Aşk İlişkileri 2 ay Aradığında konuşmaya fırsat vermeyen erkekten olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 aradığında sadece kendisi konusmaya çalışan erkek size ne düşündürür? Aradığında konuşmaya fırsat vermeyen erkekten olur mu? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CAGRI16 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eig 68% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 408 görüş paylaştı. Egoist ben odaklı. kisi ben konuşayım ben soylim sen dinle konusdanda dinlemem kale almam diyen tip 1 0 Yorumla
tutsikiyancheck Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eig 100% 2 ay Erkek adam o kadarda konuşmaz ya 😅 0 2 Yorumla Soran 2 ay valla susmadı Yorumla tutsikiyancheck 2 ay Demek ki konuşmayı seviyor. Sende iyi bir dinleyici ol o zaman 😂 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Xper 6 Yaş: 98 , eig 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 467 görüş paylaştı. Bencil anlayissiz biri 0 0 Yorumla
volralder Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eig 97% 2 ay Aptal ve düşüncesiz onun için degersizsin demektir 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 12b görüş paylaştı. Olmaz bence 0 0 Yorumla
--NiKoTiNeby-- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eig 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı. Beni ara bence sen 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 10,7b görüş paylaştı. Boş biri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Egoist ben odaklı. kisi ben konuşayım ben soylim sen dinle konusdanda dinlemem kale almam diyen tip
Erkek adam o kadarda konuşmaz ya 😅
valla susmadı
Demek ki konuşmayı seviyor. Sende iyi bir dinleyici ol o zaman 😂
Bencil anlayissiz biri
Aptal ve düşüncesiz onun için degersizsin demektir
Genelde kadınlarda görülür.
Geveze kaba ve düşüncesiz dir
Olmaz bence
Beni ara bence sen
Boş biri