Eski sevgilim o kızla evlenir mi sizce?

Sevgilimle çok mutluyduk kızın prenses erkeğin ağır abi olduğu bir ilişki düşünün benden önce hep günü birlik takılmış bir tek benle uzun ilişkisi vardı herkes sasiriyordu üstüme titrerdi çok kıskanırdi neyse biz ayrıldık benden sonra yine eski haline dönmüştü başka kızların hikayelerinde görüyordum ben de sinirimden fake el ele hikaye attım gördü hesap sordu ne haddineyse ve aynı gun bu kız bana takıntılı dediği (kız kardeşi de abimin peşini birakmiyo demisti) eski sevgililerinden biriyle yeniden takiplesti takiplestikten iki hafta sonra da cezaevine girmiş ve kız eski sevgilimin annesine yazmış siz hiç bir şeye karışmayın her şeyi ben halledicem diye bir sürü kıyafet vs yollamış bunları bana anlatan arkadaşım Ali annesine İçeriden çıktığımda kızı istemeye gidelim demiş dedi arkadaşım yalancı biri çok inanmadım ama korku düştü içime o kızla takiplesirken hatta içeri girmeden bir gün öncesine kadar başka kızlarla takılıyordu bana kız kendi kendine gelin güvey olmuş gibi geldi sizce çıktığında öyle bir şey yapar mı (asla evleneceği bir kız değil Allah yaratmış ama dış görünüş olarak da asla kendine yakistirmaz)
Eski sevgilim o kızla evlenir mi sizce?