merhaba kısa keseceğim. annem ameliyat olacaktı ve bir doktorla görüştük, o da çok yardımcı oldu ve erkenden tüm işlemlerimizi halletti. bizim aramızda da ufak bir flörtleşme oldu, ben refakatçi kalırken yanıma geldi ve öpmek için yaklaştı; ki öptü de. yıllardır o anı bekliyormuş gibi sarıldık vs. ben dudaktan öpmesine izin vermedim, ama benden etkilendiğini dile getirdi. ancak o andan sonra hiçbir sohbetimiz, mesajlaşmamız olmadı.
ben işimizi hallettiği için ve tekrar bir görüşme olup olmayacağını kestirebilmek için hastaneye gidip bi tatlı ile sürpriz yapmayı düşündüm teşekkür mahiyetinde. ama bilemedim gitmeden önce "bugün hastanede olacak mısın bir küçük uğrayıp geçecektim müsait değilsen diye önceden sormak istedim" gibi bir mesaj mı atmalıyım orada olmama ihtimaline karşı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence onun amacı farklıydı ve ulaşamadı... sende olayı çok masum anlamışsın
:( ama enerjimiz çok uyumluydu ister istemez hoşlantı hissediyorum..
tabi çok normal ben olsam bende hoslanabilirdim fakat sonunda kullanılıp bırakılacağını unutma ona göre davran yanlis kararlar verme bence🙂
ben de böyle düşünüyorum ancak sohbetimiz biterken belki aramızda bir şeyler olabilir muhabbeti de geçmişti. deneyip görmek istiyorum sonucu sanırım, yoksa hep kafamı kurcalayacak acaba sevgili olur muyduk diye :(
Annenin derdini bir kenara bırakıp zevk ve heyecan derdine düşen birisin
tanımadan etmeden saçma sapan yorumlar yapanlar engellensin şuradan artık lütfen. böyle biri olsam o an öpmesine de izin verirdim, bunu yazdığına göre sen de pek sağlam sayılmazsın.
Hastane ortamı ve ortada annenin ameliyatı var doktorla nasil fingirdeşebilir ki bir insan etik değil bir kere doktorun yaptığı da gevseklikten başka bir şey değil
ameliyat BİTMİŞTİ ve her şey yolundaydı zaten. böyle bi durum olsa kendi annemi senden az düşünecek değilim herhalde? canım saçma önyargılarınızla insanların duygularını karalamaktan başka bi şey değil senin de yaptığın.
Ve öptürmüssün
bunu yazarken hafta içinde izlediğin p*rno düşünüp bi kadını öpme arzusundan kudurarak burada millete sallamayı kes bence.
Kadinlar çok fenasınız yeminle
Eleştiriye açık olmalisin seni herkes övmek bazen de eleştiriye maruz kalacağını unutma yaptığın iş dürüst bir iş değil sonuçta
ben eleştiriye açığım saygı sınırları içinde. benim karakterimi bilmeden neler yaptığımı bilmeden vefamı ölçmeden kişiliğim hakkında yorum yapma hakkını sana kimse vermedi. burada diğer görüş bildiren insanlar gibi GÖRÜŞÜNÜ belirtip konuyu kapatırsın. eleştirilmek isteseydim soru sormaz yaptığım şeyi anlatırdım.
Neyse yine de dikkat et o doktor başkalarına da aynı oyunu oynamış olabilir sonuçta çok müşterisi olan bir meslek ve şunu unutma hiç bir doktor karşıdan işaret gelmeden asilmaz gevşek birine benziyor
sadece sorduğun soruya cevap vereyim, sürpriz olsun habersiz git bence.
çok teşekkür ederim. ben de öyle düşünüyorum ama orada olmasa ya da müsait değilse diye çekinmiyorum da değil
sana değer veriyorsa müsait olacak vakti de olur :-) diğer şeyler bahaneee :-)
Ne güzel bu elektrik
Mesaj at
Yani gitmeden önce ama çok uzaktayken değil hastane çok yakınındayken
gerçekten mi? yazdığım şekildeki gibi bir mesaj mı?
Evet
Bu nasıl bir ilişki, bir anda öpmek nedir ya?
burada yaptığımız 1 saatlik sohbeti aktaracak halim yoktu herhalde? yakınlığın anlaşılması adına betimleme yaptım.
Geçmişte bir yaşantı oldu mu
hayır. ama 3-4 kez görüp konuşmuşluğumuz var öncesinde hastanede.
Söyle birsey var herkese böyle yakın olabilir sizin meslek nedir peki
konuştuğumuzda seni beğeniyorum ve kolay kolay beğenen birisi değilim gibi bi şeyler söylemişti ama ben de siz gibi düşünmeden edemiyorum. ben editörüm.
Bence şansını dene mesaj at ne kaybedersin ki
o gün mü atayım peki, öncesinde mi yoksa?
Bence şu an at iyi geceler yarın müsaitsen sana küçük bir teşekkür uğraması yapacağım bu kadar kasma kendin gibi ol
salı günü gitmeyi düşünüyorum, o zaman yarın akşam atayım
Aynen canim
Onun niyeti bell zaten
Numaranızı aldı yani
evet, ameliyat öncesinde almıştı bilgi vermek açısından, sonrasında kendi numarasıyla da aradı billgilendirdi, o şekilde kaldı birbirimizde numaralarımız