Aşk İlişkileri 40 yaş üstü erkek genç kızın saçlarıyla neden oynar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yanıma gel otur dedi sohbet ederken aynı zamanda saçlarımla oynadı ve gülümsüyordu. Ne düşünüyordur? Güncellemeler+1 yıl Cevaplar için teşekkür ederim 40 yaş üstü erkek genç kızın saçlarıyla neden oynar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Limonun suyu çok çıkması için önce sıkılır sonra soyulur oda ufaktan seni huylandırıp azdırmaya çalışmış 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Niyeti bu mudur gerçekten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi ki bu canım bu işler bu şekilde yürüyor kimse direk soyun sevişelim demiyor sen ne tepki verdin bu harekete Yorumla Soran +1 yıl Art niyet sezmedigim için yanında durmaya devam ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir daha ki sefere daha ileri gidecek Yorumla Soran +1 yıl İzin vermem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi edersin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Saçlarınla oynarken ah ulan gençliğim eski halim olsa ne s.. kerdim bunu diye düşünüp duygulanmış olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dalga geçmesen Yorumla
downtherabbithole Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl ask eger adama ilgin yoksa mesafeni hissettirmelisin bence yani sakata gelebilir olay her an 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İlgim yok tabii ki de soruyu bu konuya attılar ondan böyle oldu Yorumla downtherabbithole +1 yıl o zaman bir daha kesinlikle boyle seyler yapmasina izin verme uzaklas ya da soguk davran. Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Amacı kötü ondan uzak dur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Evet kanka Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Bence hiç iyi şeyler düşünüyordur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla Libidinous +1 yıl Boş ver🙈 Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Nasıl çakarım ben buna diye düşünüyordur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle biri değil Yorumla PandaRiza +1 yıl Boşversene ya Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Torunu aklına gelmiştir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Komik mi ya Yorumla
skcikrak46 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Senin yaş kac merak ettim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla skcikrak46 +1 yıl Oooo boy kilo kac Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Pedofili net. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin ya Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Evet normal biri bunu yapmaz. Utanır o yaştaki kızın saçına başına dokunmaya Yorumla Soran +1 yıl Akrabayiz Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Ne derece Yorumla Soran +1 yıl Eniştem oluyo teyzemin kocası Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Akraba sayılmaz. Mesafeni koru yoksa önce saçına sonra omuzlarına daha sonra o el assagiya doğru iner. Yorumla Soran +1 yıl Ben zaten çok samimi değilim ona karşı Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Öyle olmaya devam et mesafeni koru ben kaçtım hadi iyi geceler. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim iyi geceler Yorumla maise_ +1 yıl Kanka böyle şeyler daha çok akrabalarda oluyor dikkat et uzak dur Türkiye'de çok fazla ensest olay var Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Senin yaş kaç 0 15 Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Ayıp olmuş Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Ben kendime yakıştırmam Yorumla Soran +1 yıl Saçlarla oynamayı mi Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Genel olarak yan yana gelmeyi Yorumla Soran +1 yıl Ama eniştem oluyo Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Hımm bu bir dw akraba isw hemen kaçarım Yorumla Soran +1 yıl Kötü niyetli midir yani Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Ben baldızıma bu hareketi yapmam Yorumla Soran +1 yıl Baldızı değilim teyzemin kocasi Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Tkp et beni Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Bay_Nutella +1 yıl İyi geceler Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Pedo amca profili 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Limonun suyu çok çıkması için önce sıkılır sonra soyulur oda ufaktan seni huylandırıp azdırmaya çalışmış
Niyeti bu mudur gerçekten
Tabi ki bu canım bu işler bu şekilde yürüyor kimse direk soyun sevişelim demiyor sen ne tepki verdin bu harekete
Art niyet sezmedigim için yanında durmaya devam ettim
Bir daha ki sefere daha ileri gidecek
İzin vermem
İyi edersin
Saçlarınla oynarken ah ulan gençliğim eski halim olsa ne s.. kerdim bunu diye düşünüp duygulanmış olabilir
Dalga geçmesen
ask eger adama ilgin yoksa mesafeni hissettirmelisin bence yani sakata gelebilir olay her an
İlgim yok tabii ki de soruyu bu konuya attılar ondan böyle oldu
o zaman bir daha kesinlikle boyle seyler yapmasina izin verme uzaklas ya da soguk davran.
Amacı kötü ondan uzak dur
Emin misin
Evet kanka
Bence hiç iyi şeyler düşünüyordur
Ne gibi
Boş ver🙈
Nasıl çakarım ben buna diye düşünüyordur
Öyle biri değil
Boşversene ya
Torunu aklına gelmiştir
Komik mi ya
Baban mı amcan mı?
Eniştem
yakının sanirim
Evet
Senin a mi nı yalama mi ister misin
Senin yaş kac merak ettim
18
Oooo boy kilo kac
Pedofili net.
Emin misin ya
Evet normal biri bunu yapmaz. Utanır o yaştaki kızın saçına başına dokunmaya
Akrabayiz
Ne derece
Eniştem oluyo teyzemin kocası
Akraba sayılmaz. Mesafeni koru yoksa önce saçına sonra omuzlarına daha sonra o el assagiya doğru iner.
Ben zaten çok samimi değilim ona karşı
Öyle olmaya devam et mesafeni koru ben kaçtım hadi iyi geceler.
Teşekkür ederim iyi geceler
Kanka böyle şeyler daha çok akrabalarda oluyor dikkat et uzak dur Türkiye'de çok fazla ensest olay var
Senin yaş kaç
18
Ayıp olmuş
Neden
Ben kendime yakıştırmam
Saçlarla oynamayı mi
Genel olarak yan yana gelmeyi
Ama eniştem oluyo
Hımm bu bir dw akraba isw hemen kaçarım
Kötü niyetli midir yani
Ben baldızıma bu hareketi yapmam
Baldızı değilim teyzemin kocasi