Karşıma çıkan çoğu erkek önce kullanma amaçlı yaklaşıyor kelimeyi yazamıyorum xperim düşük hep onun için 😂 sıkıldım ya bunun sebebi ne olabilir?
1 ay
Sıkıldım artık niyeti hep aynı adamlardan niye hep aynı?

Karşıma çıkan çoğu erkek önce kullanma amaçlı yaklaşıyor kelimeyi yazamıyorum xperim düşük hep onun için 😂 sıkıldım ya bunun sebebi ne olabilir?
Doğru insan değiller. Tanıdığım bir çok kişi var gerçek aşkı arıyan. Popüler erkeklere yaklaşıyorsanız onlardan olmaz. Tek amaçları o zaten. Biraz daha sakin insanların kalbinde arayabilirsiniz aşkı.
Yoo bayağı kendi halinde bir insan bile o amaçla yaklasabiliyor
Tanıdığım kimsede olmadı. Yaptığım şey elbette ki bir genelleme sizin çevrenizde o tarz biriside bulunabilir. Biraz kendimden biliyorum bu hissi.
Nasıl yani kendinizden?
Sakin bir insan olup sağda solda ilişki peşinde koşturan bir insan değilim yani. Durum bu olunca sakin bir şekilde bekleyince doğru insanı gelmiyor maalesef. Bu doğru insanı bekleyen kişi içinde arayıp bulamayan içinde can sıkıcı bir durum oluyor. Meydanda kimle yatıp kimle kalktığı belli olmayanlara kalıyor.
Bekleyince gelmez zaten zamaniysa gelir
Zamanıysa diyorsunuz da bu daha çok kızların genel olarak popüler erkeklerin peşinde koşmasından onların çevresinde dönmesinden dolayı oluyor. Genellemeye uymayan kızlarda gerçekten hak edenlerle hayatlarını birleştiriyorlar. Nerde bizde o şans diyeceğimde normalde şanslıda bir insanımdır neden böyle oluyor anlamadım :D
Peki sen haketmiyor musun?
O şans vurmuyor anlamında demiştim :D tam açıklayamamışım :)
Şans kime bonkör davraniyor ki
Bazı insanlar var tüm insanların şansını sömürüyorlar. Bu yüzden görüşünüze katılamayacağım. Bu hayatta gerçekten aşırı derecede şanslı insanlar varlar
Nedense deneyimlerimiz çok benzer hissettirdi. Bunu söylemeliyim sanırım
Şans değil de bence deneyimle alakalı insanları zamanla tanıyorsun
Deneyimle ilgili derken hayatına aldığın insanlarla ve insanları yavaş yavaş tanimanla ilgili. Herkes birşeyler katıyor iyi yahut kotu manada
Kesinlikle. İnsan dediğimiz ancak bu tarz deneyimler ile mükemmele yakınsar ona sözüm yok ancak deneyim harici doğru seçeneklerle doğru zamanda karşılaşmak deneyim değildir bence o kisim şans. Özetle hem deneyim hem de şans demek doğru gibi görundü bana
Doğru insan var mı bilmiyorum. Kıstas aldığım tek şey pişman olmamak şahsen
Umarım sizleri pişman etmeyecek güzel insanlarla karşılaşırsınız.
Aradığım da pek soylenemez. Duygusal bir ilişki istemiyorum artik. Çünkü insanların duygudan anladığı yok. Arkdasliktan öteye gitmek mantikli gelmiyor biriyle
Doğrusunu isterseniz her insanın kendince bir duygusal dili vardır. Sizin duygusal dilinizle eşleşecek insanlar bu dünyada illa ki vardır. Elbette ki kendi kararınız ancak vazgeçmemenizi, umutlu olmanızı öneririm çünkü hayat bir şeyleri hayal ederken umut ederken güzel, yoksa ne diye yaşıyoruz ki :)
İyi insanlar olduğuna dair inancımı kaybetmedim çünkü kötü olduğu gibi iyi de vardır her zaman. Fakat yorulmuş hissediyorum. Doğru yanlışı ayırt ederken kendimi yolumu doğruyu kaybetmiş gibi
Haklısınız bu hissi bende tecrübe ettim. Hatta o kadar kötü tecrübe ettim ki hayallerim ideallerim yaşama sevincim hepsi alt üst oldu ama en nihayetinde hayat devam ediyor toparlanıp devam etmemiz gerekiyor. Bu olaydan şu dersi çıkardım ideallerime hayallerime sımsıkı sarılacağım. Mükemmel bir insan olabilmek için çabalayacağım muhakkak bir yerde bir şekilde o insanla yollarımız kesişecek. Ve bir yolda devam edeceğiz. Bu yüzden yorulmayın yolunuza bakın o insan geldiği zaman hissedeceğinize inanıyorum.
Umarım siz de kalbiniz kadar temiz insanlarla karşılaşırsınız :) İyi hissettiren nadir insanlardansiniz teşekkür ederim
Güzel hisleriniz ve düşünceleriniz için bende teşekkür ederim. Bi mütekabil sizlerde güzel hissettiren nadir insanlardansınız. Maddi dünyada manevi olarak birinin iyi hissedebilmesine aracı olmaktan güzel mertebe yoktur benim gözümde. Mutlu oldum. Dilerim sizlerde mutlu olursunuz.
Görüş
22Görüş
Öyle bir izlenim veriyorsan bazı ahlaksızlar da bundan cesaret alıyor olabilir. Daha mesafeli ol.
sen onları buluyorsan senin hatan
klasık kızlardan
Alımlı bir kadın mısın? Boy kilo kaç
bende yaşamadım ve öyle yaklasmiyorum, kadına cinsel obje olarak bakmak absürt
Çoğu değil de kalan kısımdakileri tercih edin
Çoğu değil herkes aslında , herkes yaşamaya gönlüm el vermedi
Herkes yazmaya
En azından baştan belli ediyorlar uğraştırmıyorlar
Orası doğru haklsin
ama zaten oyle baslar hersey alısarak sevgıye doner kımse dırekt cok beyendım sevdım demez
devir boyle kizlar paraya erkekler memeye
Normal degil mi Bunun icin yaşıyoruz zaten
Bende cvp veremiyorum xperim yüksek
🙏
dertlşmek istermısın?
Maalesef çoğu öyle terbiyesiz bunlar hadsizler
Ya sorma
Engelle hepsini
Abazalar diye
Nedeni ortada hata sende
gel evlenek
Cnsel acligin afrikasi turkiye ne bekliyosun ki
sevilmeli mahkumsun
Yazık karşına ben cıkmamısım
Güzelsin ondan
Tamam da ben hiç cinsellik yaşamadım ve karşıma çıkan her insan önce cinsellikle yaklaşıyor. Yasamis biri olsam mantıklı olur yaklaşmaları anlamıyorum
Yaşamamış olmam mi cezbedici anlamadım arkdas
Zamanla ilerleyen muhabbette konustugun sorduğun şeyler oluyor bunlar malum?
Ciddi anlamda flört anlamında 2 kişi old birisi daha ilk tanıştigimiz zamanlarda evlilik de evlilik durmadan evlilikten bahsediyordu cinsellik için kullanıyordu evliliği muhtemelen. Diğeri zaten cinsellik amacında olduğunu kendisi soyledi 3. ye Ne olur Allah bilir
Evet
Nereye bağlayacaksin merak ediyorum boga
Ne alakası var o anlamda mi söyledim ben
Zor kolay insan yoktur bence kaliteli ve kalitesiz insan vardir
Tahlilde iyisin ancak ben sadece vereceğim sevgiyi hakedecek birini istiyordum ilişki konusunda
Tek beklentim bu
Ben çoğu konuda ıyıyım bu bır ıkıncısı senın kararların ne olursa olsun ben ancak saygı duyabılırım son konuya gelecek olursakta sevgi demişsin ne sevgisi artık herkeste bi maske var herkes gerçek kendısını saklıyor kız olsun erkek olsun sevginin kavramı değişti günüzmüzde tip oldu para oldu kariyer oldu ekonomık durumu oldu daha anlatayımmı dinlemek istermisin
Hayır çünkü maddesel kısmıyla ilgilenmiyorum saf sevgiyle ilgilenen biri vardır illa ki
Mesleğimle okuduğum bölümle alakalı iş bulamadım
Banka
Senin bu özel sorularım sonu gelmeyecekmi
Boğa burcumusun
Aslan sevmiyorum ben ya
Anlaşamıyoruz
Geçerli ve kuvvetli bir örneğin olabilir ancak yıldızım pek barışmamistie çoğu zaman
Yeterince anlama gayreti göstermek işine gelmediği için olabilir
Hayatımdan çıkardığımda tekrar girmek için cabaladiklarinda yoruyor olabilirm evet
Laubaliliğini borçlu olduğun şeyi merak ettim çok Şu an
Sevinmen icjn bir gayretim olmadı valla
Yani neden olsun tanımam etmem o manada
Uyumam lazım erken kalkıcm kusura bakma kirdiysam iyigeceler
İş var
Mesleğimi sordun mesleğimi yapmıyorum dedim
Mağaza
Ama sana ilgi çekici gelmemiştir oyuzden uyu sen iyigeceler
Hadi ya
Noldu kerem begenemedin mi
Beğenemedim
Akrep sevmiyrm