Aşk İlişkileri 2 ay Kâlbin birine âşıkken birileri sana iltifat ettiklerinde mutlu mu oluyorsun, acı mı çekiyorsun? tuba-suedaFenomen Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 #selamgençlik 🍀🍀⭐ Birileri sana iltifatlar ederken kâlbin doluysa o iltifatlar okşuyor mu ruhunu, zehirli bir ok gibi saplanıyor mu? Hislerini merak ediyorum. ⭐😎😎#tubasueda 🍀🍀 Kâlbin birine âşıkken birileri sana iltifat ettiklerinde mutlu mu oluyorsun, acı mı çekiyorsun? Görüş Yaz 11 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
zirkonn Takip Et Master Yaş: 36 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 12,4b görüş paylaştı. hiç bişi ifade etmiyo benim için iltifat. insanın sevdiceği yoksa yanında dünyaları verseler boş. ne demiş şair:neyleyim malı mülkü içinde salınan yar olmadıkça... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Sinirrr Takip Et Yoda Yaş: 39 , eig 97% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 664 görüş paylaştı. Mutlu olurumm.. anı yaşadığım için🥰😇😉😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 9 yorumu gör tuba-sueda 2 ay Duygusuz 😄 Yorumla Sinirrr 2 ay Eskiden olsa diğer seçeneği seçerdim... hayat insanı böyle yapıyo.. ne kadar acı çektiysem.. anlarsın belki.. sen pek duygulusun sankii😬😅🤪 Yorumla tuba-sueda 2 ay Ben duygularımı coine çevirip yatırım yapayım diyorum 😄😄😎😎 Yorumla Sinirrr 2 ay Tamam canım şaka yapıyorum... 😉🥰😇😎✌🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Yorumla tuba-sueda 2 ay Son anda kurtuldun dilimden 😄😄😁😁yoksa başına şifa olurdum canım benim 😉👍✌️😎😇😎💖 Yorumla Sinirrr 2 ay 💗💗💗💗💗💗🥰😍🤩😇🙏🏻🌹🦋😎✌🏻💗💗💗💗💗💗 Yorumla tuba-sueda 2 ay 💗🐞💗🐞💗🐞💗🐞💗🐞💗🐞💗🐞💗🐞💗🐞💗🐞💗🐞😍🦋😍🦋😍🦋😍🦋😍🦋😍 Yorumla Sinirrr 2 ay Eig için mersi prensesim <3 :* Yorumla tuba-sueda 2 ay Rica ederim canım 💜🌟😚💜#foreig Yorumla
s Sosyetic_SheqiiLFenomen Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,8b görüş paylaştı. Ne mutlu oluyorum ne de acı çekiyorum. Birine aşıksam edilen iltifat başkasından geliyorsa pek bir önem taşımıyor, bende yaprak bile oynamıyor tabiri caizse Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 35 , eig 95% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,7b görüş paylaştı. Hiç aşık olmadım ancak hoşlandığım biri olursa başkasından gelen iltifat çok bir anlam taşımaz. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
34Galatasaray61 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eig 97% 2 ay Acı çekmem sanırım ama mutlu olur muyum? Bunu bilemedim. Nötr olurum sanırım. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 11,7b görüş paylaştı. iltifatın devamlılığı ve derinliğine göre bazen sen nerdeydin şu ana kadar diye söylendiğim doğrudur ((: Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 10,7b görüş paylaştı. Sevdiğim den gelmediği sürece teşekkür ederim geçerim abim sevdiğim yapıyorsa 💕💕🤗yerim onu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Nedeseem Takip Et Xper 4 Yaş: 28 2 ay İltifat hoşuma gider tabiki ama bir yandan da hoşuma gitmesi vicdanen rahatsız hissettirir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,2b görüş paylaştı. Mutlu oluyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Geçiciüyeğ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eig 100% 2 ay Hayır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
cilekvepanda Takip Et Xper 3 Yaş: 22 2 ay Hiç umursamıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
En İyi Görüşler