Aşk İlişkileri 2 ay Küçük göğüs sevgililikte dezavantaj mı? VeryWell Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Genelde sevgili bulamadıkları söyleniyor. Doğru mu Küçük göğüs sevgililikte dezavantaj mı? Görüş Yaz 22 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
u NeveaşıkbiriFenomen Takip Et Master Yaş: 19 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 14,2b görüş paylaştı. Sanmam 0 3 Yorumla VeryWell 2 ay öyle duyumlar aldımda o yüzden sordum. Yorumla Neveaşıkbiri 2 ay Onunda seveni var sonuçta Yorumla VeryWell 2 ay ben mesela :) :) bana saçma geldi açıkcası. bi duyum üzerine sormak istedim. Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 107 , eig 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,1b görüş paylaştı. Her erkeğin beklentisi farklıdır tabiki ama çoğu erkek küçük göğüsü beğenmez. Birisini seviyorsan bu detaylara da çok takılmıyorsun. 0 2 Yorumla VeryWell 2 ay sevince küçük büyük fark etmez mi. Yorumla SporcuMan18013 2 ay Öyle oluyor genellikle yani seviyorsan bir bütün olarak seviyorsun ve bu yüzden de bazı şeyler gözüne pek gözükmüyor. Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 51,8b görüş paylaştı. Dez avantaj. kızlar nasıl kısa erkeğe dez avantaj diyorsa. 0 3 Yorumla VeryWell 2 ay göze göz dişe diş mi diyosun bro. objecktif olmak lazım Barış_LonelyForever 2 ay Abi objektif olmaktan yanayım her zaman, ama ne zaman doğruları söylesek kızlar yine beklentiyi yükseltiyor VeryWell 2 ay onlar da ne istediğini bilmiyor emin ol. yanar dönerler fena yani.
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 100% 2 ay Erkek dediğin kadın sever.. Küçük göğüslüler kadın mı pardon? 0 1 Yorumla VeryWell 2 ay hemcinslerin okumasın bunu allah vergisi her şey Yorumla
Emreeeee06 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eig 70% 2 ay Ben büyük meme seviyom valla o kadar küçük olması hoş değil :D 0 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 36 , eig 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı. 🤣🤣 Mesele göğüs olsun paraya kıyıp silikon yaptırırız göğüs yüzünden ayrılan akıllı duyamadım 0 2 Yorumla VeryWell 2 ay bana da öyle geldi. kadınlar biraz içerliyor ama Yorumla Ghost_King 2 ay Şikayet eden baba gelebilir, 🤣🤣 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,3b görüş paylaştı. avuca gelecek kadar varsa kafi, görseldekini harcayacak çok kişi var hatta :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Daha iyi memem için sevgili olmaz benimle mfmsjsj 2 9 Yorumla gönlü-kırık 2 ay Küçük mü seninde Yorumla Görüş sahibi 2 ay @gönlü-kırık evet Yorumla gönlü-kırık 2 ay Ben severim küçük 😍 Yorumla Görüş sahibi 2 ay @gönlü-kırık ne güzel efendim Yorumla gönlü-kırık 2 ay Seni tanımak isterim Yorumla Görüş sahibi 2 ay @gönlü-kırık ben tanışmak istemiyorum kimseyle Yorumla VeryWell 2 ay sevgililik işleri zor mu oluyor peki. Yorumla Görüş sahibi 2 ay Sevgilim olmadı valla olsada mememi elletmeyi düşünmüyorum Yorumla VeryWell 2 ay tabi vücut senin dilediğin tasarrufu yapabilirsin. umarım sabırlı bir sevgilin olur. Yorumla
gezenmibilir Takip Et Xper 4 Yaş: 23 2 ay tabiki kötü mk tahta gibi göğüse sahip olanlarda ben kadınım demesin bir zahmet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Memem için sevmeyeckse olmasın. Herkesin bir kusuru vardır. Önemli olan kusuru ile sevmektir. 1 5 Yorumla VeryWell 2 ay bence kusur değil aslında. pozitif bakalım biraz :) Görüş sahibi 2 ay Elin de olmayan bir şey tabi ki kusur değildir. 😊 Görüş sahibi 2 ay Benim de küçük ama takmıyorum. Umurumda değil. İsteyen istediğini beğensin. Kendini sevmek önemli VeryWell 2 ay bence de küçükler daha önce sevgili elde tutma konusunda. Görüş sahibi 2 ay Buyuk olunca gençken iyi ama yas aldıkça daha kötü oluyor. Kucuk daha avantajlı.
alex4guson Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 333 görüş paylaştı. küçük penisli erkekle aynı durumdalar 0 0 Yorumla
kırtyys Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eig 100% 2 ay saçmalamışlar kim söylüyorsa 0 4 Yorumla VeryWell 2 ay tahminini mi söylüyorsun. tecrübe mi paylaşıyorsun? Yorumla kırtyys 2 ay öyle dezavantaj değil kendimden biliyom Yorumla VeryWell 2 ay kesin bilgi yani. negatif bir etki yapmamasına sevindim senin için. bazı kadınlar böyle şanslı değil. Yorumla kırtyys 2 ay teşekkür Yorumla
u erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 40 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 16,6b görüş paylaştı. Görsel buysa kız komple avantaj 0 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Bilge Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 537 görüş paylaştı. Memem ve ben şaşkınınız 2 3 Yorumla VeryWell 2 ay çünkü? Lotus____ 2 ay Beğeniliyor. Sarkık göğüs olayı itici olduğu için sanırım, dik ve küçük olanlar seviliyor. VeryWell 2 ay kadında düz veya küçük daha avantajlı bence. hem normal hayat hem de sevgililik açısından
Gizli Üye (25-29) 2 ay Küçük penis daha büyük bir sorun emin ol. 0 1 Yorumla VeryWell 2 ay 6-7 cm ye kadar zevk de verir çocuk da yapar diyorlar. daha küçüğü zaten müdahele etmek gerekir Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Hayır en güzeli fotoğraftaki kim bu arada 0 1 Yorumla VeryWell 2 ay pintrest güzeli tanımıyorum :) Yorumla
kartanesi_deniz Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eig 100% 2 ay Benim buyukte ne oluyor yine sevgilim yok 😂 1 3 Yorumla VeryWell 2 ay + sırt ağrın var galiba. Yorumla kartanesi_deniz 2 ay Çokta yok Yorumla VeryWell 2 ay aman nazar olma sonra. demek ki averaj büyüklükte. şikayet edilecek kadar değil Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Guru Yaş: 37 , eig 83% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı. Küçük severmm 0 2 Yorumla VeryWell 2 ay daha çok kadın bunu bilse iyi olur :) :) Yorumla Yangınvar005 2 ay Bunu hissettiriyorum zaten :-) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
15Görüş
Sanmam
öyle duyumlar aldımda o yüzden sordum.
Onunda seveni var sonuçta
ben mesela :) :) bana saçma geldi açıkcası. bi duyum üzerine sormak istedim.
Her erkeğin beklentisi farklıdır tabiki ama çoğu erkek küçük göğüsü beğenmez.
Birisini seviyorsan bu detaylara da çok takılmıyorsun.
sevince küçük büyük fark etmez mi.
Öyle oluyor genellikle yani seviyorsan bir bütün olarak seviyorsun ve bu yüzden de bazı şeyler gözüne pek gözükmüyor.
Dez avantaj. kızlar nasıl kısa erkeğe dez avantaj diyorsa.
göze göz dişe diş mi diyosun bro. objecktif olmak lazım
Abi objektif olmaktan yanayım her zaman, ama ne zaman doğruları söylesek kızlar yine beklentiyi yükseltiyor
onlar da ne istediğini bilmiyor emin ol. yanar dönerler fena yani.
Erkek dediğin kadın sever.. Küçük göğüslüler kadın mı pardon?
hemcinslerin okumasın bunu allah vergisi her şey
Ben büyük meme seviyom valla o kadar küçük olması hoş değil :D
🤣🤣 Mesele göğüs olsun paraya kıyıp silikon yaptırırız göğüs yüzünden ayrılan akıllı duyamadım
bana da öyle geldi. kadınlar biraz içerliyor ama
Şikayet eden baba gelebilir, 🤣🤣
avuca gelecek kadar varsa kafi, görseldekini harcayacak çok kişi var hatta :)
Daha iyi memem için sevgili olmaz benimle mfmsjsj
Küçük mü seninde
@gönlü-kırık evet
Ben severim küçük 😍
@gönlü-kırık ne güzel efendim
Seni tanımak isterim
@gönlü-kırık ben tanışmak istemiyorum kimseyle
sevgililik işleri zor mu oluyor peki.
Sevgilim olmadı valla olsada mememi elletmeyi düşünmüyorum
tabi vücut senin dilediğin tasarrufu yapabilirsin. umarım sabırlı bir sevgilin olur.
tabiki kötü mk tahta gibi göğüse sahip olanlarda ben kadınım demesin bir zahmet
Memem için sevmeyeckse olmasın. Herkesin bir kusuru vardır. Önemli olan kusuru ile sevmektir.
bence kusur değil aslında. pozitif bakalım biraz :)
Elin de olmayan bir şey tabi ki kusur değildir. 😊
Benim de küçük ama takmıyorum. Umurumda değil. İsteyen istediğini beğensin. Kendini sevmek önemli
bence de küçükler daha önce sevgili elde tutma konusunda.
Buyuk olunca gençken iyi ama yas aldıkça daha kötü oluyor. Kucuk daha avantajlı.
küçük penisli erkekle aynı durumdalar
saçmalamışlar kim söylüyorsa
tahminini mi söylüyorsun. tecrübe mi paylaşıyorsun?
öyle dezavantaj değil kendimden biliyom
kesin bilgi yani. negatif bir etki yapmamasına sevindim senin için. bazı kadınlar böyle şanslı değil.
teşekkür
Akıl mantık bakan doğru insandır
Görsel buysa kız komple avantaj
Memem ve ben şaşkınınız
çünkü?
Beğeniliyor. Sarkık göğüs olayı itici olduğu için sanırım, dik ve küçük olanlar seviliyor.
kadında düz veya küçük daha avantajlı bence. hem normal hayat hem de sevgililik açısından
Küçük penis daha büyük bir sorun emin ol.
6-7 cm ye kadar zevk de verir çocuk da yapar diyorlar. daha küçüğü zaten müdahele etmek gerekir
Kesinlikle evettt
Hayır en güzeli fotoğraftaki kim bu arada
pintrest güzeli tanımıyorum :)
Benim buyukte ne oluyor yine sevgilim yok 😂
+ sırt ağrın var galiba.
Çokta yok
aman nazar olma sonra. demek ki averaj büyüklükte. şikayet edilecek kadar değil
Küçük severmm
daha çok kadın bunu bilse iyi olur :) :)
Bunu hissettiriyorum zaten :-)