Eskı eşim den boşanalı 2 yıl oldu yeniden evlendim ve çok mutluydum ama Cumartesi akşamı o pislik bizim özel görüntülerimizi şimdiki eşime yolladı ne yapmam gerekiyor? Kocam benimle konuşmuyor 😭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılkocan bunu bilmiyormuydu evlenirken
yani daha önce senin bir evliliğin olduğu ve eşinle bir şeyler yaşadığını biliyor
bilerek yaptığı bir evlilik sonrası gördüğü görüntülerden dolayı neden üzülmüş konuşmuyor ki
bunu bilerek bu yoola girmeliydi..12 Yorumla
Soran+1 yılGörüntü var diye hic dememistim ona kirildi sanirim
- +1 yıl
Telafi etmenin bir yolunu bulman lazim oda bunu bilerek evlendi bu ihtimali yani uzun sure iletisimsiz kalamaz sanirim
En İyi Cevaplar
Herkes yeni kocanın yaptığı saçma demiş ama ağır bir durum bu ya. Yani ilk başta görüntüyü görüp afallaması normal. Kaçınız böyle bir durum yaşasanız olabilir diyip olduğu gibi devam edeceksiniz? Hayal edin bi lütfen. Evet bazı şeyler mesela eşinin önceden evlendiği biliniyor olabilir ama eşinin böyle görüntülerini görmek bir erkeği çok üzer ve sarsar. Ancak iletişim ve zamanla bunu aşabilirsiniz. Umuyorum ki yeniden mutlu bir aile olmaya devam edersiniz.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapabilirsin ki? olan olmuş! Yeni kocan eski kocanla evcilik oynadığını mı düşünüyordu? Sonuçta boşanmış bir kadınsın ve yaşanmışlıklar olması gayet normal. Sana değer verdiği için böyle davranıyorsa orasını bilemem fakat bir süre sonra normale döner 👍 yeni olduğu için sindirememistir.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir insan eşiyle ya da başka bir kadınla yaşanan özel hayatı görüntü altına alipta başkasına servis ediyorsa..
1 adam değil
2 dava edersen mahvedersin
3 utanacak biseyin yok yeni eşin zaten senin yaşadıklarını biliyor evlilik geçirdigini biliyor.
Çok takma üzülme yapan utansin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
120Cevap
u +1 yılŞimdi ki eşinin seninle konuşmuyor olması çok saçma, destek olsun birlikte bu işin içinden çıkın. Sonuçta ondan önce olmuş bir şey, doğal olarak. Savcılığa gidip suç duyurusunda bulun.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet savciliga gitmem gerek ve Seni cok seviyorum cok severek takip ediyorum 🥰
- +1 yıl
Dualarım seninle 🙏 teşekkür ederim 😘
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Direkt savcılığa gidip suç duyurusunda bulun ve şimdiki eşine de bu durum için özür dile gönlünü al
20 Yorumlaİlk yapmanız gereken şey Cumhuriyet Savcılığına gidip mahremiyetinize ifşa edilmesinden dolayı eski eşinize maddi manevi tazminat davası olmalı. Mahkemenin gizlilik içinde yapılacağından şüpheniz olmasın. Zaten eski eşinizin başı hayli sıkıntıya girecektir. Devam ettiremez. Yeni eşinizin yaptığı ayrı bir ayıp. Sizin evli iken sahnelerinizi paylaşması eski eşinizin suçu sizi neden yargılıyor. Dert başa geldimi çekilir deyip kader birliği yapmak zorunda idi. Hiçkimse geçmiş yaşantısında sütten çıkmış ak kaşık değil. Bu belayı yanınızda olarak savuşturup kaldığınız yerden devam etmek esastır. Bunu bu şekilde sizin yüz karanız gibi yüzünüze vurmaya devam ederse evliliğinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
53 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkür ederim
Selamlar,
Yani kesinlikle normal bir erkek davranışı değil bu yaptığı bana göre ne insanlar ne de erkekle yakışacak bir hareket. Sonuçta Onlar sizin aranızda olan özel paylaşımlar tutup bunu şimdiki eşine yollaması en hafif tabir ile iğrenç bir hareket ve özel hayata saygısızlık olduğu için onu dava etsen sen haklı çıkar ona göre tazminat kazanırsın. Böylece de yaptığının da cezasını çeker.
51 Yorumla
Soran+1 yılEvet dava etmek hiç aklıma gelmedi ama yapıcam teşekkür ederim
+1 yılÖncelikle troll değilsen (!)
Birincisi : Kocan da olsa kayıt, görüntü fotograf barındırmamak gerek, insanoğlu bu ne yapacağı belli olmaz.
İkincisi : eski kocamla evliyken yaşanılan görüntülerse şimdiki kocanın tribi çok saçma, tavla mı oynadınız sanıyor evlilik boyunca..
Üçüncüsü: TCK madde 134'de düzenlenen bu suça göre, (1) Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır.40 YorumlaHayatım gidip savcılığa suç duyurusunda bulunun. Sen ozaman eşinle paylaştığın şeyler için hiç kendini kötü hissetme sonuçta insan özelini eşiyle paylaşır kimsede boşanmak için evlenmiyor nerden bilebilirdin. Yeni evlendiğin kişiye onları atması onun ne kadar ucuz bir adam olduğunu gösteriyor. Onun için karaktere yama yapilmaz. Yeni eşinin konusmamasi da seni hiç yipratmasjn sonuçta bir ilişkiden çıkmışsın herşeyi kabul ederek seninle bir yola çıktı bu senin eski eşinle ozelindi. Herşeye razı olarak seni hayatına almış olmaliydi..
Hiç sıkma canini gönlünü yap suprizler hazırla yemekler hazırla ona bu durumun bu hale geleceğini bilmediğinden bahset değer verdiğinden bahset
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. O görüntüleri çekerken hâlâ senin kocan olduğuna göre senin utanacağın hiç bir şey yok. Onun utanması lazım ki karısının özel videolarını çekmiş zamanında. Ki şu an yaptığı da saçma ötesi bir hareket kime neyi ispatlamaya çalışıyor MK denyosu.
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim içim rahat etti
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayrıldıktan sonda karıları neden birden kıymete biniyor bu erkeklerin, bunu bir türlü çözebilmiş değilim, senin düzenini bozmak için yapmış resmen. Savcılığa git suç duyurusunda bulun, dilekçenide yeni eşinin gözünün içine sok. O da bi alem, eski kocanla evcilik oynamadınız herhalde, sana destek olacağına küsmeler falan….. Bakire kız mı aldı da bozuluyor. Sen savcılığı ihmal etme, çok kolay dilekçe örnekleri hazır genelde yardım da ediyorlar orada , ver mutlaka
20 YorumlaKocanın seninle konusmama nedenini anlamadım bilmiyo muydu daha önce bir evlilik yaşadığını? O görüntülerde olan şeyleri zaten bizzat yaşadığını bilerek evlenmedi mi seninle? Velev ki evlilik değil sevgililik olsun, sen geçmişin hakkında dürüst davrandiysan ve bunu bilerek seninle olduysa hiçbir şekilde seni yargılama hakkı yok. Eski kocana gelince, kendisinin yaptığı çok ciddi bir suç. Git şikayetçi ol dava aç sürünsün hazımsız köpek
02 Yorumla
Soran+1 yılVideolardan haberi yoktu yani ona eski kocamla yasadiklarimi anlatmadim bu sekilde
- +1 yıl
Anlatmana ne gerek var zaten? Evliydiniz sonuçta evcilik oynayacak haliniz yoktu. Kocanın bunu sen soylemeden anlayacak ve bilecek yaşta ve olgunlukta olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde kendini ezdirme. Seni yargılamaya hakkı asla yok. Hiç evlenmemiş biriyle evlenseydi o zaman. Videolarda ne olursa olsun tek kelime etme hakkı yok.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden eşin olan adamla seks yapman bunu görüntülemen yeni eşini neden ilgilendiriyor ki ona ne o kadar saçma ki. bunu yapan milyonlarca insan var seks yaparken kendilerinin fotoğrafini çeken ya da videoya alan eski eşin özel hayatın gizliliğini ihlal etmiş aklınızı kullanın karı koca dava açın tazminat alın en güzel otelde seks yapın.
10 Yorumla Şerefsiz herif neyine yedirememiş yapmış bunu karaktersiz adam. Konuş kendisi ile geçmişte yaşanmış bitmiş unutulmuş ilişkimizi rahatsız etmeye çalışan paylaşımlar bunlar sıkmayalım canımızı bu yüzden de umarım anlayış gösterir aksi olursa eski kocandan ne farkı kalır estek olmalı sana.
10 YorumlaDe ki sen den önce onun helaliydim. Yaptık yani bişeyler sen bunları bilip evlendin benimle m şimdi kocamın şerefsizligi neden seni rahatsız ediyor geçmişteki şeyler yani. Sen varken kimseye yan gözle bile bakmadım beni yargılaman çok saçma sende koy bir trip bırak düşünsün bira gelip senden özür dileyecektir
10 Yorumla
+1 yılYani burada senin bir suçun yok diye düşünüyorum. Sanki esin ise kıskanmıştır seni kırmak istemediği için de birsey soylemiyordur diye düşünüyorum. Birde bunun ucu çok açık yani anlatman gereken şeyler var eşinle konusmalisin. İstersen bunu uzun uzun anlatabilirim. Biz erkekler böyle sahiplenici olduğumuz için anlattıklarından esinde haklı sende.. anlayabiliyorum
00 Yorumla
+1 yılİşte böyle yakar kaldırır kime ne yasattır bilinmez en zayıf anımda düşmüş ruyama düştükçe kadare küfür etmem hayat bu bize bir gün bakar elbet hayat kimine ayık kimine kavun
Nefret ediyorum kötüler kazandığında ,,
Aile sevelimm ,,,
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Savcılığa suç duyurusunda bulunacak ve sağlam bir tazminat davası açacaksın.
12 Yorumla
Soran+1 yılBunu hiç akıl edemedim
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYahu eski kocan aslında yeni kocan anlaması lazım yanii
13 Yorumla
Soran+1 yılBak işte sen nekadar akıllı ve olgunsun ama bu bana agza alınmıcak kelimeler kullandı
- +1 yıl
Sonucta eski ve yeni kocan senin kıymetini bilmeli
- +1 yıl
Yani mevzu eski ama yeni olarak algılıyorsa problemli
Gizli Üye(18-24)+1 yılSuç duyurusunda bulun. Evli olunca bile bunun suçu büyük. Ki boşanma var ortada. Özel hayat cart curt her türlü suçlu. Düşğk hapis cezası gelebilir ya da bunu tazminat olarak alabilirsin diye düşünüyorum. Ayrıca şimdiki kocanın konuşmaması da ayrı bir saçmalık. Zaten o adamla evli olup boşandığını biliyor yani
00 Yorumla
+1 yılBunda utanılacak bir şey yok ki kocan şu an neden konuşmuyor seninle anlamadım onceden evli olduğunu biliyor önceki kocanla seviştiğini hiç bilmiyormuydu kafasız herhalde senin kocan asıl karaktersizlik eski kocanda
10 YorumlaEski kocan kötü biri belli ki, yeni kocan da pek iyi biri değil. Seninle konuşmaması ne alaka sanki bişey yapmışsın gibi davranması aşırı mantıksız, sana destek olup seninle birlikte bu olayı mahkemeye taşıması lazımdı.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılZaten eski kocan o görüntüleri bizzat yasadı senle yeni kocanda bunu bilerek bilincinde olarak senle evlendi neyin kafasında ya o zaman hiç evlenmemiş biriyle evlenseydi eski kocanla evliyken evcilik oynamadınız hos
10 Yorumla Hemen mahkemeye ver. İnsanların mahremini kimse ifşa edemez. Bu bir suçtur. Ayrıca şimdiki eşin zaten biliyor eski eşinle özel anlarınızın oldugunu. O niye triplere girdi anlamadım? Daha senin yanında durup destek çıkması lazım
00 Yorumla
+1 yılEski kocanız aşırı Çiğ biri bunu yaptığına göre. Yeni eşiniz de bunu mesele edecek kadar Çiğ!
Çoğu Kadın ne yazık ki olgun erkekleri yeterince tutkulu bulmaz ve gider heyecanlı Çiğ tiplere rağbet eder lakin sonuç bu olur.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Eski kocanın yaptığı zaten normal bir şey değil yani belli ki tamamen pislik olsun diye yapmış. Ancak yeni kocan da sanki bunların olduğunu bilmiyor muydu sanki? Sonuçta evlenip boşanmış birisi ile evlendi. Seninle konuşmuyor olması çok saçma
00 YorumlaNiye konuşmuyor geçmişte olan bişey sonuçta beyinsiz mi düşünemeyecek kadar de ki senin geçmişin geçmişte kaldı ben umursamıyorum bugünüm ve yarınıma bakıyorum de sende öyle yap de bir de o eski malağı git şikayet et sende onu rezil et ya da
00 Yorumla2. Evlilik olduğunu zaten biliyordur muhtemelen.
Erkek olduğu için doğası gereği yapmış yani kıskançlıktan.
Diğer bir konu da savcılığa verdiğiniz andan itibaren her türlü kazanırsınız. Özel hayatınızı paylaşamaz.00 Yorumla
+1 yılKocanın konuşmaması çok mantıksız. Tamam, doğal olarak sinirlenebilir, kıskanabilir ama senle niye konuşmuyor? Senin eski kocanla evliyken yaptığınız şeyler. Aldatmamışsın. Kocana bu durumu güzelce anlat
00 YorumlaEşinizin sizinle konuşmaması saçma sonuçta yaşanmış bir şey var ortada. Size değil ona kızması lazım gidin savcılığa verin eski eşinizi o kadar çok kıskanmış ki sizi huzurunuzu bozma peşinde belli ki.
00 Yorumla
+1 yılNasil bi adam bu ya iyi ki bosanmışsın. Yeni kocana doğru yolu bulduğunu anlatmaya çalış, mektup yaz. Bütün içinden geçenleri ona olan aşkını ve eski pisliğin hayatından çıkması için yardım isteyeblirsin bile
00 Yorumla
+1 yılYeni kocan bilmiyormuydu eskiden evlendigini yani. . valla suanki esinde de bi tuhaflik var kusura bakmada eski esinin amacina ulastirmis iste. Eski esin araniz bozulsun diye atti bu yeni kocanda onun istegini yerine getirmis yani Allah yardimcin olsun canim.
10 Yorumla
+1 yılEşinin anlayışlı olması lazım ha kıskanır normal ama güzelce konuş. Aynı durumda kendisi olsa ne yapardı, tepkisi ne olurdu gibi. Eski eş sonuçta sevgilinden olsa daha sıkıntı olurdu açıklaman daha zor olurdu. Demekki her sevgilisiyle böyle resmi var düşüncesine girerdi ama eşinmiş onu da düşünsün. Asla böyle bişeyi kabul etmeyeceğini eski eşini mahkemeye vereceğini söyle bakalım tepkisi ne olacak?
10 Yorumla
+1 yılEski kocanın yaptığı şerefsizlik ben senin yerinde olsam o görüntülerle beraber savcılığa suç duyurusunda bulunurum yeni kocana gelince geçmişte olan bir şeyin hesabını sana sorma yetkisi yok senin daha önceden bir evlilik yaptığını biliyor sonuçta eski kocan bu eğer hesap soracaksa gitsin ona sorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin değil sonuçta geçmişte onunla yaşadın bitti bunu büyütmemesi lazım sonuçta geçmişini biliyor
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın da ne yapsam konuşmuyor bana çok ağır şeyler söyledi
Cevap sahibi+1 yılSana saygısızlık yapmış ikisi de
Cevap sahibi+1 yılZoruna gidecektiyse geçmişin snei kabul etmeyecekti
+1 yılBirincisi Bence eski eşinden boşanmam çok isabetli bir karar olmuş öyle bir adamla evli kalman iyi olmazdı Şimdi yapman gereken eski eşini şikayet etmek şu anki eşinden özür dileyip Bu durumun elinde olmadığını kabullenmesini istemem Çünkü olabilir yani eşler arasında böyle şeyler normal video fotoğraf filan ama eski eşini yaptığı durumdan dolayı sen de burada mağdursun bunu eşine açıkla ve anlayış beklemesini istemelisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kesinlikle dava aç mutlaka ceza alır. Davayı kazandıktan sonra bir de tazminat davası açarsın. Bilişim suçlarından anlayan bir avukat bul birden çok ceza alması söz konusu...
00 YorumlaSonuç olarak eşiniz ondan önce bir evliliğiniz olduğunu biliyor evet onun adına da zor bir durum olabilir ama bunun faturasını size kesmesi doğru değil.
Eski eşinizden şikayetçi olmalısınız bunu yapan daha Farklı şeylerde yapabilir önüne geçmiş olursunuz00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Önceki eşinin edepsizliğine kızıp seninle konuşmaması yanlış. sanki siz eski eşinle kardeş kardeş yaptınız. ( burada yazamayacağın görüntüler mi? )
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılEski kocan ergenin teki
Ayrıca sen niye üzülüyorsn
Eskiden kocanms iki yabancı olmanizı mı bekliyordu
Herkes kendine yakışanı yapar
Kocana seninle konusmuyorsa sen de onunla konuşma00 Yorumla Efendim yaptığı büyük bir suç, onu dava edin. Ayrıca şimdiki eşinizden de anlayışlı olmasını isteyin. Bu görüntüler eski görüntüler. İçerisinde şimdiki eşinize karşı söylediğiniz bir yalan barındırmıyorsa anlayış gösterecektir.
Çok geçmiş olsun, umarım adalet yerini bulur.00 Yorumla
+1 yılÖzel hayatın gizliliği esastır.
Özel hayatın gizliliğini açığa çıkarma ( ifşa ) etme suçundan dava açabilirsin eski eşine yenisi de bunları yaşadığını biliyordu ve böylelikle evlendi seninle bunda hem fikiriz biraz morali bozulmuştur gönlünü al ve konu kapatılır00 YorumlaHerkein evlenmeden önce hayatı var yani ona göre konuşup anlaşıyor ve evleniyorlar bunu bilerek evlenditse sende deki senden önce ben evliydim bunda alınacak bisiy. Yok yani lusura bakma ama de seninde hundaj önce hayatın cardi evdlendik hayatımız birleşti sonuçta dimi gel bundan gönül Kia bana istersen bı avukata gidelim de biraz yumuşar inşallah
00 Yorumla
+1 yılHiç durma aç davayı şuanki eşine de zaman ver sonuçta senin eskiden eşindi ve bu kayıt o zamandan kalan bir şey. evet kayıt olayı hoş değil ama bunu irdelemek ya da fikir yürütmek kimsenin haddi değil. Bu durumu daha sağlıklı atlatmanız için eşinizle birlikte bir aile trapistinden uzman yardımı almanız hem süreci hızlandıracak hemde ilişkinizi daha sağlıklı hale getirecektir.
00 Yorumla
+1 yılEvlenip boşandığını biliyor zaten neden sorun yapıyor bu durumu. Olgunlukla karşılaması gerekiyor senin yanında olması lazım
10 YorumlaYani daha önce evlendiğin biriyle seks yapmış olman gayet normal değil mi
12 Yorumla
Soran+1 yılTabi normal ama her nedense bu hazmedemiyor
+1 yılKocan bilmiyor mu sanki onunla yaşadıklarını bile bile aldı bu durum seni değil kocanı ilgilendirir eğer konuşmuyor ise kendi problemi bu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun nasıl bir şey bu ya çok iğrenç bir durum ama bence yeni eşin yerinde olsam açıp bakmadan silerdim ve yaptığı davranışı dava ederdim
00 Yorumla
+1 yılİyide bu terbiyesizlik hasetliğin bu kadarı yuh artık Şimdiki eşinin olgunlukla karşılaması gerekiyor bu olayda senin suçun yok
00 Yorumla
+1 yılbacım çocuğu bunda senin yapabilecek birşeyin yok ne söyleyeceksin ki geçmişte yaşanan bir şey mahkemeye verin şikayetçi olun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılyeni kocan la da o ozeli yasadin icin sorun etmicekdir anlayisliysa ve benim basima oyle bir olay gelse onu domaltipp *
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsonucta esin ezkiden evli oldugunu biliyordu ve bkseylerin yasanmis oldugu asikar... adamda sok etkisi yaratmis olabilir tabiki, o yuzden biraz zamana birakmak lazim tekrar eskiye doner ve sizinle konusur eminimki
00 Yorumla
+1 yılKişisel verilerin izin paylaşılmasından dolayı şikayette bulun Kişisel Verileri Koruma Kurumuna ayrıca savcılığa suç duyurusunda bulun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılEski eşin haysiyetsiz yenisi de avanakmış baya. Bi de demek ki fotoğraf, video, fantezi olayına girilmemeli bak neler oloyor. İBRETLİK.
00 Yorumla
+1 yılEşin önceden evli olduğunu biliyordu bunun için kizmasi saçma olmuş ama neyse ve eski eşini de dava edebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir rezillik eski eşin ağır karaktersiz suç duyurusunda bulunurdum ben olsam. Şimdiki eşin de silmeli o görüntüleri
00 Yorumla
+1 yılÖzel hayatın gizliliğini ihlalinden dolayı çok ağır bir dava açacaksın sonra o parayla kocanla tatile gidip arayı düzelteceksin.
00 Yorumla
+1 yılsuy duyurusunda bulunup dava acacaksin hani bunu bilemiyecek kadar cahil olsaydin KS'de baslik acmazdin diye düsünüyorum.
00 Yorumla
+1 yıldirekt dava aç başkasının görüntülerini bırak paylaşması telefonunfa bulundurması bile suç senden izinsiz
00 Yorumla
+1 yılMutlu oldugunu görüp ilişkini bozmaya çalışmış.
Direkt şikayet et dediğin gibi ve eşim evli olduğunu bilmiyor muydu bu senin suçun değil.!!00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. zaten bilmiyo mu evlenip boşanmış olduğunu neyin kafası bu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyor ama görüntüleri kaldıramıyor
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Iyide bunda senin suçun ne yasak ilişki degil ki eskiden kocan olan biri bunu kabullenmemesi mantiksiz
02 Yorumla
Soran+1 yılBence video canını sıktı başka acıklaması yok
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. evli iken o görüntüleri çekme amacınız neydi çok merak ettim
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok istemişti bende kocam dedim yanı hiç aklıma bir şey gelmediki 😣
- Devamını Gör (119)
Devamını Gör(164)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri