@KızlarSoruyor
@elifkaymaz
@canerözkum
Teşekkürler 💥💘
Onun adı hoşlanmak' tır.

#Moldovyapapatya
Yani insan birini tanımadan seviyorum diyemez elbette yani konuşur konuşmaz bir insana seni seviyorum diyemezsin ama zaman içinde tanıdıkça insan sevmeye başlar
Zaten tanımadan sevip, tanıdıkça sevmediğini anlıyor insan. Tanıdığını sanarak sevdiğini zannedenler de oluyor. Sevgi aslında karşındakinin kusurlarını da sevmektir. Bunu beceremeyenler "gerçek yüzünü sonradan gösterdi" diyenlerdir hep
Cevap
9Cevap
Diyemez bence. çünkü tanımadan sevemez
Diyemez aynen bi hoşlantı kıvılcımı dır o dememeli de zaten sevdiği sadece dışı olur yoksa aşk ateşi olmaz
Tanımadan sevemez zaten, o sadece ilgidie, basit hoşlantıdır, cinsel bir çekimdir
Abi yine 90 a çakmışsın 🙃
Seni seviyorum demem için çooook şeyler yaşanmış olması lazım kolay kolay demem sevmem için uğraşmak lazım hoşlantıdır o iki gğn sonra geçer takılmam pek
Diyemez. Basit bir hoşlanmayı aşkla karıştırmamalı kimse.
o sadece dış görünüşe göre verilmiş bi karar sevgi değil adı ufak bir hoşlantı beğenme
Daha ilk günden aşkım bile diyorlar. Gerçi bu aşkım hangi şartlar ve hangi durumlarda söyleniyor tartışılır.
Diyemez yani insan seviyorsa hümanist bir insansa der ama o diyişide yanlış anlamamak gerek
yazili olmayan kurallardan biri yani evet
Tanıman lazım anılarin olması lazım
İlk görüşte aşkta olur ama
Diyemez tabi
Mantık öyle :D
Aşırı yoğun olursa peki
Diyebilir tabiki de
Kesinlikle
Saçma olur
Der sapık cok
diyebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?