Yalnızlık forever 😀
Bitmek zorunda değil ama yıpratıcı olduğu kesin. Eğer koşullar el veriyorsa sık görüşülmeli
Ben yürütürüm , karşımdakine bağlı ama uzun olup olmaması
Karşımdaki insandan gerekli emeği görürsem yürütürüm
Kesinlikle
Yakından yürütemiyorum ben, uzaktan nasıl yürütücem yav. Benim için imkansız, ilişki vs zaten bana göre değil. Flört etmeyi dahi bıraktım. Kafa yoramam kimseye.
Evet ortada güven sadakat varsa yürütebilirim karşımdaki insan dürüst karakterli biri ise yaptığı yanlışı bana anlatiyorsa falan zor degildir
Teşekkür ederim
Yürütüyordum ama hata yaptı, kalbimi kırdı ben de bıraktım.
İyi yapmışsın
Yani kişiye göre değişir eğer cok seviyorsa bitmez ama eğer çok yakın değilse biter
4 sene yürüttümde noldu 4. Senenin sonunda pc çıkti
Yürüturum yeterki ortada Bi güven sağlansın her türlü mücadele edilir
Zoor ama olabilir
En İyi Görüşler