Soru çok net. Hoşlanmadıgıniz, tipini begenmediginiz halde gözünüze güzel gelmeyecek olsa bile öpmek ister misiniz uzun uzun?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sadece yokluktaysam böyle bir şey yaparım onun haricinde beğenmediğim bir kadına yanaşmam içimden bir arzu gelmez
Eski sevgilimle buluştuk, bana karşı artık bişey hissediyor musun dedim, hayır dedi, peki hoşlanıyor muusn dedim, hayır dedi, şu an bana bakarken öpme isteği oluyor mu dedim, evet dedi, eee Ozaman hoşlanıyorsun işte felan yaptım, titremeye başladı öpüştükten sonra. Zaten ayrılmamizin sebebi de buydu, seni üzmek istemiyorum demişti. Öpüşmeyi yarıda kesti
Bir erkeğin duygusal titremesi genç yaşlarda olur. Eğer yaşı genç sayılacak gibi değilse o zaman seni yatak olarak istiyor ama sevgili olarak istemiyor. Seni üzmek istemiyorum kısmının altında bu yatıyor olabilir. Takılır takılır yarın bir gün gider ve sen duygusal çöküntüye girersin kullanılmış hissedersin vs. Sen büyük bir ihtimalle iyi bir kızsın ve bu şekilde de seni kullanmak istemiyor. Sana bu şekilde anlatmasını bekleyemezsin zaten anlatamaz ağır bir konuşma olur bu. Bunu senin anlaman lazım. Eğer sen de sevgili olmadan takılmak istiyorsan o zaman bunu senin söylemen lazım. Bir şeyler yaşamamız için sevgili olmamıza gerek yok vs dersen o zaman kabul eder ve yatak arkadaşlığınız başlar
Yaşı benimle yaşıt 19. Demek istediğim beni beğendiği için öpmek istemiştir dimi
Yaş 19 sa ergen o zaman beğeniyordur tabiki ondan öpmek istemiştir. Klasik ergen tripleri bunlar adam gibi konuş benimle ne sorun varsa söyle de o da anlatsın konuşun düzgünce mutlaka bir şeye bağlarsınız o konuşmayı
Şahsen ben cinsel yaklaşımlar için güzel veya çirkin fark etmez hoşlanmadığım bir kızı öpmem hemde uzun uzun
Daha ileriye gitmeyeceksem hayır öpüşmem.
Eski sevgilimle buluştuk, bana karşı artık bişey hissediyor musun dedim, hayır dedi, peki hoşlanıyor muusn dedim, hayır dedi, şu an bana bakarken öpme isteği oluyor mu dedim, evet dedi, eee Ozaman hoşlanıyorsun işte felan yaptım, titremeye başladı öpüştükten sonra. Zaten ayrılmamizin sebebi de buydu, seni üzmek istemiyorum demişti. Öpüşmeyi yarıda kesti
Titreyerek boşaltmissin çocuğu 😂😂 Senden cinsel olarak etkileniyor olması seveceği anlamına gelmez.
Ama sonuçta gözüne güzel geldiğim için öpmek istemiştir dimi, benim gözüme güzel gelmeyen birini ben öpmek istemem şahsen
Cocuk mu cirkin sen mi
Soruma cevap ver 😂
İkimizde güzel ve yakışıklıyız, sizce titremiş olmasi, beni öpmek istemesi arzuladığı anlamına gelmez mi
Titrektir jdmxmfkf
Doğruyu söyleyin lütfen ama, onun gözüne güzel gelmesem öpmek istemezdi öyle değil mi, ayrica benden sonra kimseyi hiç öpmemiş
Yalandir yalan inanma
Peki gözüne güzel geldiğim için öpmek istemiştir dimi,
Bilmem
Şahsen ben beğenmediğim bir erkeği öpemem içimden öpmek gelmez ki,
Ya ablacim bilmiom kdxmmdf
Siz şimdi begenmediginiz bir kızı opebiliyonuz mu
Libidosu tavansa onu gibmek istiyorsa yapar
Hayır..
Yani ne demem lazım
Yani demek istediğim, beni orada öpmüş olması, gözüne güzel geldiğim için dimi, beni begenmese öpmek ister mıydı, şahsen ben beğenmediğim adamı öpmek istemem
Evet
Hayır tabiki
Eski sevgilimle buluştuk beni öptükten sonra titremeye başladı, ne hissettin beni öperken dedim, normal birini opuyormus gibi hissettim dedi, arzulu opebilirdim ama engel oldum dedi. Ayrılmamizin sebebi de buydu, seni üzmek istemiyorum demişti
Saçmalık sen eskiyle niye bulusuyosun erkek mi kalmadı
Ayrıca öptğkten sonra titremek ne a wk oldu olacak bosalsaymıs
Benden sonra kimseyi öpmemiş, hayatına kimse girmemiş yani
İstemem
Hayır
İstemem
Hayır öpmem
Hayır istemem
hic sorun degil nefes alsin yeter
Hayır :)
Sen
Bahane bence