Ve neden reddettınız?
2 ay
Reddettiğiniz bir kız ya da erkek oldu mu neden?

Ve neden reddettınız?
Hayatımda çok teklif aldım ama bir kere gerçekten seveni kabul ettim çünkü bende sevdim sadece o yaşlarda çekingendim açıklamıyordum o açıldı kabul ettim. Ve sonra aldatıldım. Yıllar geçti ilk defa birine açıldım reddedildim. Sebebini söylesem gülersin. Sebepte açıldığım kızın arkadaşı benden hoşlanmış ben reddettim. oda bana iftira attı. Neymiş eczaneden çıktığında bizim tayfayı yolda görmüş ona fake hesaptan asılan sapıkça şeyler yazanın da ben olduğumu düşünmüş. Patronu beni tanıyor oda kızmış iftira atma onun ne güzel karaktere sahip olduğunu herkes biliyor diye beni savunmuş. Ama sevdiğim kızı nasıl kandırdıysa engel yedim. Öyle karışık olay ki hem talihsizlik bende ki hemde gülünecek olay. Kızlar neden sormayı değil de , onları kandırana inanmayı tercih ediyor anlamıyorum.
Görüş
12Görüş
Çok oldu! İstemediğim için. Haklı da çıktım, farklı bir yerde ve farklı insanlarla yaşamaya başladım!
Bilmem benim seçimim miydi, ya da nasibim mi buralardadı! Çok sıkıntılı bir soru ve cevabı da hiç kolay değil!
Oooo guzel yorum sonunu sevdim
Reddetmemin sebepleri geçerliydi!
Birisi komşumla çıkmıştı ve bir kaç zaman sonra bana aşık olduğunu fark ettim!
Bakkalda rastlamıştım, hayatında biri var mı diye sordu ve tirim-tirim titriyordu!
Dondum kaldım ve olmadığını söyledim!
Eğer ki bu olmasaydı, belki olurdu, fakat komşumu çok seviyordum, kardeş gibiyiz!
En az 6 seneden beri göremiyorum, ama ona rağmen komşum hala kardeşim gibi!
Bir de bir eski kız arkadaşımın arkadaşını, nazikçe reddettim, çünkü fitneye sebep olmak istemedim!
Diğerleri ise o yolun insanları oldukları içindi! Niyetleri sadece benden, bedenimden faydalanmaktı, o yüzden vicdanım rahat!
Burada birine aşık oldum, her şey çok güzel giderken, iki kişinin bir dengesizliği aramızı açtı, ama hala onu çok seviyor ve çok özlüyorum!
teklif eden olmadigi için red etme sansim olmadi
Aynı durum bakıyorlar biliyorum ama hiç teklıf gelmedi nıye acaba?
Evet. İlişki düşünmediğimden, evlilik düşünmediğimden, mesafe yüzünden, çocuk istemediğimden
Olmadı ama çok sevdiğim, onun da sevdiği ama benim kadar sevmediği bir ilişkim oldu ve anlaşamadık ve bitti
Olmuştur hatırlamıyorum
Hiç teklif eden olmadı
konu direk sks olunca bazen red oluyor tabiki.
Hoşuma gitmedi reddettim
Çok oldu. Karakterleri bozuktu 😬
Oldu sevebileceğim birisi değildi
Gözünün üstünde kaşı vardı uymaz bana
çok oldu
Oldu evet
Bilmem
O an bi nur indi
Aşırı cinsel istek
Çok oldu
Oldu
En İyi Görüş