hiiiiiiiiiç umurumda olmaz, döner arkamı giderim bir pislik için başıma iş almam zira;mahkemeler onun aldattığından önce senin dayak attığın için yüklü bir para cezası kesiyor sana o cezadan sonra senin ihanetinin bedeli ne olursa olsun boş kalıyor
ama kaçımız bunu yapabiliriz bilemem ama ben yaptım üç ay sonra lütfenler ricalar araya arkadaş sokmalar ancak 1 denenmişi bir daha denemek gibi ne bir alışkanlığım ne de bir düşüncem yok
Öncelikle bunu ispat edebilecek delil toplardım. Sonra da mahkemeye giderdim. Nafaka vs hiç bir şey alamaz. Trafik cezalarında nasıl resim geliyorsa eve mahkeme ilamında da öyle her şey delilli gider.
öğrenildiğinde muhattap olmak yerine gidip dava açmak dayaktan beterdir. kaldı ki dayak çözüm değilll. ve bunun cinsiyeti yoktur. (neden herşeyde şiddet var allahım ) ? 🙂
İnsanın vahşi yanı işte. Ama bizi diğer mahlukattan ayıran bilincimizdir. Medeniyet kontrol ve saygıdır. Öte yandan, "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.” Bazıları laftan anlamıyor.
dayaktan ziyade onun cezası, normal bir durummuş gibi sanki hayatında hiç olmamış gibi davranmaktır bence. vur geç insanlar için kendisine gerçekten değer veren birini kaybetmenin vereceği üzücü histir.
Aynen kim olursa olsun aldatmak insan onuruna en çirkin harekettir ve dayak değil unutamayacağı bir cümle ile yaralı bırak yeter. şiddetin izi kalmayacak ama bir cümlenin izi kalacaktır
Bir kereye mahsus temizinden atmak lazim biraz yildizlari saymali. bunlari yasamak istemezdim ama sumukleri akana kadar bir kere yasattim. zaten baska siddet olayi omur boyu yasamasim.