Güncellemeler
+1 yıl
Aşik değilim gençler lütfen okuduğunuzu iyi anlayın
23 yildir gerçekten ilk defa bir erkekten hoşlandim çok seçici ve kolay sevmeyen bir insanım biraz da sapyoseksüelim. Karşimdakinin herkes gibi konuşmayişi kendi duruşunun görüşünün olması akilli ve espritüel olması acayip etkiler beni. Ama o kişi bir daha karşima çikmayacak tanimadiğim biri. Kalbim kirik yaw bu ne ne zaman unutacam ben?
Önemli: Aşk acısı çekenlere sabır kolayliklar diliyorum çekilecek dert değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hoşlantıysa çabuk, takıntıysa zor, aşksa ki farkında değilsen hiç!
Hoşlanti ya oyle aşk filan değil takinti hiç değil
O zaman no problem
bir şey soracam aşık değilim falan diyor ama en altta not kıismında aşk açısından bahsetmiş bunu gören ne anlamali?
Bence o da naptığını, ne yaşadığını bilmiyor 😅😅
Yazdığını inkar ediyor o yüzden sordum yanlış yazmışim diyebilir ayar oluyorum boyle tiplere "Aşk acısı çekenlere sabır kolayliklar diliyorum çekilecek dert değil" tecrübe etmissin ki tavsiye veriyorsun veya yanlış yazmışsın bu kadar basit bizde ergen olduk ama bu kadar değil.
😂 boş ver ya burayı çok ciddiye alma
İki sorun çözeyim kafam dağılır diyorum nerde kendini bilmez var hop onun sorusundayim
😂 😂 😂 😂
@Uçusuhatirlaaa hayirdir ya adam akilli konuş akli başindanolan herkes anlar demek istediğimi yorum yazan @scorpion da sende laf atmaya yer ariyorsunuz sizin gibi denileni anlamak istemeyen istediğini anlayan insanlardan biktim çevrenizde sabir diliyorum. Açiklama yapayim yine anlamiycaksin ama yaziyim yine "ETKİLENMEK HOŞLANTI BİLE BÖYLE HEMEN UNUTULMUYORSA AŞK ACISI DAHA ZORDUR ÇEKENE SABIR DILIYORUM" kastettiğim buydu. Ayyy valla ne zor insansin ya gerçekten neyini anlayamadin bir turlu
Kastetmicektin zeki kardeşim aynen burada ki gibi yazacaktın kendine göre anlam yüklediğin cümleleri başkalarının anlamlandırmasını bekleyemezsin diksiyon şart sana.
O saçmalamış sen daha çok 😂zaten burada normal yok... 😆
Ben nasıl sacmalamışım
@Uçusuhatirlaaa sana şart benim yazdiğim gayet net anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az o yuzden daha yazma anlama sıkıntın var
Sadece ben değil bunu sitede soracam zaten birazdan ℅90 ı onaylar asıl senin kabullenme sorunun var ve bu cahil egondan kaynaklı muhtemelen.
Sen önce güzel bir dil dersi eğitimi al sonra insanlara birşeyler anlatmaya çalış derdini anlatmaya fafan basmıyorsa suçlusu ben miyim
Allah'ım su sapyoseksueller benden uzak dursun
tamam
O ne be 😂😂
Onla. olamiycanki baska erkek bulsana kendine git açil birine
Madem bu arada asik degilsen neden ccugu her gun takip ediyon ettiriyon peki
Manyak misin sen nerde yaziyor oyle bir sey ay bu sitedekiler beni deli edecek
Ccugu istemiyosan neden psindesinki o. zmn neden onu takip ediyon ettiriyon hep
Aynen tamam deli hanim
Senin adinin son harfi a ile bitmiyomu
Hayir
Tanımadığın birine aşık olmakta sapyoya dahilmi
Aşik olduğumu kim söyledi? Etkilendim yaziykr sadece düzgün oku
Alttaki Aşk acısı kelimesini ben mi yazdım
Offf hakikaten yazik kaç yaşina gelmişsin okuduğunu algılayamiyorsun neyse aynen
İlgincsin hem yazıyorsun hem eline yüzüne bulastirip üste çıkmaya çalışıyorsun insanlar g*tüyle güler sana soylim
Anlamak istediğini anlayabilir herkes onun da aklı o kadarmış derim 🤷♀️
Yok ben anlamıyorum hakikaten sorduğunda soruyu ve yaptığımız konuşmayı burada soracam
Aşk diye bir şey yoktur
Kendine yönel aktivite yap kafayı meşgul et geçer
3,5 aya geçer
O kadar surmez ya aşik değilim
Elde edinceye kadar devam eder.
Sapo.. ney o ne la…
Gecmez bi süre