Aşk İlişkileri Sevgilisiyle aynı evde kalanlar var mı, nasıl alıştınız? BiseksüelGunlugu Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor bayağı yaşamaktan bahsediyorum benim endişelerim var 2 kişilik hayata nasıl alıştınız Güncellemeler+1 yıl yaza doğru taşınmayı planlıyorum bu arada Güncellemeler+1 yıl vee soru vitrinde umarım yardım eden bi insan kulu çıkacak inanıyorum 😂😂 Sevgilisiyle aynı evde kalanlar var mı, nasıl alıştınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Sevgilim olsa kalırdım 0 0 Yorumla
Romantik__Erkek Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl 2 yıl kaldık üniversite bitince gitmek zorunda kaldı 0 0 Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sevgili olmadan da kalan var üniversiteliler özellikle 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ne aynı evi ya nişanlımla farklı şehirlerdeyiz sfkdkd 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Valla biz iki yıldır birlikteyiz şu an işkence halinde devam ediyoruz eskiden iyidi şimdi kötü tavsiye etmiyorum özgürlük en iyisi 1 0 Yorumla
xman80 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Tafsiye etmediğim bir durum kız için erkek için nimet 0 0 Yorumla
Hlyzzxxxxx Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Kalamadım ama alısılır hemen daha guzel ama uygun degık 0 0 Yorumla
Tam4gunolmusdunn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bir sevgilimle bir sene kalmıştım mükemmeldi.. 0 0 Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kendini rahat hissediyorsan hoş gayet. 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yok be nerede öyle sevgili 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Emin olmadan çakma ayrılması boşanmak kadar zor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sevgilim olsa kalırdım
2 yıl kaldık üniversite bitince gitmek zorunda kaldı
Sevgili olmadan da kalan var üniversiteliler özellikle
Ne aynı evi ya nişanlımla farklı şehirlerdeyiz sfkdkd
Valla biz iki yıldır birlikteyiz şu an işkence halinde devam ediyoruz eskiden iyidi şimdi kötü tavsiye etmiyorum özgürlük en iyisi
Tafsiye etmediğim bir durum kız için erkek için nimet
Kalamadım ama alısılır hemen daha guzel ama uygun degık
Bir sevgilimle bir sene kalmıştım mükemmeldi..
Kendini rahat hissediyorsan hoş gayet.
Yok be nerede öyle sevgili
Emin olmadan çakma ayrılması boşanmak kadar zor
Zor oluyo ama iyi yanları da çok tabi
Gerek yok
Alışma aşaması diyelim
Zina haram