Aşk İlişkileri Kâlbin birine âşıkken birileri sana iltifat ettiklerinde mutlu mu oluyorsun, acı mı çekiyorsun? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀⭐ Birileri sana iltifatlar ederken kâlbin doluysa o iltifatlar okşuyor mu ruhunu, zehirli bir ok gibi saplanıyor mu? Hislerini merak ediyorum. ⭐😎😎#tubasueda 🍀🍀 Kâlbin birine âşıkken birileri sana iltifat ettiklerinde mutlu mu oluyorsun, acı mı çekiyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Ne mutlu oluyorum ne de acı çekiyorum. Birine aşıksam edilen iltifat başkasından geliyorsa pek bir önem taşımıyor, bende yaprak bile oynamıyor tabiri caizse 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. hiç bişi ifade etmiyo benim için iltifat. insanın sevdiceği yoksa yanında dünyaları verseler boş. ne demiş şair:neyleyim malı mülkü içinde salınan yar olmadıkça... 1 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mutlu olurumm.. anı yaşadığım için🥰😇😉😅 1 9 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Duygusuz 😄 Yorumla Sinirrr +1 yıl Eskiden olsa diğer seçeneği seçerdim... hayat insanı böyle yapıyo.. ne kadar acı çektiysem.. anlarsın belki.. sen pek duygulusun sankii😬😅🤪 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Ben duygularımı coine çevirip yatırım yapayım diyorum 😄😄😎😎 Yorumla Sinirrr +1 yıl Tamam canım şaka yapıyorum... 😉🥰😇😎✌🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Son anda kurtuldun dilimden 😄😄😁😁yoksa başına şifa olurdum canım benim 😉👍✌️😎😇😎💖 Yorumla Sinirrr +1 yıl 💗💗💗💗💗💗🥰😍🤩😇🙏🏻🌹🦋😎✌🏻💗💗💗💗💗💗 Yorumla tuba-sueda +1 yıl 💗🐞💗🐞💗🐞💗🐞💗🐞💗🐞💗🐞💗🐞💗🐞💗🐞💗🐞😍🦋😍🦋😍🦋😍🦋😍🦋😍 Yorumla Sinirrr +1 yıl Eig için mersi prensesim <3 :* Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim canım 💜🌟😚💜#foreig Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Hiç aşık olmadım ancak hoşlandığım biri olursa başkasından gelen iltifat çok bir anlam taşımaz. 1 0 Yorumla
34Galatasaray61 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Acı çekmem sanırım ama mutlu olur muyum? Bunu bilemedim. Nötr olurum sanırım. 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Sevdiğim den gelmediği sürece teşekkür ederim geçerim abim sevdiğim yapıyorsa 💕💕🤗yerim onu 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. iltifatın devamlılığı ve derinliğine göre bazen sen nerdeydin şu ana kadar diye söylendiğim doğrudur ((: 1 0 Yorumla
Nedeseem Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl İltifat hoşuma gider tabiki ama bir yandan da hoşuma gitmesi vicdanen rahatsız hissettirir 1 0 Yorumla