Kendini yakışıklı sananlar yorum ve ankete katılmasın lütfen?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendini yakışıklı sananlar yorum ve ankete katılmasın lütfen?
Böyle bir şey yok. Çirkinide aptal olabilir zekide terside olabilir. Hepsi genetik geçişli şeyler yakışıklı zeki olmaz kavramı bizim milletin canım dilden dile geçiştirdiği bir şey. Zeka genetiktir değişmez.
Ne alaka ya dghj ama şöyle bir söz var güzel insanların çoğu aptaldır diye yakışıklılıkları her kapıyı onlara açtıkları için kendilerini pek geliştirmezlermiş. Ne kadar doğrudur bilmem ama tanıdığım biri vardı üniverste sınavında derece yapmıştı fakat dış görünüşü de baya iyiydi bilmiyorum belkide türünün tek örneğidir hfjf onunda başka problemleri vardı
Üniversite derecesi yapmak zeka belirtisi değildirrrrrrrrrrrr. Akademik zeka vardır parlak zeka buda 110 IQ civarıdır genelde akademik başarı yapan insanların IQ derecesi budur. Senden ricam derece yapan insanlara bak benim bir yakınımda derece yaptı IQsu 100 alakası yok çünkü çalışan disiplinli olan kazanıyor. Zeka birşeyleri ezberlemekten ziyade problem çözme yetereneğidir. Bunun içinde hafıza (zekayla direk bağlantısı yok) mantık sözel sayılsak becerilerde vardır. Problem derken o matematik problemlerini düşünme pls. Hatta şunu söyliyim genelde üstün yetenekli insanlar sınıtta sessiz başarısız veya dalga geçilen çocuklar oluyor disleksi otizm ankiyete bozukukları akran eksikliği gibi sorunlardan. He bu demek değilki bende kaygı bozukluğu var zekiyim hayır abi.
@TurritopsisDohrnii tabi ki öyle haklısın ama benim bahsettiğim şahıs sınavda Türkiye 5. si olmuş biri evet çok çalıştı çalışkan biriydi zaten ama aşırı zekiydi de doğuştan gelen bir matematik zekası vardı bak bunu şakasız diyorum en zor matematik fizik soruları bile ona çerez geliyordu kafası çok yatkındı. Ama onunda sözeli vs iyi değildi onlara çok çalıştı öyle derece yaptı yani hem çalışkan hem zeki biriydi.
Sayısal yatkınlıkta tam zekayı yansıtmıyor demek istediğim IQ bir çok yeteneğin sonucunda çıkan bir puan. En doğru şey IQ testi yaptırmak ama evet zeka aileden aktarılan bir şey
@TurritopsisDohrnii ya adam yüksek zekalı diyorum ıq su yüksek sınav mınav her şeyine girmiş hdkdg Genel olarak zaten zeki bir insan ama sayısalda Einstein gibi bir şey önü çok açık yurt dışına açılmazsa bu ülkede çok özel işler yapabilecek kapasitede birisi
IQ testinde yuksek ciktiysa birsey demem sadece oznel yorumlardan ziyade testler dogrudur dedim o kadar.
@TurritopsisDohrnii evet ailesi küçükken anlamış zeki olabileceğine birkaç tane böyle testlere girmiş yüksekmiş zaten
o tür ailelerde çok nadir mesela iyi bir şey bu
@TurritopsisDohrnii babası prof annesi de eğitimciydi o yüzden normal keşfedilmesi
Cevap
9Cevap
Zekanın tiple ilgisi yoktur
Sence güzel kızlar zeki mi olur?
Buna verdiğin cevabın aynısı sorun için geçerli
Çok bağımsız şeyler, zeki ve yakışıklıyım ama yakışıklı aptal da var zeki çirkin de
Zeki insanlar dış görünümüne dikkat etmezler. Çoğunluk dağınık halde olurlar
Evet kendimden biliyorum 😄
Açıklamaya ne yazdım? Bi okusana
Sanmıyorum ama biliyorum
Fizikle zekanın zerre alakası yok
Turkiyede yakışıklı yokki sallama
herkes orta tipli
Yakisjkli sana bkmaz zten git kendine gore bul bence
Öyle bir standart yok bence
bağdaştırılabilir bir şey değil
tabiki öyleyiz.
Ne alaka lan