Cidden merak ediyorum. Herkes evleniyor. Artik adam gibi biri de yok. Gorusuyorsun iyi hos güzel daha sonra bambaska biri çıkıyor. Iyi biriyse ya nişanlı ya sevgilisi var. Ben evde kalacağım sanırım.
2 ay
24 yaşındayım sizce evde mi kaldim?

Cidden merak ediyorum. Herkes evleniyor. Artik adam gibi biri de yok. Gorusuyorsun iyi hos güzel daha sonra bambaska biri çıkıyor. Iyi biriyse ya nişanlı ya sevgilisi var. Ben evde kalacağım sanırım.
Hayır böyle düşünmenize gerektirecek hiçbir şey yok çünkü karşınıza henüz kısmetiniz çıkmamış olması çıkmayacağı anlamına gelmiyor yapmanız gereken hayatınıza devam etmek olacaktır anlıyorum sizde evlenmek istiyorsunuz ancak karşınıza iyi birinin çıkması önemlidir haklısınız tabii ki çıkmıyor ne zaman çıkacak acaba falan diye çünkü bu düşünceler sizi sadece daha fazla negatif düşünceye iter ve bu durum depresifleştirmeye yol açar sizi bu yüzden asla böyle düşünmeyin arkadaşlarınızın sevgilisi nişanlısı evli sizde evlenirsiniz bir gün yaşı geç olupta evlenen mutlu olan çok var zaten dediğim gibi sizde evleneceksiniz bir gün ve sizde mutlu olacaksınız sadece asla ama asla kötülere pas vermeyin her zaman dikkatli yaklaşın insanlara çünkü çok fazla insan duygularınızla oynamak isteyebilir.
Görüş
9Görüş
Böyle sorulara artık uyuz olmaya başladım. Nasibin varsa gelir seni bulur
Hayır erken daha ayrıca evlenme yaşı git gide artıyor
Abi gerçekten saçmalamayın ya.
Allah seni en güzel nasibine saklıyor sıkma canını
Evet kaldın
kaldın bence de.
sagol be knk🤣
yani evlilik evlilik dersen erkekler kaçar
Bulursun ya nasip kısmet
sacmalama hayatının baharındasın