O kadar üzgünüm ki çok çok üzgünüm?

kocamın hıc bıseyı yok ne evi ne arabası zaten ben calısıp eve bakıyorum sadece evde mobılyalar var kirasını dahi ben verıyorum herneyse kocamla dün kavga ettık kac gundur dısardan calısıp iş yapıyorum para verıyorum kredı ödüyor cok mutlu bu ay daha cok para verdıgım ıcın ınanılmaz mutluydu bende hazmedemedım ama yüzüne demedim neyse işte dün aksama dogru iş cıkısı aılesı hakkında konusuyoruz ya dedım ben ona aılende sende calıssın k*pek gibi baksın sanada eve de dıyorsunuz dedım yalan mı dedım kufurler hakaretler falan havada ucustu bende üzüldüm eve gıttım cok üzüldüm artık dayanamıyorum cok sevıyorum ve benım 2. evlılıgm 24 yasındayım cocugum yok bana bırdaha evlenemıyceksın sen kımsenın aıleıs senı kabul etmez istemez artık senden nefret edıyorum cık git evımden dedı neden benden bosanmıyorsun dedım benden bısey ıstersın dıye bosanmıyorum ısteme bısey ayrıl dedi halbu ki kavgadan once bana deli gibi aşık oldugunu soyluyordu yıne yalanmıs sımdı yıne oyle sabahta benı engellemıs senı engellıyorum yüzsüz evıme gelme diyor ya ben calısıyorum herseyı yapıyorum guzelde bır kadınım ama neden bunları yapıyor bipolar hasta bu yuzden olabılır mı

O kadar üzgünüm ki çok çok üzgünüm?