Tanıyamıyorum sanırım?

Çocukla 2 ay olmuştur konuşmaya başlayalı ve en az 1 haftadır adam akıllı bişeler konuşamıyoruz bu zamana kadar normalde gece gündüz hep konuşurduk neyse biz bu süre zarfında baya romantik şeyler yaşadık ama şöyle bi sıkıntı var çocuk benim şu an küs olduğum eski yakın arkadaşımın eski sevgilisi bunlar sevgiliyken biz kızla daha tanışmıyorduk bunlar ayrıldıktan sonra tanıştık neyse biz ilk konuşmaya başladığımızda ben hep hane yok olmaz sen eski arkadaşımın eskisisin vs vs dedim sonra o da imalarda bulunmaya başladı olmaz vs vs diye ama biz gene baya baya flörtleştik ki ben şu an o çocuğu sanırım seviyorum :/ neyse şu an çocuk snapten bi kızla tanıştı ondan hoşlanıyormuş bana dedi bunu kızla konuşmaya başladığından beri biz çoook az konuşmaya başladık ve bu durum aşırı sinirimi bozuyo üzülüyorum ağlıyorum suçu kendimde arıyorum ben çocukla sürekli görüşüp konuşmama rağmen uzak bir yerden bi kızdan hoşlanmaya başlamış ben niye kimseyi etkileyemiyorum neden gerçekten neden bana öncesinde sen tam benim istediğim tiplemeye uygun benim için güzel bi kızsın ruh olarak beklentimi karşılayan birisisin demişti ama şimdi... nasıl onu etkileyebiliriiim?

Tanıyamıyorum sanırım?