Ayrıldık, o karar verdi.. dönmeye çalıştı, engelledim.. kaldırmak geçiyor bazen içimden, zaten istemediğim biri olsa dönüp bakmam bile listeme.. kırılan gururum için engelledim.. simdi kaldırsam eziklik olur mu ne düşündürür.
2 ay
Engeli kaldırmak eziklik midir?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Ulaşmak isteyen geri dönmek isteyen her şekilde geri döner zaten bırak kaldırma engeli falan
Telefondan aradı iki kez engele dusmus arama listesinde görünüyor
Bak kendin diyorsun iki kere aramış istese sana ulaşana kadar arardı
Aynen öyle
Suçlu cunku yüzü yok, telefondan da engellendiğini anladi
Bence umursamaman daha hayırlı. Kaldırma.
Kaldırmazsan ezik olurusun bırak çırpınsın
Kaldır, yazarsa cevap verme. O ezilsin.
Yazdı ağlıyorum yalvarıyorum yaz dedi böyle bir sürü şey dedi. Ben de sen kimseyi sevemezsin yazdım sadece.. sonra engelledim.. kalbimden seviyorum ama gurur daha önemli... geçen bir çağrı bırakmış yine telefona.. ama engeli kaldırsam erkek gözünde nasıl görünür bilmiyorum..
ezikliğin kralı olur.
Engellemek ergenliktir
Neden kaldırmam daha ergen olurum
Kaldırman doğru bir davranış olur
Nükleer bomba patlat kafamda daha iii
Bu kadar gururlu olma
Nükleer yapım böyle, beynimin ortasından vur beni öldür.. sence burcum ne
Yay
Aslan yay gurur lu mu, o engelledigim yay
Evet. Silmiştir seni
O da beni engelledi ben de sildim, geriye dönmek yok.. hala seviyorum
Bu durumda mı hala
Ne bu durumda mı
Birbirinizi englelemişken ne sevmek
Ben ona her gün konuşmayalım biraz özel alan ver dedim, o da terk etti engelledi.. bahane mi bilmiyorum... sonra döndü yalvardi şimdi ben engelledim... evet sevgi değil belki iz bıraktı
Önüne bak. boş ver onu
Nükleer atsaydın daha az yanım yanardı
Engelli kalsın kudursun da istiyorum.. bizde üzülmüştuk zamanında
Unut gitsin.
Böyle dedin hemen unuturum artık
Söz dinleyen olursan unutursun da, pek öyle bir tip değilsin
Gece yarısı aramış, unutmuştum malı.. Sabah gördüm
Olsun umursama
Gece yarısı araması zoruma gitti , komando gündüz musait değildir dedim... özlem mi yoksa intikam mı anlamadim
Komando mu? Off ekstra unut gitsin
Yes , eğitim de daha... Bende zaten ondan mesafe koymaya çalıştım arama hergun gibisinden
. O da daha güzelini bulurum daha anlayışlarını bulurum lan kendimi unutturmamak için arıyorum dedi.. sonra terk etti
Hiç eve gelmeyecekti demi, belki kafama bile sıkardı kendi kendine kafasında bir şeyler kurup, en son dönüp yazdığında cevap vermedim, hemen birini mi buldun, evlenincede boynuzlayacakmiydn lan dedi.. Bir sey demedim.. üzüldüm cevap vermedik diye adımızı cikardi
Böylelerini nasıl seviyorsunuz anlamıyorum
Yakılışıklı olup köpek gibi davranınca aşık oluyoruz, bana yalvaran bir dediğimi iki etmeyen çocukları hep reddettim
Nükleer sen komandoysa ekstra unut neden dedin, terk edinmenin acısı kötüymüş, teselli olur bana.. komando eve gelmezdi demi
Evi boş ver, bunlar emir vermeye alışmış insanlar
Babamda asker
Evet
Ayn öyle
İçinden geleni yap.