Çok güzel bir kızdan hoşlanıyorum, yani beğeniyorum çok beğeniyorum diyelim ama kız geçmişi temiz olan biri istiyorum diyor o yüzden senle olmaz diyor bu biraz haksızlık değil mi sizce geçmişimi değiştiremem ama kendimi değiştiririm.
tabi ki önemli, insanlar hata yapabilir bunda herkes hemfikir bence ve hiçbirimiz hatasız değiliz ama kişiye göre geri dönüşü olan ve olmayan hatalar vardır demek ki o da bunu geri dönüşü olmayan hatalardan sayıyor herkes hayatını mutlu olabileceği gibi şekillendirmeye çalışıyor işte mesela dönüp geçmişini hatırlayınca üzülebilir, sen de empati yaparak hak verebilirsin olağan şeyler bunlar
Ama şöyle 2 yıldır hiçbir ilişkim yok bu da iyi bir şey değil mi sence, tamam beğendiğim kız çok temiz belki benim geçmişim o kadar temiz değil ama çok temizim diye yalan da söyleyebilirdim ben açık olmak istedim bunlar da iyi belirtiler değil mi sence...
evet güzel belirtiler, dürüst olman ve değişmen ama silinmiyor sonuçta eğer bunları kafaya takan biri zaten o ilişkide yapamaz sürekli kırılır üzülür anlamsız olur yani
İnsan hata yapar. Geçmişinde herkesin kötü şeyler olabilir önemli olan bundan dönmek. Biraz uğraş ver gerçekten değiştiğini kanıtla. Ama fazlasıyla zor olucaktır.
Güzel kardesim anlamiyorsun beni. tamam anladik sen degistin. Ama gecmisini degistirimezsin, silemesin. Ve bu kiz bunu biliyor. Ya anlamak bu kdr zor mu kendi gibi temiz birini istiyor. Biraz empati lütfen 🤦♀️ Kendini onun yerine koy, oda sana desin ben degistim diye ama gecmisini silemez 🤷♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
0Görüş
tabi ki önemli, insanlar hata yapabilir bunda herkes hemfikir bence ve hiçbirimiz hatasız değiliz ama kişiye göre geri dönüşü olan ve olmayan hatalar vardır demek ki o da bunu geri dönüşü olmayan hatalardan sayıyor herkes hayatını mutlu olabileceği gibi şekillendirmeye çalışıyor işte mesela dönüp geçmişini hatırlayınca üzülebilir, sen de empati yaparak hak verebilirsin olağan şeyler bunlar
Ama şöyle 2 yıldır hiçbir ilişkim yok bu da iyi bir şey değil mi sence, tamam beğendiğim kız çok temiz belki benim geçmişim o kadar temiz değil ama çok temizim diye yalan da söyleyebilirdim ben açık olmak istedim bunlar da iyi belirtiler değil mi sence...
evet güzel belirtiler, dürüst olman ve değişmen ama silinmiyor sonuçta eğer bunları kafaya takan biri zaten o ilişkide yapamaz sürekli kırılır üzülür anlamsız olur yani
Anladım o hiç üzülmesin o zaman kırılmasın
🤷🏻♀️
:) 🌼
Açıkçası o geçmişini temiz tutmuşsa geçmişi temiz birini istemesi hakkıdır. Ama arada sevgi olunca geçmiş unutulabilir bence
Çok doğru
Bu karar herkesin kendisine kalmış bişey. Herkes aynı olmuyo tabi ki.
Aynen öyle haklısın ama işte anlatamadım kendisine
İnsan hata yapar. Geçmişinde herkesin kötü şeyler olabilir önemli olan bundan dönmek. Biraz uğraş ver gerçekten değiştiğini kanıtla. Ama fazlasıyla zor olucaktır.
Zor ihtimal görmüyorum ben
Çok zeki ve temiz bir kız
Kız seni tanıyo mu ki geçmişini biliyor
Konuştuk biraz da sen ben kıza geçmişimi anlattım kıza dürüst olmak istedim yanlış yaptım mı bilmiyorum
Ne olabilir bu kadar geçmişinde. Kimse hatasız değil. Bunun olgunluğunda olması gerekiyor bence dediğin gibi zekiyse
Hah aynen sana katılıyorum
burada söylenmez ya boş ver
Samimiyetini hissettirirsen bir ihtimal kabul edebilir. Pişman olduğunu tövbe ettiğini vs
Pişmanım 2 yıldır da ilişkim yok
Bana 1 adım atsa kendimi ona adayacağım ama işte
Kizin geçmisi temiz ise kendi gibi birini istemesi gayet normal
Temiz diyor kız
tamam iste kendi gibi temiz birisi
2 yıldır ilişkim yok ama
Peki ne yaptinda gecmiste, bu kiz sana temiz birini istiyorum diyor
Bildiğin şeyler işte
Kizin bunu istemesi en dogal hakki.
Ne yani o temiz olacak sen …..
O kizda vaktinde bunu yapmasini bilebilirdi
Sen de ne sert çıktın be
Seni tanimam etmem. Sadece gercekleri söylüyorum.
Kendini sadece onun yerine koy.
Cevapini kendin bulabilirsin.
Ben değiştim 2 yıldır ilişkim yok
Güzel kardesim anlamiyorsun beni.
tamam anladik sen degistin.
Ama gecmisini degistirimezsin, silemesin. Ve bu kiz bunu biliyor.
Ya anlamak bu kdr zor mu kendi gibi temiz birini istiyor.
Biraz empati lütfen 🤦♀️
Kendini onun yerine koy, oda sana desin ben degistim diye ama gecmisini silemez 🤷♀️
Sizin için yani bunu normalestirenlere, önemli olmaya bilir ama bazilari için önemli bir konu
Tamam knk