Aşk İlişkileri Burada foto paylassak yüz vs en fazla ne olabilir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Özelden özel fotolardan bahsediyorum Burada foto paylassak yüz vs en fazla ne olabilir? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl ne olabilirne olabilir ki instagram da resim paylaşınca ne oluyorhiçaynı mantık gizli 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yüzün görünmediği taktirde seni kimse tanımaz oda o fotoyu ne yaparsa yapsın..Buradan başka bir yere atabilirmi? sanmıyorum çünkü heryerde senin atacağın fotolardan var 0 0 Yorumla
962021 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl bir şey olmaz ya ben dün attım ne olcakki hadi benim fotoğrafları ne yapcak nerede paylaşacak paylaştı diyelim eline bişy geçmez ki 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Birini ss alir, baska bir yere atar. Ama kim uğraşır bilmem bunlarla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mesela nereye atar Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 43 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yuz paylasma yuzun gorunmeden ne halt yiyosan ye 0 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Bazı hadsizler var. Onlar alıp kullanıyor olabilir. 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Tanıdık birine atarsın yanlışlıkla falan neler olur neler :ddd 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl kanka güvenediğin adamla paylaşma sende? olmadı fake Instagram aç 0 0 Yorumla
termat Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bişey attın mesela, başına bir şey gelirse mahkemeye başvur 0 0 Yorumla
Capt_Andrey Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bişey olmaz da fikir alacaksan özelden de söyleriz sana 0 5 Yorumla Umran99 +1 yıl Vay taktiğe bak özelden de söyleriz haa Yorumla Capt_Andrey +1 yıl Yani taktik maktik genelde tutar ve herkes memnun kalır Yorumla Umran99 +1 yıl Saf kizlar düşüyor mu Yorumla Capt_Andrey +1 yıl Kimse saf falan değil, tarzın değilse yol al bacım Yorumla croc111 +1 yıl Unranada teklif et kıskanmiş belliki Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Direkt nasılım katagorisine at bir sürü kişi de görür hem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl En fazla kendisine mastürbasyon malzemesi yapar. Daha fazlası olmaz cesaret edemez. 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl ne olacak süre dolunca siliniyor zaten soru yani bir şey olmuyor 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl İnstagram’da paylaştığında ne oluyorsa, aynısı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biraz daha cesur fotolardan bahsetmistim özelden Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl hiç bi şey olmaz atan atıyor zaten :D 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bir şey olmaz. 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bişey olmaz yüzünü gösterme yeter 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. bir şey olmaz ne olacak bende paylaşırım istersen 0 0 Yorumla
senbennn34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl bisey olmaz nude bende attimm cok aldimda 0 0 Yorumla
umutbarış3838 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Millet neler paylaşıyor bacım. Ne istersen paylaş. 0 0 Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. En fazla hastirmasyona malzeme olabilir. 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dene gönlünden ne kadar koparsa 😃 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. her şey olur 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bişey olmaz 0 0 Yorumla
DαɾƙSҽƈɾҽƚ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl özelden at bana 0 2 Yorumla DαɾƙSҽƈɾҽƚ +1 yıl bekliyorum bebek Yorumla DαɾƙSҽƈɾҽƚ +1 yıl yüzün gözükmesin sıkıntı yok canım Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiçbişey 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Kişisel tercih 0 0 Yorumla
delikanlı______ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Bişi olmaz 0 1 Yorumla delikanlı______ +1 yıl Kime attığına bağlı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
ne olabilir
ne olabilir ki instagram da resim paylaşınca ne oluyor
hiç
aynı mantık gizli
Yüzün görünmediği taktirde seni kimse tanımaz oda o fotoyu ne yaparsa yapsın..
Buradan başka bir yere atabilirmi? sanmıyorum çünkü heryerde senin atacağın fotolardan var
bir şey olmaz ya ben dün attım ne olcakki hadi benim fotoğrafları ne yapcak nerede paylaşacak paylaştı diyelim eline bişy geçmez ki
Birini ss alir, baska bir yere atar. Ama kim uğraşır bilmem bunlarla
Mesela nereye atar
Yuz paylasma yuzun gorunmeden ne halt yiyosan ye
Bazı hadsizler var. Onlar alıp kullanıyor olabilir.
Tanıdık birine atarsın yanlışlıkla falan neler olur neler :ddd
kanka güvenediğin adamla paylaşma sende? olmadı fake Instagram aç
Bişey attın mesela, başına bir şey gelirse mahkemeye başvur
Bişey olmaz da fikir alacaksan özelden de söyleriz sana
Vay taktiğe bak özelden de söyleriz haa
Yani taktik maktik genelde tutar ve herkes memnun kalır
Saf kizlar düşüyor mu
Kimse saf falan değil, tarzın değilse yol al bacım
Unranada teklif et kıskanmiş belliki
Direkt nasılım katagorisine at bir sürü kişi de görür hem
En fazla kendisine mastürbasyon malzemesi yapar. Daha fazlası olmaz cesaret edemez.
ne olacak süre dolunca siliniyor zaten soru yani bir şey olmuyor
İnstagram’da paylaştığında ne oluyorsa, aynısı
Biraz daha cesur fotolardan bahsetmistim özelden
hiç bi şey olmaz atan atıyor zaten :D
Bir şey olmaz.
hiç bişi olmaz
Bişey olmaz yüzünü gösterme yeter
karşılıklı mı?
bir şey olmaz ne olacak bende paylaşırım istersen
bisey olmaz nude bende attimm cok aldimda
Millet neler paylaşıyor bacım. Ne istersen paylaş.
En fazla hastirmasyona malzeme olabilir.
Dene gönlünden ne kadar koparsa 😃
Niye böyle blr şey yaptın ergen misin sen
her şey olur
gel takıp beklerım
vucut olur
Cv nde çıkar
cokbirşey olacağını düşünmüyorum
Tinder da kullanirlar
Birsey olmaz
Neden paylaşmak istiyorsun ki
Bişey olmaz
Hicbiseu