Nişanlanınca 10 tane kalın bilezik isterim. Hakkım değil mi?

Kizlar 22 ayar kalın bilezik varya tanesi 50 60 bin ilan nisanlaninca şahsen ben 10 tane isterim hakkım bence ya siz şimdi linç yicez de ajsjsj
Sırf gösteriş yapıcam diye evleneceğim kişiyi zora sokmak istemezdim. Yazık, günah. Durumu olan evlendikten sonra da alır.
Evlenirken karşı tarafı da düşünün. Yarın bir gün siz de erkek evlat sahibi olacaksınız belki. Aynı anlayışı bu sefer siz bekleyeceksiniz.
afedersin "hak" derken? istemek hakkın olabilir. vermek isteyen de verir. benim malım değil sonuçta, karışamam. ama "hak etmek" bahsediyorsan, hakedişler tanımı gereği bir mal satışı ya da hizmet sunumu karşılığında olur. hayır, akla gelen en çirkin yakıştırmayı yapmıyorum. o da bazı insanların mesleği çünkü. bir mesleği hakaret olarak kullanmayı doğru bulmuyorum. vurgu yaptığım nokta kendini karşı tarafın malı ya da hizmetçisi olarak konumlandırman. bununla bir sorunun yoksa bana da ağzımı kapatmak düşer. ama kendin de yaptığının ne olduğunu bal gibi biliyorsun zaten. yoksa bu soruyu niye kendini gizleyerek sorasın.
Sen 10 tane bilezik istersin tamam. Ama nişanlın gider onu borçla alır getirir takar sana. Sen mutlu olursun sırf elaleme hava atmak için ama evinde de huzur olmaz..
Altın, para, çeyiz vs ne yazık ki mutluluk getirmiyor.
Önemli olan eş kişisinin saygılı ve merhametli olması..
Görüş
127Görüş
On tane kalın bilezik isteyince ne olacak mesela daha mutlu olacaksın evlilik daha mı güzel gidecek aslında şunu yapmaya çalışıyorsunuz bunu yapmış olunca işte bak on tane bilezik verirsen seninim tamamen kendini satmak gibi bir şey oluyor bu on tane bileziğie hem de.
Ajsjjs trol. soryya nie kuduruyonuz abla yaw ajsjsj
Djxjjd baştan söyle😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 amann can sıkıntısı Ortalığı az karıştırdım. dedim ajsjsjsjs
Hakkın mı bilemem ama bunu söyleyince evleneceğin adamın vereceği tepki çok önemli özellikle kaba tabirle bunu böyle söylersiniz sanırım nişan işi iptal olur gibi çünkü erkekler genel olarak bu tür isteklere olumlu bakmıyor o yüzden evlenecek adamı zor bulursunuz gibi geliyor bana..
Ah keşke dediğiniz gibi olsaydı. Keşke erkekler azıcık olsaydı. Benim gördüğüm böyle erkek pek yok. Karılar parmağının ucunda oynatıyorlar hak hak diye. Ama kimse sorumluluktan bahsetmiyor. Kadınların hakları var sorumlulukları yok. Bu ne biçim adalet düzeni! Yerin dibine batsın...
sana 10 tane kalın bilezik verene kadar gider altıma son model mercedes çekerim en azından istediğim gibi binerim karı dırdırı çekmem ssdfsd
He he tabi ajsjsjs
tabi kızım :d
Senin değerin bu kadarmi ediyor neden böylesin ekonomik özgür bi kadin değilsin eğer olsaydın istemezdin diye düşünüyorum benim dugunde 4tane bilezik yaptılar 4yil oldu fiyat tam bilmiyorum eşim bozdurup borçları ödedik isimden çıkmak zorunda kaldım yabanci ülkeden pandemide... tekrar işime döndüm su an 1aylik maasimle her ay 5tane alabilirim ama almıyorum önemli olan ne taktigi değil mutluluk
Ben sadece huzur ve mutluluk isterim varsın altınım bile olmasın bu devirde önemli olan mutlu bir evliliğinin olması altınları olupta mutsuz olan çok evli kadın var.
Yok elbette bu çok doğru sorum zaten trolü canım ama sözü doğru
Akıllı kadının hali başka adamı önündeki on yıl boyunca borcun içine sokacak yemeden içmeden hayat yaşatmadan eve bağlayacak ama erkek aklı o borcu öder bileziklerlede gider araba alır karılarla gezer tühh mutlu sona bağlayamadık
Whsjsj troll. soruda mutlu son olur kuzum. oyle deme la ajsjsks
🤣🤣🤣🤣🤣
😅 trol olduğunu hiç anlamamıştım zaten
Gerçekten sevgiyi ve aşkı istemediğinizi bu kadar belli etmeseniz. Kadınsınız diye her şey kendinize hak olarak görmeniz gerçekten çok komik…
Nieee beeee
Erkeğe sen ne takacaksın?
Bir sey takmayacağım diyorsan hakkın değil.
Bacak arasında deliği olan tek yaratık değilsin. Altından bir organa da sahip değilsin, sana bu cehaletinle o bilezikleri alacak adamın da aklını s2m
her kızın hakkıymış hahaahaha sen o kadar etmezsin canım ya hem ayrıca o kadar para istiyosan ömür boyu köle gibi hizmet etmesini bileceksin yavru ağlıyıp zırlamayacaksınız yok ev işi yok bilmem ne falan filan
Maddiyat ile maneviyatı karıştırmamalısınız. 10 tane bilezik isteyip mutsuz olacağınıza kaldırabileceği durumuna göre makul düzeyde bir istekte bulunursanız geleceğiniz açısından daha doğru olur bence.
Hakkım derken çalışıp kazandın bileğinin hakkiymis gibi soyluuorsu ve bu çok saçma neyin karşılığı olarak haketmiş oluyorsun bunu bi kendine sor önce
Beni ilgilendirmez başta koyacaksın yumrugunu
Sonra geçim sıkıntısından bilezikleri satar yersiniz senin gibi düşünen kadınlar neyin kafasını yaşıyor hep merak etmisimdir
Linç yemede zaten bizde hak 3 tane burm ya da 4 tane bide beşi bir arada 300 gram ya da 400 erkeğin ailesi yapar genelde
Buda güzel bence
Bilmem pek umursadgim bişey degil altın para önemsiz önemli olan evimde mutlumuyum o
Ohaa😱😱😱
Adamı yaşarken öldürursün alacağına pişman oluuurr
Hahahahhaja
Almaz ki pişman olsun öylr bi ensyi yoktur bence
Bende daha bir altın alamayan ezikler evlenecek kadar enayi deilim ayrıca trol soruda bile kudurttum bugün milleti ohh ahshsjj🤣🤣🤣🤣
Umrumda değil bilezik falan artık sıkıldım ve bunaldım bir insanı kaldıracak güç yok
Haklisin oda var
bütçe durumunuza bağlı. bütçeniz yeterli değilse bunları istemen saçma gelir malum hayat pahalılığı ekonomi şartları her şeyden kısmaya zorluyor
Erkek takar sorun yok. Ama sende erkeğe aynı gramda takman lazım buna da erkek bohcasi derler altın saat bileklik zincir 😉 kısasa kısas Ayda 100K kazanan adam bulmuşsun tak bence 😉
bunu hak olarak mı görüyorsun bence önce sevginin para ile ölçülemeyecegini anlaman lazım degilmiydi önerilerin olabilir seninde bide şu açıdan bak ben ona ne yapıyorum evlenince de bunu birlikte yapamaz mısın belki bir yatırım olarak yinedeee sevgili dostum beimki bir öneri
Kanki hakkın olduğunu nasıl biliyorsun? Demek ki senin ederin 10 bilezik sana bunları veren alır ben böyle anladım.
Erkekte bende araba istiyorum ederim bu dese ne olur
22 ayar kalin bilezik aldik gecen 20 bindi.. ayrica isteyebilirsin kendi secimin ama bu bi hak degil yani. Karsi tarafin gucu neye yetiyorsa alir takar
Wjsjsj troll bir hatun alıyor olsun 22 24 ajsjsjs
Anlamadim yazdigini
Nerden hakkin oluyor onu anlamis degilimde burde dersinizki biz satilik malmiyiz iyide zaten sen kendini pazara cikarip deger bicmissinde degerin o degil farkinde degilsin
En İyi Görüş