Ben kendimde bunun için hiçbir neden bulamıyorum. Bir erkeğe vaad edecek hicbirseyim yok. Hatta kötü bir eş bile olabilirim. Beni alana Allah sabır versin bence. 😂
1 ay
Sizinle evlenen neden evlenmeli?

Ben kendimde bunun için hiçbir neden bulamıyorum. Bir erkeğe vaad edecek hicbirseyim yok. Hatta kötü bir eş bile olabilirim. Beni alana Allah sabır versin bence. 😂
Neden ben?
Sebebi çok aslında
Uzun süre yurt dışında yaşadım.
Tr ye döndüm
İsviçre firmasindayim.
Kendime göre bir cazibem var.
2 Yabancı dil biliyorum.
Çok araştırmacı bir kişiyim.
Her zaman öğrenmeye devam ederim
Alkol le aram pek yok.
Sigara içerim.
Yanliz yaşıyorum.
Vefakarim. Kanser hastası babama yatalakti ölene kadar baktım.
Sahiplenmeyi severim.
Evime düşünün yaşadığım yere çok önem veririm
Akşam evime gelirken asla eli boş dönmen.
İnsanlara asla tepeden bakmam.
Cv gibi
Biraz cv gibi oldu. Ama soru bunu gerektirdi. 2 gün önce kanada ya geldim. Yahu adamlar burada deli para kazanıyor. Avrupa dan bile fazla. Güzel teklifler geldi. Meğerse ülkede elektrik elektronik mühendisi yok 😀 doktordan fazla kazanıyormuş. Ama ben tr de iyi kazanıyorum. Ama kanada da 2 aylık maaş ile 0 km araba alınıyor. Bir bot geldi hediye içinde özel termal malzemeler var. Neyse memleketimiz iyidir
Memleketi övmeyin övülecek yanı kalmadı
Bu başarı değil midir? Rizelinin ilçesinde doğ. Okula git. Annen ölünce üvey anneden kaç. Gurbete çalışmaya. Para biriktir. Yurt dışında üni oku. Hem. oku hem taksicilik yap. 2 yabancı dil öğren. Dünya markası firmalarda çalış. Normal pasaport ile vize almadan dünyanın her yerine rahatça git. şu an size kanada dan yazıyorum. Bu ülkeye gelirken ben vize almadim. Başarı hikayesi arıyorsan al sana hikaye.
Ben de selinay hanımın düşüncesindeyim bu kadar dillendirmek abartı ve hoş değil açıkçası..
@barbershop @Selinay34
Kızlar bence gereksiz duyar kasiyorsunuz. Adam ego yapmamış. Yazdıklarının çoğu yaşam tarzı deneyimleri ve geçmişi üzerine yazılmış şeyler. Dillendirmesinde anormal bir şey yok. Alakasız bir soruda da yazmamış zaten.
Hayır ben kötü bir sey demedim yaşadıklarına saygı duyuyorum kesinlikle kendisini gelistirmesine bu kadar başarılı olmasını takdir ediyorum fakat bir yorumlara bakarsanız bunu bir kac kez paragraf seklinde yazmıs yani icerikleri aynı bu biraz garip geldi bu kadar dillendirilmesi yanii sey bu psikolojide biraz gururunun oksanmasını istiyormus gibi baskalarının onayına ya da ona helal olsun demesine gerek yok kendisi zaten büyük bir sey başarmış. Bunun duyar kasmak ile bi alakası yok.
Evde oturmayla başarı olur diyen kim zaten
Duyar falan da kasmadım ayrıca abartmaya gerek daha çok başarı dileriz
Emin olun kimse bir seylerin bedelini ödemeden bir seylerden fedakarlık yapmadan bir yere gelemiyor bence bizde bunun farkında bireyleriz yani oturdugumuz yerden bize gelmesini beklemiyoruz herkesin kendine göre bir hayat mücadelesi var ve kimse ağzında altın kaşıkla doğmuyor.
Ben kavga etmiyorum. Sadece görüşümü yazdim
Savas güzel kız düşürme taktiklerinden biri güzel o7 asker :(
Gerçeksede çok ego aga yapma göz var.
Kanka be bende yurt dişindayim ama böyle senin gibi yok hayat hikayem yok bilmem ne yok kdofkffofkfoffkf
Seninki sonradan görme diyorlar biliyormusun
Gez dostum 🙂
Sanane abi ne yaptıgımdan allah allah
@MuratKocumoglu
Yahu amma satastiniz bu Savaş'a ha. Adamın görüşüne atlayan da sizsiniz sonradan mizmizlanan da. Anlayamıyorum gerçekten.
Sende sanırım onun avukatısın :)
Senle evlenip seni kurtarmıcak
Savunmaya geçmene gerek yok
Support-
@MuratKocumoglu hajsjshshsh çol doğru dedin bak bunu 😅😅
@Selinay34 Bunları hissetim gerçekten öyle gibi grldi 😅😅😅
Bizde saat 20:28 ama sen bilirisin skcodjfıdıf
Ayrıca gece uyumamak ile işsiz olduğunumu gösteriyor belki izin gününde belki patron işe hergün gitmiyor
Belki işi evde hala ne diyor ne alaka ya
Kapak diyor adam 35 yaşında bide
Profile inanmiyorum artık ben mdofkffokff
Murat sen Avrupa da değil miydin? şu an kanada saati 20:42. Türkiyede saat 4:42. Bu saatte uyumayanlara işsiz derler. şu an bildirimlerden görüyorum. Patronsun sen Avrupa da dönerci mi isteliyorsun. Yazıma atlayan sensin. Ben seni davet ettiğimi düşünmüyorum. Burada maydanozluk yapan belli. Evet. Benim patronum var. Ben kebapçı işletmiyorum. Expektorluk yapıyorum. Benim patronum bana hesap sormaz. Çünkü Türk değil. Kafama gör çalışırım. Bu insanların çalışma sistemi çok farklıdır anlayamazsın. Sana küçük bir örnek vereyim. Biraz genel kültürün olsun. Japonya da mesai saatinde masanda bilr uyuyabilirsin 😉 bundan dolayı da kovulamazsin.
Yav dayı ne anlatıyorsun sen ne işletiğimi
Hala kendinden bahsediyo ahdısjdısjdkd
Yazk kafana gerçekten sonradan görmüş yazık :) kafana bu arada kanadada değilim şu an ne iş yaptığımı asla söylemicem sana ayrıca ne diyorsun yok genel kültür yok bilmem ne ahahaa yazmaya devam et gülüyorum sana.
Ayrıca şuanda sana Avrupada olduğumu kim söyledi?
Aklı olan benimle evlenmez
Bu kadar olumsuz özelliklere rağmen biri varsa şaşarım doğrusu
Her şeyi eleştiririm elimde olmadan her şeyde bir kusur bulurum yani ne yapsa bana yaranamaz
Erken gelse neden erken geldin geç gelse bugün neden gecikti sorularına alışması gerek
Hafta içi haftasonu ayrımı yok bende doktor kadınım ben gecelere kadar süren nöbeti var
Yoğun iş hayatımdan ona vakit ayıramam
Temizlik ve yemek sadece bana ait değil bende çalışıyorum o da ortaklaşa olması gerekir
Şüpheci biriyim her davranışından bir art niyet arayabilirim
Mükemmelliyetçiyim her şeyin kusursuz olmasını isterim ama kusursuz yoktur ki maalesef
Kıskanç biriyim hemde deli gibi kıskanç
Aslında anne olmak hiç istemiyorum ama uzman doktor olunca belki olabilir
Say say bitmez başak burcuyum neredeyse harfi harfine uyuyorum
İnsanlar ile çıkar ilişkim yok kimseye tamah etmem. Hırslıyım her zaman istediğim şeylerin peşinden giderim kariyer-para-sevgi (karşımdaki kişiye bağlı istemeyen birisi için sevsem de kılımı kıpırdatmam) sıralama duruma şartlara göre değişebilir. Hayatımın çoğu yalnız geçti kısa süreli yalnızlığımı bozan hayal kırıklıklarım oldu o yüzden sevmeyi başarabileceğim birisinin mutsuz olması biraz zor. Hayatım zor geçti hala daha bazı şeyler için mücadele ediyorum o yüzden anlayışlıyım ve empati yapabiliyorum. Kötü yönlerim ki o kadar kötü yönümün olmadığını düşünmemem bence kötü bir yönüm. O da başka yazının konusu olsun.
Kendime ait bir tarzıım var. Fazla kavga gürültüden hiç hoşlanmam. Özgürlük benim için önemli ama sorumluluk almayı da ihmal etmem.
Aile benim için çok önemlidir. Sevgi, saygı ve güven üzere bir aile hayatı tercihim.
Benimle evlenecek bunları bilse yeterli olur.
Görüş
70Görüş
Benimle evlenmesin kimse ben istediğimi almadım kimseyede kendimi vermem🤓
Nazik ve kibarım çok olmasa da anlayışlı biri olabiliyorum benim sevmediğim şeyleri yapar ve haraket ederse savaş çıkarabilirim ama trip atmam direkt küserim.. Beraber gezeriz yeriz içeriz sürekli gezebilirim sesimi çıkarmam yorulmam çünkü gezmeyi çok severim ehliyetim varr ama arabam yokk sma olacak inşallah daha genciz çıtırız enerjimiz yüksek burnumuz güzel zjjwöskwmş ne alakaysa boş verin.. güzel bir tarzım var saçlarım boya değil mesela doğalım…dedi burnu estetik olan kız djdmjsmwka aman neyse bunu da boş verin.. bir kere ben hem estetisyenim hem berberim bundan daha iyi şey mi var ona aylık cilt bakımı yaparım saç sakal tıraşını yaparım.. ama yemek falan yapmam başkası yapsınn çalışan iş kadınıyım ben.. bazen dengeli bazen dengesiz biriyim haa bi de 170 boyum var 185 altı olmasın 🤣🤣varsa böyle biri gelsin
Ben 1.80'im olmaz mı yanı 😅😂
Görüşlere kendini övenler doluşmuş... Yok iyi yemek yaparım, sadık biriyim, anlayışlıyım, çok şeyine karışmam, çok severim vs vs vs... Çok iyi sevişirim, erkeğime, kocama yatakta cenneti yaşatırım diyen yok. Yemeği, ütüyü, temizliği ben de yapıyorum, hem de âlâsını yapıyorum. Bunlar için evlenmek yerine hizmetçi tutarım. Ortalıkta kadın yok, hepsi hizmetçi ruhlu... Erkeğimin kadını olurum diyen yok. En kadın benim, en dişi benim diyebilen yok. Her koşulda erkeğime destek olurum, parasız kalsak gecekonduya taşınırım diyen yok... Varsa yoksa ev işi... Hepiniz mi hizmetçi ruhlusunuz anlamadım ki...
Cinsel hayatı seviyorsa fantazilere açık çılgın biriyim mutlu olmama gibi bir şans tanımam ona sabaha kadar kaşıkları na ağrı beline kuvvet veirrim istemsizce sabah kalktiginda inlemekten sesinin kisildigini anlar daha sonra çalışkan ve düzenli biriyim evime önem verir kadinimi baş utunde tutarım duygu ve düşüncelerine saygı duyarım daha çok şey var ama yaz yaz bitmez ya 😀
Aslında güzel soru cidden 😅
Kendim için diyebilirim ki benim daha hiç sevgilim olmadı yani kim gelirse gelsin ilkim olucak bu bir kere onu her türlü unutulmaz yapar.
Diğer yandan ben sevdiğim kişinin her dagim yanında ve arkasında dururum. Kimsenin benim aileme bulaşmak veya rahatsız etmesine izin vermem.
Son olarak da para derdi yok. 😅😅 Denizde kum bende para istediği zaman istediğimiz yere gider yazı ayrı kışı ayrı tatiller yapar görmedik yer bırakmayız 😁😁
1- Hayatımda hiç kız olmadı fena olurum senin için 😊
2- Sen benden daha doğru içki sigara vb. Kullanman adam bulamazsın.
3- Düzenli gelirim var hatrı sayılır kamuda da çalışıyorum.
4- Seni el üstünde tutarım
5- Benimle hayat eğlenceli geçer
6- Kıyak güzel bir adamım.
7- Güzel severim.
8- Arabam var.
9- Düğünü yapalım takılarla ev alalım.
10- Merhamet ve vicdan sahibiyim.
11 - Çok vefalıyım.
12 - Seninle balayına pederin bodrumda ki yazlığa gideriz.
Beklentim ondan ;
Beni sevmesi hayat sürdürmesi , hastalıkta sağlıkta,
Bir de benim gibi kamu çalışanı olması 15 üstü maaş alması
Sonuçta çocuklarımız rahat bir hayat sürdürmek için paraya ihtiyaç duyacaklar ne verebiliyorsam eşimde aynı katkıyı ben kadar yapsın.
Para gözlük söz konusu degil
Paragozsun diyen olmadı zaten. 🤣 Bende senin beklediğin maddiyat da yok onu farkettim. En azından Şu an için oyle.
Umarım hayat güzel insanlar çıkartır karşına, maddiyat ta bir gerçek demiyorum ki benden fazla kazansın ama ben kadar kazansın hem o hem ben denk hissedebileyim
İstediğin anormal birsey değil. Maddi denklik gerçek aşk için en azından bu ülkede şart zaten.
Gerçekten ülkenin hali çok berbat diyorum evlensem çocuk yapsam , 1 çocuk 3k bez parası sadece
Maması 1 k tam 4000
arabası koltuğu beşiği ilk alınanlar 5 kda bunlara
Çocuk yapmadan cebinde ilk çocuk için 15 k sırf ona ilk önce ayırdığın bir para olacak
Çalışıyoruz bakıcı
5 te o ister
Oldumu sana 20 k daha bu ilk zamanlardan
Benden olur mu diyen ne iş yaparsın
Valla yalan yok yaşım 24 istiyorum özeniyorum da
Niye ya neden alan olmadı seni,
Ketum , içten pazarlıklı olsan ozaman kazanırsın
Niye ya keşke şans verseydin diyeceğim bende vermedim
Diyemiyorum
Valla işi şansa bıraktım artık olmamış bir şeyin derdinde değilim , bakirim eminim ki kendim den 30 a kadar da bunu devam eder dayanırım. Ne kimse yi 2 dakikalık keyfime kullanmak haddime ne de sevmediğim biriyle evlenip yaşamak istemem. Bu yaşa kadar dayandım olacaksa en iyi şekilde olmalı içime sinmediği yerde uzaklaşmak en iyi si
1.70 varmısın boy olarak
Adın ne
Ben 1 .89 um
Sezgin
1.70 üstü omzuma gelir hoşta durur.
Seni çocuk gibi sallarım ben kaç kilosun😂
Ne alırsınız? Çay kahve?
Seni Kars'a firtlatırım 😅
Çok minyon sun tatlısındır ama
Oluyor arada öyle inişler çıkışlar fazla kalma dipte kendini kurtar
Ben hep kendimi çıkartırım kimseye ihtiyaç duymam 😂
Alkol yok, sigara yok, kumar yok, karı-kız yok. Loto-toto yok.
Abdest var, namaz var, düzenli bir işim ve gelirim var.
Zeki, dürüst, güvenilir ve yalan söylemeyen birisiyim.
Bu devirde bunlar karşı cins için önemliyse beni tercih edebilirler.
Söyle söyliyim bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı elime dişi sinek bile değmedi tabiri caizse tertemiz bir delikanlıyım anlayacağın yakışıklı ve tatlı bir gencim üstelik ama yalnızım işte ve haliyle bakir bir erkeğim. 👌🙈😍🙃
Kaç yaşındasın bu arada 🙃
Beni seviyorsa bu bir neden olabilir. Değerlerimiz uyumluysa bu yüzden de evlenebilir. Evlenecek kişi ya sevdiğinden, ya mantıklı olanı yapmak istediğinden, ya da zorla evlenir. 3'sü benim için pek mümkün değil, ilki de düşük bir ihtimal. Muhtemelen benimle evlenmek istiyorsa mantık evliliği yapmak istediği için evleniyordur.
Çok yakışıklı bulunan biriyim, iyi bir mesleğim ve çok iyi bir kazancım var. Bunlardan önce karakterimle insanların dikkatini çekerim. Bu yüzden en aşka küsmüş güveni kalmamış kızlar bile bana karşı dile gelir. Ama ilginçtir evlenmeyi bırak kimseyi istemiyorum hayatımda. Özgürlük güzel şey.
İşim, param, Evim, Arabam yok. Yakışıklı değilim. Zayıfım, kas mas yok. Ailemin eline bakıyorum. Çalışmayı sevmem. Bakirim. Üstüme hiçbir şey yok. Maçoyum ama aynı zamanda romantiğim. Sadakat ve güven göbek adımdır. Aileci yapım vardır, haksızlıktan nefret ederim ve torpil olan hiçbir yerde çalışmam. İnatım, cimriyim, 100 yaşına gelsem bile yarıyarıya göstereceğim kesindir. Daha ne olsun! Alın beni rahat edin kızlar😅
Sorumsuz bir adamsın. İcguvey gidersen belki olur
Senin de vaad edeceğn birşeyin yokmuş işte şartlar eşit. Al beni 😂😂
Benim şartlarım manevi anlamda sıkıntılı ama. Maddi açıdan sorumsuz biri degilim. Hem okuyorum hem de iyi kötü çalışıyorum. Manevi açıya bakarsak şiddet eğilimli biriyim. Karşımdaki adamı sakat bile bırakabilirim. Bence benden uzak dur.😁
Agzına saglık kızım benim bu ezik erkeklerin nesli tükense keşke hiçbir vasfı yok
@Dilankayaaa troll nedir bilir misin?🎯
Bu arada soruyu soranıda kutlarım. Bir insanın "yok"larına değil hayatta yapılması gerekli işlere odaklı eleştiri yaptı diğer açgözlü kurtlar pardon kızlar gibi "yok"lara oynamadı. Manevi açıdan şiddet eğilimli biriysen terapi alman gerekebilir evlilik sebebiyle değil kendin için. Sakin günler diliyorum😊
kör atın kör alıcısı olur derler.. seni de bir alan olur elbet... algılarını açık tut.. beni neden alsın sorusunun cevabı ise; uyumlu ve doğalım... rahat yaşamı seviyorum.. baskıcı değilim.. daha ne olsun 👍
Yemek yapabiliyorum, tatlı yapıyorum. İşten gelince her gün mutfaktayım 😂 Dış görünüşüm gayet güzel, kibar nazik biriyim. Karşımdaki kişiye son derece sadığım. Allah korkum var daha nolsun ama karşı tarafta ne var tam olarak soru bu 😂
Tatlı kadın. Kapalı değilim maalesef ama bizim de temiz kalbimiz var çok şükür 😂 @AsabiÖküz
Hahah korkutuyosun beni 😂
Yok hizmetçi mi arıyosunuz ben kendime yemek hazırlarım anca 😂
Uyumlu olduğumu düşünüyorum, eğlenceliyimde😂 ama bir olumsuz taraflarımda var. Benimle niye evleniyorsun desem oda bilmez cevabını birbirimizi o kadar iyi tanımıyoruz 😂🤣
1-benden sıkılmaz eğlence nerede ben orada
2-sevdiğim kişinin sürekli yüzü gülsün isterim onu hep güldürürüm
3-her türlü yalanı söylerim ama asla aldatmam
4-hayvanları çok seviyorum hayvan bağımlısıyım 😂
5-onun için gerekirse ölürüm
Kadınlara cinsel obje olarak bakmıyorum insan olduklarının farkındayım görüşlerinin önemini anlayabiliyorum sadece eş olarak degil ilerdeki eşimi en yakın arkadaşım olarak görebilirim. Evliliğin eğlenceli tarafını yaşayabileceğimi düşünüyorum vb vb sebepler
Çocuk istemiyorum, aynı kafadayızdır,
İkimiz de aileden zengin ve iyi bir gelire sahibizdir
Birbirimizi seviyoruzdur
Aynı kültürdenizdir (ege)
Anlayışlı, sadık genel şeyler zaten
Eşim benden maximum 5 yaş büyüktür
Sonuç? Öyle biri olmadığı, olsa da benim ve ailemin yakışıklılık kriterleri uyuşmadığı için 28 yaşında hala bekarım 😂
Denizin neresi kültürse artık ... 🥂
Sevilmek istiyorsa, değer görmek istiyorsa, saygı görmek istiyorsa, kendini korumacı hissetmek istiyorsa, günü güzelleşsin istiyorsa, pozitif hareketli birini istiyorsa, sadık ve güvenilir birini istiyorsa benimle evlenebilir. Yallnıızzzz bütün bunları hak edecek biri olmalı
Güvenilir olmam, yapıcı davranışlarda bulunuyor olmak, sevgim için veredeceğim mücadele ve fedakarlık olabilir.
Kendi kısmetini kapatiyorsunn 😀😀😀😀gelene sen iyi bir çocuğa benziyorsun beni al de tam olsun 😂😂😂
En İyi Görüş