Sevgilinden ayrılma bahanen neydi ve ona açıklama yapma gereği duydun mu?

#DeliMavi
28 KASIM 2022
Sevgilinden ayrılma bahanen neydi ve ona açıklama yapma gereği duydun mu?

#DeliMavi
28 KASIM 2022
Sevgilim olmadığı için bu soruya cevap veremeyeceğim maalesef ama ilave olarak şunu eklemek istiyorum Sadece Aşk ilişkileridir Eğer hayatta her şeyde bir adım atıp Sonradan bir bahane ile onu geri çekecekse bu işi hiçbir şekilde başlamasın daha iyi En azından En sağlıklı bir adım olacaktır nefret ettiğim tek harekettir bir şeyler de bahane uydurmak o zaman karşı tarafa Soracağım tek soruştur o zaman zamanında aklın neredeydi biraz bu konularda sertimdir tavizim yok sağlam küfürü yer
Bugüne kadar hiç ayrılık benim tarafımdan olmadı bn kalp kıramam
Hangisinden abla 😂
Sondan 3.
Çok boş yapıyor diye ve asırı kıskanç diye ayrıldım abla 😐
Cidden hatırlıyorsun musun?
Evet abla hatırlıyorum. Hafızam iyidir
Maşallah
Eyvallah abla
Bahanem yoktu. Ayrılma sebebim onun ayrılmak istemesiydi.
Ama ileride bir gün sevgilimden ayrılmak istersem ona bahaneler sunmak yerine gerçekleri açıklarım. Birini gerçekten sevmeden bir ilişkiye başlamam ki bir zamanlar dahi olsa sevdiğim birini de açıklama dahi yapmadan hayatımdan çıkarma saygısızlığında bulunmam.
Cevap
38Cevap
Sevgilimden ayrılma gibi bir düşüncem olmadı ya da bir bahane üretme niyeti içinde bulunmadım
Sıkıldık birbirimizden
Hiç sevgilim olmadı. sevilmedim
Ayrılmak için bahaneye ihtiyacım yok. Mutlu değilsem gerçekleri söyler ve bitiririm. Yalanlarla, bahanelerle, karşımdaki insanı küfür hakaretle, onuruna gururuna laf ederek bilinçli şekilde kırıp dökerek ayrılmak gibi şeyler benim kitabımda yazmaz. Bunlar korkaklara göre hareketler. Kaldı ki kimseye de ayrılmak için bahane arayacak büyük sözler vermem. İnsanda bilinç olmalı, ancak o zaman sağlıklı bir yaşam sürebilir.
Bunun icin bahane uydurmam çözülebilecek bir sey varsa çözmek için çabalarım konusurum anlatırım ki ayrılma raddesine gelmissem sabrım kalmamıssada direk söylerim yapamadıgımı böyle bir sey basima gelmisti flört etmek isteyen biri vardı benden hoslandıgını hissediyordum ama benim icin bir anlam ifade etmiyordu sevemiyordum acıkca söyledim. Benim bir duygumun olmadıgını ve konusmayı kesmek istedigimi söyledim kimseyi kullanamam ve bosuna zaman kaybedemem her iki tarafa haksızlık olur.
Bahane değildi, zor bir dönemden geçtim yanımda olmasına , bunu hissettirmesine ihtiyacım varken umursamamayı tercih etti. Ondan sonra zaten sorgulamaya başlıyorsun, parçalar birleşiyor ve bitiyor.
Bu cok aci
Evet hepsi gebersin 💅
Yalanlar soyledi, bana deger vermedi, bana saygi duymadi, kendimi ezik ve aptal hissettirdi, bana asik oldugunu soylese de inanamadim bir turlu muhtemelen akli da kalbi de hala eski sevgilisinde
Hiç açıklama yapmadan sildim numarasını emgelledim. Açıklama yapmayı bile haketmıyor bence burak kendini dev aynasında görmeye devam etsin. ergen egosunda boğulsun
Kemal diye bir flörtüm vardı, anlaşamadığımızı ve sohbetinin sarmadığını anladığım zaman bahane olarak abim ilişkimizi öğrendi ve senden ayrılmamı istiyor demiştim tek sorun abim olmaması ahahahah çocuğun ben konuşurum abinle diye ben tarafından açılan Güya abimin instagram hesabına yazması ve sonunda tartışma çıkıp karakolluk olmamız dkaşdmaidöaşdlsld
Derdim neyse onu söylerim.
Ne benim hayatımı nede onun hayatını sıkıntıyla geçirmesini istemem.
Bahanelere sığınmak kendini aldatmaktır nana göre. Doğruyu bilmeye hakkı var.
Benim olmadı ama birlikte olduğum bir hanımefendi evvel zamanda çok guzel seviyorsun ben bu sevgiyi hak etmiyorum diyerek terk etmişti. Duyduğum duyacağım en aptalca bahaneydi
Belki evli biriydi… belki unutamadığı biri vardı… senin iyiliğin için demiştir o lafı… demekki cok guzel sevmişsinki sana kötülük etmemek icin daha fazla ayrılmış…
@zeynblackkk evli değildi çocukluk aşkım, ilk göz ağrım, ilk göz yaşım, ilk dokunusum, ilk busem, ilk dokunuşum, ilk sarılışım...
yalan sadece yalan, ben hayatımda yalancılara karşı antipati duyuyorum ve affedemiyorum üzgünüm, açıklama yaptı elbette ama o yalan bir kere kullanılmıştı geri dönüşü asla olamaz
Bahane üreteceğim biriyle sevgili olmam Ayrılma kararı aldıysam gerekçeler vardır, bahane değil.
Baban senden ayrılmam için 1.000.000 lira teklif etti. Kabul etmedim. 2.000.000 milyon deyince de ısrar ısrar etti. Büyüğümü kırmak istemedim, ayrılmalıyız dedim.
Eski sevgilimden ayrılırken yüz yüze konuşmuştuk. Genel bir özet geçip vedalaştım. Oda anlayışla karşılamıştı.
Usulca çıktım. Kapıyı sessizce kapattım. Ruhu duymadı. İstediğim gibi bir ruha sahip olsa duyabilirdi.
Bahanem hiçbir zaman olmaz. Netimdir. Mutsuzlaştıysam ya da sıkılmışsam direkt söylerim.. Ya ara verilir ya da biter.
Bahane korkakların işi. Sana iyi kötü zaman ve motivasyon harcamış birini karşına alıp cesur olamıyorsan hiç ilişki yaşamayacaksın.
Kırmaktan korkmak gayet insani bir duygudur. Belki de ben artık seni sevmiyor deyip incitmek yerine yalancı olmayı tercih edebilir insan bazen. Cesaretle çok alakasız bir konu bence
@Derindenizimbenim Bence slk yerine koymak daha kırıcı. Karşı taraf biraz zaman geçince bir bahaneyle terk edildiğini anlıyor ve kafasının içinde bir çok sebep sonuç ilişkisi kurmaya çalışıp kendini yıpratıyor. Kimse kimseyi sonsuza dek sevmek zorunda değil. Bence kırmak değil, karşı tarafa saygıdır gerçeği söylemek.
Ülke değiştirmem lazım😃
İnandı mi?
IDJDJJDJDJDJD çok güldüm inşallah başıma gelmez
Deme öyle sözünü geri al 😀
Genel olarak açık açık konuşmayı denerdim kırmamaya çalışırdım ama baktım ki anlamıyor kırmak gerekiyordu bazen maalesef
bahane uydurmadım direkt olarak söylemiştim tabii sebebi çiğnemeden yutunca hazım sorunu yaptı kendisinde.
bahaneyle ayrılmadım çünkü zaten ayrılmak istemiyordum, artık bazı şeyler zorlaşmaya başlayınca zorunda kaldım diyelim
Bahane uyduramam, yalan gibi olur, doğrusu neyse onu söylerim
Bahane değil olmayacak duaya amin diyemezdim. Ve benim için uğraşmayan insanlarla işim olmaz
Bahane değil de acı gerçekler diyelim :)) beyfendi evlenmek istemiyormuş korkuyormuş :)) bunu bir sene sonra fark etti :) ben de :)) yol verdim :))
Her zaman kendi kusurlarım dan dolayı ayrılmak zorunda kaldım, tam olarak sevgili olamadan hatta buluşmaya bile gidemeden mecburen kendimi geri çekiyorum
Saçma sapan boģuyodu beni aldattigimi düşünüyordu aptalca
Hiçbir zaman bir bahanem olmadı beni çok kırdılar üzdüler verdiğim değere değmezlermis 😞
Enerjimi toplar açıkça söylerim. Bahaneye gerek yok
Bunun için bahane üretmem. Doğruyu bilmesi, onun hakkıdır.
En son ilişkim onun ilgisinin azalmasından dolayı bitmişti ve açıklama yapmıştım
Bilgisayar Alirsan ben yokum demişti bende tamam dedim 😅
Evet oldu ama işe yaramadı. Ben de onla evlenmeye karar verdim
Çoooook uzun zaman önceydi.(20 li yaşlar) bir bahane sunamamıştım.
Bahane uydurmadık mantıklı sebepleri konuştuk karar aldık
Bahane üretmem, sebebi her neyse doğrudan söylerim yani ne onu kandırırım ne de kendimi.
Bahane hiç kullanmadım, genelde evliliğe inanmadığım için ayrılırız.
Çıkma teklifi etmiştim 1 ay bekletti bende sonunda ona boş ver diye mesaj attım..
Sevgisini göstermeyi bilmiyordu ve tembeldi. Tembel insanları hiç sevmem
uyusuk tembel dusman dotune
Dünya ahiret abimsim dedim seninle ask yaşadık ve bitti simdi abimsin dedim adam cildirdi ama kabulendi sonunda shsgh
Beni sevdiğini daha fazla bağlanmak istemediğini söyledi ve ayrıldı. Hayatımda böyle saçma ayrılık görmedim.
sevgılıye baglanmayacaksa nolacak
İşte
cınsellık olduysa belkı ondan kacmıstır
Birbirimize zarar veriyoruz daha iyilerine layıksın demiştim ve çocuk elini parçalamıştı sanırım daha çok zarar verdim siz en iyisi direkt söyleyin hic bahne üretmeyin daha kötü oluyor çünkü
Bahaneyle kimseden ayrılmadım
Bahane uydurmam. Eğer ayrılıyorsam geçerli birden çok sebebi vardır.
bi bahane uydurmadım şimdiye kadar ayrılmak istediğimi söledim açık açık sıkıldım dedim
Hiçbir açıklama yapmadım kendisi biliyordu zaten. Direkt engelledim
Bir keresinde hiçbir bahanemi kabul etmeyen bir eski sevgilime "Ben daha iyilerine layığım" demiştim dayanamayıp.
Aldatılmıştım şutladım.
İyi yapmışsın..
Aşk bitti hadi naşş..
Ben hiç birisinden ayrılmadım.
sevgilim de bahanem de olmadı.
Hiç sevgilim olmadı ki benim
Ben neysem onu söylerim bahaneye gerek yok
Bahanelere sığınmıyorum.
Hiç öyle bir bahanem olmadı
hic bahane uydurmadım
Sevmediğim için
Ne yapsa yapsın ayrılamam. Çünkü sevgilim yok. 😄